Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Dnes od pana inženýra a Štěpána velice výživný trénink, dokonce jsme viděli nejtvrdčí střelu HT 136 Km.

Hodně štěstí jak vám, tak celému týmu

Do konce týdne povede tréninky Štěpán Moravec, šéftrenér klubu HC Letci Letňany, asistovat mu bude a organizační záležitosti řešit pan inženýr Schlixbier, šéf HockeyForLife...program tréninku bude zachován. Společně s Tomášem Kucharčíkem a Martinem Altrichterem zítra odlétáme do Minsku reprezentovat ČR na mezinárodní hokejový turnaj "Prezidentský pohár"
Příští týden jsme zpět a budou veselé historky z natáčení...

No ještě že tento týden jedeme podle "Kartičky"! Jinak v tom pak mám bordel.

Viktore bez kompletní hokejové výstroje na led nemůžeš, přijď a poradím ti, kde nejvýhodněji nakoupit potřebné věci...

Ahoj, jsem tady nový a chtěl bych ve čtvrtek dorazit na trenink hobby ht. Problém je v tom, že až na brusle, hokejove rukavice a hokejky nemam z vyzbroje nic, na rybniku jsem to nikdy nepotreboval :D. Mám vůbec chodit? Budu se moci zůčastnit, či se mám přijít jenom domluvit?
Díky Viktor

Nápodobně, děkuji všem a do nového roku přeji hodně úspěchů, gólů,ale hlavně zdravíčko. Díky

Vsem hracum HT preji hodne zdravi do roku 2012 a zvlaste dekuji Martinovi Maskarincovi a Tomasi Kucharcikovi za to,co jsem se mohl naucit diky nim behem roku 2011,diky.

Zdar všem! Přeju prima Nový a nový rok a zároveň se tímto omlouvám za následující třímesíční absenci na HT. Našel jsem si práci na horách takže budu jezdit "hrát" do Jablonce :-)
Majte sa!

PŘIPOMÍNÁM-ZÍTRA-VE ČTVRTEK ZMĚNA ČASU !!!
Trénink je 7.15-8.15hod, nařiďte si budíky...

V ICEARÉNĚ PROBÍHÁ TURNAJ A MÁME POSUNUTÉ LEDY, PŘÍŠTÍ TÝDEN UŽ JEDEME V TRADIČNÍCH ČASECH...děkuji za pochopení...

Máme tady první reklamaci...Kryšpín nastřílel 76km a posunul se tak o jednu příčku na 49.místo, gratuluji a omlouvám se...

Výsledky dnešní střelby

Do první desítky nikdo nedosáhl...po zralé úvaze jsem vytvořil kategorie střelců a Martina s trenéry zařadil do PRO HT, tím se do elitní skupiny HOBBY HT střelců posunuli jirkasvacha, pavel19 a kolcak1, přestože dnes nevystřeli ani jednu ránu...

Michal89 si polepšil o 3km a postoupil na 14.místo, pin svůj výkon zastavil na 103km a 16.pozici. Mladíci Chloubič se 100km a Kuzma jr. s 98km vytvořili základ kategorie JUNIOR HT...

Tvrdě stříleli dedecek a IvanT a se svými 98km dosáhli na 20.a 21.pořadí, jiri2141 se zlepšil o 6km aby uhájil své 23.místo, o pozici níže skončila kanonáda Romana s 94km a na 26.místo dosáhl romanroupec výkonem 91km. Fjohny přidal 1km na posun o 2 pozice a Kuzma se stejným výkonem 88km okupuje 30.místo. Simis se svými 86km skončil celkově 37. Hrncir přidal pěkných 6km, přesto se o jedno místo propadl na 41.místo. Vláček s 81km a AbsoluteZero se 79km vystříleli 44.a 45.pořadí. Největší zlepšení dnes zaznamenal Honza75 a přidal 11km plus 3 místa v tabulce. Maximus dosáhl na 57.příčku svojí pohotovou střelou 66km. Hned za ním výkonem 64km končí Monča. Mirek67 se uvedl 46km, které znamenají 61.místo. Brankář jkivals se dnes poprvé zapojil a výkonem 33km dosáhl na 3.příčku v kategorii GOALIE HT. Ostatní hráči dnes své maximum nepřekonali a budou mít možnost stejně jako všichni další opět za týden. Kompletní, aktualizovaný přehled výsledků všech nově vytvořených kategorií naleznete v přihlášce na příští střelecký trénink...

http://www.hokejovetreninky.cz/kalendar/05-01-2012/

Nice

Hráči HT na Boží hod úplně vyprodali divadlo F.X.Šaldy v Liberci a sklidili bouřlivý potlesk...HT není jen upocená výstroj a lítání po ledě za pukem...HT is a lifestyle...

http://liberecky.denik.cz/multimedia/galerie/3483656.html?section=1%2C16

PŘIPOMÍNÁM-ZÍTRA-VE STŘEDU ZMĚNA ČASU

Trénink je 7.15-8.15hod, nařiďte si budíky o 15 minut dříve...

Ahoj Stěna P, díky...půjde to...registruji to...

Ahoj Martine,
v úterý s sebou přivedu ještě jednoho člověka:-)
Jsem zvědavej, jak mu to půjde a on taky

Tak to, prosím, zaregistruj.
Díky
Stěna

Všem přeji krásné prožití svátků Vánočních. Patrik

Výsledky dnešní střelby

MartinSimon si vystřílel 2.místo a Schlix se prostřílel na bronzovou příčku. Svab skončil na 5.místě a skokanem roku se stal Johann, který si polepšil o rekordních 41 míst a obsadil 9.pozici. Z první desítky tak vypadli jirkasvacha, pavel19 a kolcak1. Zlepšení o 2km a propad o 3 místa na 15.pozici zaznamenal Stěna P. Janste přidal 9km, které ho posunuli o jedno místo na 16.pozici stejně jako ludekm na 17.místě. Michal89 vystřílel 18.místo a jiri2171 skončil na 23.místě. Bobina přidal 3km a 3 místa, což ho posunulo na 24.pozici. Pěkných 19km a 11míst přidal 30.v pořadí Fjohny. Emdav124 přidal 2km, ale klesl o 6 míst na 37.pozici, podobně jako na 38.místě momika se zlepšením o 4km a propadem o 5 příček. Hrncir se prostřílel na 40.místo a Honza75 skončil 50. v pořadí. Propad o 3 místa i přes zlepšení o 10km je výsledek Kat. Zlepšené výkony opět zamíchaly pořadím...

Aktuální pořadí v přihlášce na 29.12.
http://www.hokejovetreninky.cz/kalendar/29-12-2011/
Já myslím, že inženýra přecenuješ