Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ahoj Mašky, vím, že je to ješte daleko, ale 3.11. bude hrat LEV se Slovanem. Potřeboval bych tak 5-10 vstupenek. je to možné?

POSSI, počítám s vámi

šička7, finanční krize neexistuje, nekoukej tolik na CNN

Radek, v pohodě, díky za zprávu

Vstupenky na sobotní ukání KHL Lev Praha-Barys Astana budou k předání v restauraci U Houbaře, objednávky posílejte mailem, díky a uvidíme se v sobotu v TipsportAréně...

Ahoj Mašky:-) Tímto ti potvrzuji, že na středeční trénink, 7:30-8.30, dorazíme celkem ve čtyřech lidech.
Moc tě zdravím, Hans.

Ahoj všichni. Těším se, až zase někdy dorazím na trénink

Ahoj, v neděli máme v Č.Lípě turnaj 2005, tak se omlouváme.Roman

Někdo si ji udělal (na tréninku) a někdo třeba ne...

jardo74 GRATULACE

tak to si ve čtvrtek ráno uděláme velkou žízeň...

...že by nějaká dětská epidemie na HT ...

Ve čtvrtek 13.9. od 18:00hod si dovoluji pozvat HT kolegy, včetně trenérů, do RESTAURACE U HOUBAŘE - aj pivo (100ks) aj slivovica bude. A důvod? Zahájení KHL jsem nestihl, ale narození kluka to vynahradilo

Ahoj omlouvam se ted mi napsal sef ze mam byt v 9 v rudný tak to nestiham

Pan Zelí může jen ve středu tento týden...

Můžeme se zítra těšit na pana Zelího?

Pošlete mi požadavky ohledně vstupenek na KHL na mail:
maskarinec@hokejovetreninky.cz
Díky...

Dobrý večer,byli jsme dnes u Vás poprvé na nedělním treninku a měli by jsme zájem o rodinnou vstupenku na zítřejší KHL zápas,pokud je to možné ? Dejte mi prosím vědět.Děkuji.Martin Bečvařík

Všichni účastníci dnešního nedělního tréninku mají možnost zajít zítra na zápas KHL, Lev Praha-Donbass Doněck od 19h v TipsportAréně, k dispozici budou rodinné vstupenky, takže i 5-ti členná rodina má vstup zdarma, jako malý revanš za nepřítomnost jednoho trenéra, objednávky pošlete mailem, díky...

Omlouvám se, že jsem se za vámi nestihl zastavit, bylo toho na úvod dost...zítra si to vynahradíme...zahrajeme si s vítězným KHL pukem...

Riga už má po tréninku...

Mašky dík, dinamo Riga přilétá zítra (středa) v 16.10

Michale dal jsem ti jeden stranou...
a jardo74, zamálo...

Pro velký zájem HT jsem ještě několik lístků sehnal a ve středu na tréninku budou k dispozici pro případné zájemce...

Sorry za dnešek to je tak když ti šéf něco neohlásí a ráno ti napíše