Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Nemohu se ubránit dojmu, že jura byla ovlivněna jídlem a nealkoholickým pivem z restaurace Kučerovka. Zajímalo by mě, zda černý tým tento oběd jury nezasponzoroval. Kazdopádně je toto rozhodnutí naprosto skandální a neprofesionální.

Spravný rozhodnutí předsedo

Setina sekundy rozhodla
Oba páteční hokeje vyhrál černý tým v poměru 2:1 a zejména druhý zápes měl dramatickou dohru u kulatého stolu, kde jury rozhodla, že hrona vstřelil rozhodující gól v řádné hrací době...

Pánové jedete někdo zítra ráno na trénink z Benešova? Potřebujeme dopravit brankáře Martina na trénink, vybouchlo mu auto...

Super,a když pujdu na oba, bude množstevní sleva ?

Od pátku 8.2.2013 budou pravidelně každý pátek 2 tréninky
Zůstává tradiční čas 9.15-10.15h a k tomu přidávám trénink v čase 8.00-9.00h
Vyslyšel jsem volání hráčů, pro které byl pátek příliš pozdě a zorganizoval tréninky také v časnějších hodinách...

PŘIPOMÍNÁM, ZÍTRA V PÁTEK 1.ÚNORA 2013 JE TRÉNINK POSUNUT NA 7.45-8.45H
Aby si také Kili71 přivstal...

Kdo ještě chce lístky na dnešní zápas Lev Praha proti rváčům z Čechova od 19h, pošlete mi sms...

Dokonáno jest...

Výsledek dnešní hry byl definitivně určen až u kulatého stolu po skončení tréninku a vítězství v poměru 6:5 bere Bílý tým...

sezóna na HT nikdy nekončí...Juchůůů to je ohromě skvělá zpráva a proto si jdu dát vychlazené

shadows a Art007, přeji brzké uzdravení
hodně úspěchů u zkoušky a sezóna na HT nikdy nekončí...

m.rusik, jak píše shadows, přijeď MHD, na tréninku se domluvíme kdo tě odveze a případně kdo by tě mohl vyzvednout na příští trénink, v diskuzi to nevyřešíme...

tak jsem se ještě ani letos neukázal - a už se ani neukážu. Klíční kost na dvě poloviny a zima v p......
tak snad příští sezónu... 
Škoda, že v patek je trénink az od 7.45
to nestihnu. Jedině snad v 5.45 
čau kouči, tenhle týden vynechávam...v neděli sem dostal při zápase hokejkou přes nos,nic vážnýho...hlavně se musim učit na zkoušku,tak až v únoru
pro m.rusika:jezdi MHD taky nemam karu, ale treninky za to stojíJezdíte někdo na tréninky autem přes Vinohrady? Rád bych chodil častěji , ale nemam se jak ráno dostat do letnan.

K žádnému ovlivňování v restauraci Kučerovka nedošlo,u stolu se sešli zástupci obou týmů a rozhodčí, nicméně jury po zralém uvážení jednohlasně rozhodla o platnosti vítězného gólu...