Úvod » HokejoveTreninky.cz » PRO HT

PRO HT

publikováno 23.06.2010 (aktualizováno 06.01.2011)

HOKEJOVÉ TRÉNINKY PROFESIONÁLNÍCH HRÁČŮ

Po úspěšném týdnu Hokejových Tréninků v Neratovicích, připravujeme další akce.

 

Týden HokejovýchTréninků profesionálních hokejistů
Zimní stadion Neratovice
19.07.-23.07. 2010

Pořádáme PRO HokejovéTréninky ve dnech 19.07-23.07. 2010...poslední individuální příprava profesionálních hráčů před sezónou.
 

program tréninků:

PO - 12.00-13.15 suchý trénink (těžká intenzita), 13.30-14:30 oběd, 16.00-17.15 suchý trénink (lehká intenzita-stabilita), 18.00-19.15 led.

ÚT - 10.30-11.45 suchý trénink (těžká intenzita), 12.00-13.45 oběd, 14.15-15.30 led, 16.00-17.15 suchý trénink (těžká intenzita).

ST - 12.00-13.15 suchý trénink (těžká intenzita), 13:30-14.30 oběd, 16.00-17.15 suchý trénink (lehká intenzita-stabilita), 18.00-19.15 led.

ČT - 12.00-13.15 suchý trénink (těžká intenzita), 13.30-14.30 oběd, 16.00-17.15 suchý trénink (lehká intenzita-stabilita), 18.00-19.15 led.

PÁ - 09.30-10.45 suchý trénink (těžká intenzita), 11.00-12.30 oběd, 13.00-14.15 led, 15.00-16.15 suchý trénink (lehká intenzita-stabilita).

Sraz vždy 30minut před tréninkem.

Účastní se hráči, připravující se na sezonu v NHL (např. Michael Frolík), Elitserien Sweden (např. Martin Chabada, Martin Ševc, Kamil Piroš), Extraligu (např. Martin Frolík, Richard Diviš, Michal Borovanský), juniorští reprezentanti (např. Jaroslav Hertl, Jaroslav Haffenrichter) a další hokejisté.

CENA: 5.000,-kč

pro více informací napište na: ht@hokejovetreninky.cz
nebo volejte tel. 739 030 066 ( Martin Maškarinec )

 

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 05 / 2018 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 45 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31   
Nejbližší akce

Počasí

Praha, Středočeský kraj
Dnes: 12°/22°C
Vítr: 19 km/h E

Čt

12°/24°C



11°/24°C

So

12°/25°C

Ne

13°/26°C




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace