Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

pavle19 nepodceňuj se, měl jsi nespočet světlých okamžiků...

Škoda , že jsem byl v pátek za kuželku na ledě.

Dnešní páteční trénink byl skvělý...všichni zaslouží pochvalu a musím konstatovat, že jsem neviděl tak parádní akce v amatérském hokeji...akce na jeden dotek, góly po vyšachování obrany do prázdné branky...Lukas76 nastřílel svůj první hattrick na HT a slíbil na příště chlebíčky...

Výborně jsem si zahrál a musím všem poděkovat za předvedenou hru...

Cokolada uz se na tebe těšíme...a nezapomen si vzít hokejku,hokejbalovku nech doma...

Sorry kluci ze jsem nebyl na treninkach:-(mel jsem hodne hokejbalovych treninku,pak jsem jel na soustredeni...zejtra ale uz pujdu:-)

v tom případě z toho ještě nejsem venku

Od zítra se opět zapojuje do trénování Tomáš Kucharčík

Kucharda je zpět ze svého rakouského angažmá a již zítra povede bruslařský trénink...

já vím bobo028, byl to údajně mladý hráč...

Já to nebyl.....

Minulý týden někdo místo platby za trénink předal Štěpánovi slevové kupóny s prošlou dobou platnosti...jestliže je na kupónu uveden konec platnosti 30.září 2011, tak v únoru 2012 opravdu neplatí...děkuji za pochopení...

Tak že gratuluji šampionovi a přeji další úspěchy

Vyřizuji pozdrav od Tomáše Kucharčíka

Všechny pozdravuje a oslavuje právě v tuto chvíli titul v rakouské lize, kde pomohl svému týmu k vítězství a stal se najlepším hráčem playoff s 18 body za 5 gólů a 13 asistencí !!!
HT GRATULUJÍ...opět se potvrdilo...HT je líheň šampiónů...

SHOP HT: dresy k vyzvednutí: janmus, honza75, rollout
stulpny k vyzvednutí: honza75, rabog
ribano k vyzvednutí: honza75
Informace k letní hokejové škole pro mladé hokejisty ročníku 2006-1995: TERMÍN 9.-13.7. 2012, ZS HASA - PRAHA 10
do konce února by mělo být vše potvrzené a v březnu kompletní informace na webu.
Pro hráče ročníku 1994 a starší + profesionální hokejisty se připravuje letní kemp v Letňanech 16.-20.7. 2012
Informace k letnímu soustředění pro amatérské hokejisty najdete na http://www.ceskalipa2011.banda.cz/
Budu se těšit na našich akcích...

janste musíš chodit častěji abys úroveň a hru nekazil ostatním...

Jsem rád, že sis to konečně užil tak jako ostatní...již jsem zpět ze služební cesty po Finsku a od neděle zařadíme opět nové tréninkové prvky..."skandinávský" model...

Dnes konečně dobrá úroveň a hra. Tak se mi to líbilo.

Zejtra na trénink ještě bohužel nedorazim, takže tam je místo ještě pro dva brankáře...

No seminář byl super, kdo nebyl, propásl fajn večer

Na 3.Semináři HT jsem slavnostně předal dárek pro HT od našeho "partnerského" týmu HC LEV. Dres podepsaný všemi hráči bude vystaven v našem seminárním restaurantu U Houbaře...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150655918189493&set=a.10150655918134493.44764

SHOP HT: Honza75, Vráťa a Rabog budou mít od zítra ribana HT připravena na tréninku k vyzvednutí. Právě jsem převzal zásiku...

Uvolnilo se jedno místo pro brankáře, původně přihlášený jkivals byl dnes na běžkách a zhroutil se...

Shop HT hlásí, svab má ribano k vyzvednutí...budu ho mít u sebe a předám na tréninku...