Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

...a kdo nezvládne Bangkok, doporučuji Českou Lípu... http://www.ceskalipa2011.banda.cz/
poslední týden v srpnu...

Ok to beru :D

Je to kousek za Brnem a cena je otevřená...cca 30.000kč/osoba...

Bangkok? To je směrem na Brno?

Já bych jel :D Jaká by byla předpokládaná cena?:D

Pánové přišla mi pozvánka na hokejový turnaj

Pokud se podaří do konce ledna sestavit tým,můžeme vyrazit.
Místo konání: Bangkok, Thajsko
Termín: poslední týden v březnu
Pokud má někdo zájem,pošlete mi mail, začnu pracovat na sestavování týmu...

Dik

najbis, tabulka je v přihlášce na zítřejší trénink...
http://www.hokejovetreninky.cz/kalendar/26-01-2012/
...tak to budu muset poopravit hodnotu rekordu...

"Svou rychlostí 169,7 kilometrů v hodině (105,4 mil v hodině) překonal šestnáct let starý rekord Ala Iafrata"
Zdeno Chára

Pošlete mi prosím odkaz na tabulku rychlosti střel. Nějak to nemůžu najít

HT disponuje kvalitními střelci...to jen soudruzi v SSSR udělali opět někde chybu...

Nová motivace pro střelce :P
Ryazantsev 183,67 km/h - Hardest shot New World Record KHL Allstar 2012!

šicka7,díky,Štepan s Martinem jsou zárukou kvality....

Dnes se divejte na noční utkání NHL Flayers-Islanders...HT ovládají fanoušky Philadelphie...

Tak dnes velice fajn trénink

To kafu 01 na co? Na ten nedělní trénink?

rád si počkám

Ještě jsme ani nestačili do našich tréninků zařadit novinky, které získal trenérský štáb HT od našich východních sousedů na turnaji v Minsku a již zítra odlétám na inspekční cestu do zámoří, kde navštívím jeden trénink a 2 utkání NHL, abychom trénovali také podle nejnovějších zámořských trendů...je důležité být o krok napřed...proto my jsme o dva...

Tréninky v úterý až pátek povede Štěpán Moravec za asistence pana inženýra Schlixe...nedělní trénink mladých hokejistů už bude opět pod mojí taktovkou...

Jak jsem slíbil, posílám kontakt na fyzioterapeuty,Studio Pyramida,tel. 233 350 852(recepce)-objednat se k fyzioterapeutce Barboře Kraisové, Barbora loni pracovala pro extraligový tým pardubických hokejistů,v této sezóně se stará o Rytíře Kladno a od zítřka také o HT...

Ve čtvrtek začínám slavit své páteční narozeniny...a protože jsme sportovci, rozhodl jsem se, že to nebudu řešit alkoholem, ale speciální akcí...
ČTVRTEK 2.2. + PÁTEK 3.2. JSOU TRÉNINKY ZA 150,-KČ
a pochopitelně po trénincích bude připraven symbolický přípitek...