Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
VÝSLEDEK SOBOTNÍHO UTKÁNÍ
HOBBY HT - NORTHERNSTARS 11:10
GÓLY HOBBY HT: Ferda2030, Ferda2030, Ruki68, Ferda2030, Svab, Svab, hrona, Michal89, Svab, hrona, Svab
Děkuji všem hráčům, asistentům i divákům za vynikající zápas
Pozápasová afterparty U Houbaře neměla chybu...již mohu prozradit, že probíhají přípravy dalšího dílu seriálu HT GAMES...

Děkujeme Michale...

Už chápu proč si hráči vybírají nizká čísla

Pro všechny hráče sobotního utkání:
Po zápase je možnost zajít na pivko k Houbaři (hospoda "U Houbaře",Dukelských hrdinů 30,Praha 7).Kouč dnes přislíbil v případě VÝHRY sponzorský dar va výši 33 piv
a já se k němu připojím s dalšími 28
.Doufám že nás to namotivuje a liberecké "amatéry" vyprovodíme a ukážeme kdo je tady doma!!!! 
V sobotu 7.4.2012 na odvetném utkání proti Northernstars uvidím pochopitelně každého rád, jako malý předkrm nabízím fotky z prvního utkání v Liberci...
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150756408944493.461807.403932169492&type=3
No tak to aby Pavel navštívil nejakou luxusní vinotéku

pavle19, těšíme se na tebe a jak píše Michal89, jak kvalitní víno, tak kvalitní asistent...

Pavliku ty budeš asistent trenera jako víno

7.4. dorazím do Letňan fandit. Nebo pokud bude chtít Mašky, pomůžu mu s koučováním zápasu.

klikni na mé foto, vyskočí ti info
škoda že nemám na blackstara email,nebo mobil,moc rád bych fotky viděl.Doufám,že se mi první trénink podaří přežít ve zdraví

u Kuchardy mám ten pás ale nehoří to příští týden jsem na horách tak ten další to doladíme
po dlouhé době dnes můžu za sebe říct že dobrej trénink
Fotky z akce už se nahrávají, kdo bude mít zájem, pište mi na mail či na mobil, pošlu odkaz ke stažení
Prvni cast, ktera trvala hodinu a pul byla horsi a druha cast, ktera trvala priblizne sest hodin se opravdu vyvedla

Výsledek sobotního utkání HOBBY HT-Northernstars 2:4,
góly HT: Fany (as .Fjohny, Rminer), Michal89 (as. Blackstar, Ruki68)
Odveta se hraje 7.4. 2012 v Letňanech od 16.15hod, více v kalendáři akcí.
Hodnocení utkání proběhlo na zvěřinových hodech v Liberci, pokud by si některý z hráčů nemohl vzpomenout...
budeme se v průběhu celého týdne k utkání vracet a zaměřovat tréninky směrem k vítězné odvetě...

Nedělní trénink malých hokejistů dnes spestřil svou účastí na ledě "sparťan" Jaroslav Hlinka...a nebylo to určitě naposledy...

Kurňa,nebyl bych moc platnej, ale jel bych hned. Bohužel, Ukrajina je poněkud z ruky. Držím palce.
Ja bych jel jenze zejtra frcim do ty Anglie:-(

Fotky ze zápasu, zatím první část, přes noc se nahraje druhá
http://uloz.to/x54CNNs/7-4-2012-ht-vs-hc-northern-stars-1z2-zip