Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

klikni na mé foto, vyskočí ti info

škoda že nemám na blackstara email,nebo mobil,moc rád bych fotky viděl.Doufám,že se mi první trénink podaří přežít ve zdraví

u Kuchardy mám ten pás ale nehoří to příští týden jsem na horách tak ten další to doladíme

po dlouhé době dnes můžu za sebe říct že dobrej trénink

Fotky z akce už se nahrávají, kdo bude mít zájem, pište mi na mail či na mobil, pošlu odkaz ke stažení

Prvni cast, ktera trvala hodinu a pul byla horsi a druha cast, ktera trvala priblizne sest hodin se opravdu vyvedla

Výsledek sobotního utkání HOBBY HT-Northernstars 2:4,
góly HT: Fany (as .Fjohny, Rminer), Michal89 (as. Blackstar, Ruki68)
Odveta se hraje 7.4. 2012 v Letňanech od 16.15hod, více v kalendáři akcí.
Hodnocení utkání proběhlo na zvěřinových hodech v Liberci, pokud by si některý z hráčů nemohl vzpomenout...

Nedělní trénink malých hokejistů dnes spestřil svou účastí na ledě "sparťan" Jaroslav Hlinka...a nebylo to určitě naposledy...

Kurňa,nebyl bych moc platnej, ale jel bych hned. Bohužel, Ukrajina je poněkud z ruky. Držím palce.

Ja bych jel jenze zejtra frcim do ty Anglie:-(

Na zítřejší sobotní utkání v Liberci je ještě místo

Pokud má někdo zájem zahrát si v zítřejším přátelském utkání, má stále možnost, zavolejte mi na tel. 739 030 066, vhodné i pro začátečníky, výkonnost nerozhoduje, hlavní je mít chuť a dobrou náladu...

zítra jdu, jsem zapomněl, že jsem měl v 8ráno schůzku, tak jsem nemohl

czdavide, už jsi na soupisce a počítám s tebou...Blackstare, díky a přijď zítra naladit formu na sobotu...bobo028, někdy je lepší nevědět...

Ahoj Martine , v sobotu jsem volný , takže můžu v Liberci nastoupit, pokud bude třeba . Dav.

Dnešní trénink bezvadný, díky

Sem nevěděl,že nás trenuje E.T.

Bobo, mám pro tebe zatím pouze vzkaz..."The Truth is Out There"...

Jsem byl dneska tak plnej trénovaní (byl to fakt hezkej treňas),že jsem se tě Mašky zapoměl zeptat na ty jiný dimenze?

Pavlovi19 přejeme všichni brzké uzdravení

Dnes jsem s ním mluvil a má 2 šrouby v noze, 6 týdnů nechodíci sádra a cca 4 měsíce hokejová pauza...
Všechny pozdravuje a vzkazuje, že se přijde v dubnu podívat na zápas a fandit...

7.4. dorazím do Letňan fandit. Nebo pokud bude chtít Mašky, pomůžu mu s koučováním zápasu.