Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Já jsem celej natěšenej....na rozdíl od Pavla19 který včera na zápase utrpěl dvojitou zlomeninu kotníku a dnes byl na operaci

Doufám, že nám Bobo přes víkend plný nudy z Brna neprasknul a zítra bude tradičně hbitý jako laňka...

http://www.sport.cz/hokej/kontinentalni-liga/clanek/421735-khl-v-o2-arene-lev-se-prestehuj
No budem chodit okukovat

Na včerejším nedělním tréninku některý z malých hokejistů nechal v šatně spodky...mám je u sebe a v neděli 18.3. předám na tréninku...

Shop HT:na zítřejším nedělním tréninku bude mít stenly svůj dres HT k vyzvednutí...

Pokud pan inženýr koupí všem co se zůčastnili čtvrtečního tréninku, nové hokejky například Easton RS, bude omluva přijatá.

Pan Inženýr se včem zúčastněným omlouvá, ale bohužel mu umřelo auto a neměl jak dopravit radar na trénink! Bohužel asi také očekává pokutu od vedení společnosti HT

To jsem teda napnutej k prasknutí

Díky Bobo, o Kuchardu nemám strach, jeho tréninky i spolehlivost jsou vždy stoprocentní

Ale pan inženýr bude mít co vysvětlovat...

Dnes jsem nemohl přijít, řešil jsem posunutí HT do jiné dimenze...

Přeji pěkné odpoledne na gauči...

Dneska pochvala Kuchardovi,pestrý trenink s nácvikem střelby byl tak intenzivní,že jsem úplně zapoměl na radar který byl slíben,ale nedorazil.

Zítra, na čtvrtečním tréninku ,budeme opět měřit tvrdost střely radarem

Právě jsem mluvil s panem inženýrem Schlixem a na zítra je vše připraveno...

fjohny, tak dolů z gauče a připrav si hokejku...vojtamalej, za týden tě očekávám...

Jako dneska velká paráda Mašky, krásně sem se zpotil. A pak sem skončil na tom gauči jak píše bobo

Jééé to mě mrzí, že ještě musim tejden čekat, než budu mít tu výstroj. Bruslařskej trenink budu potřebovat jako sůl

Bobo jsem rád, že jsi z tréninku odešel spokojen...

Dnes super trenink.Mašky to bruslení navíc jsem myslel když je nás třeba 20 a ne když je nás 9

Ahoj Ferrari99, v pondělí si dej ještě volno, očekáváme tě až od úterka...

Neboj se nic, tréninků bude ještě dost a počítám s tebou i do připravovaných zápasů a turnajů...hlavně se pořádně doléčit, přeji brzké uzdravení...

Já vám tak závidím, že můžete trénovat... Ruka pořád není OK, takže ještě tenhle týden žádný hokej. Ale od pondělka už mě tam doufám máte!

No tak by tam mohla dělat hostesku

Náš příští soupeř, tým Northern Stars, se kterým se utkáme 17.3. poslal přes bulvární plátek Blesk svoji vizitku, po utkání si na zvěřinových hodech budeme mít o čem povídat...

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/169709/hadamczikova-pritelkyne-22-s-maturitou-r
jj to už jsem slyšel, snad mu to dobře dopadlo a začne se už teď uzdravovat