Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ahoj, jsem tady nový a chtěl bych ve čtvrtek dorazit na trenink hobby ht. Problém je v tom, že až na brusle, hokejove rukavice a hokejky nemam z vyzbroje nic, na rybniku jsem to nikdy nepotreboval :D. Mám vůbec chodit? Budu se moci zůčastnit, či se mám přijít jenom domluvit?
Díky Viktor

Nápodobně, děkuji všem a do nového roku přeji hodně úspěchů, gólů,ale hlavně zdravíčko. Díky

Vsem hracum HT preji hodne zdravi do roku 2012 a zvlaste dekuji Martinovi Maskarincovi a Tomasi Kucharcikovi za to,co jsem se mohl naucit diky nim behem roku 2011,diky.

Zdar všem! Přeju prima Nový a nový rok a zároveň se tímto omlouvám za následující třímesíční absenci na HT. Našel jsem si práci na horách takže budu jezdit "hrát" do Jablonce :-)
Majte sa!

PŘIPOMÍNÁM-ZÍTRA-VE ČTVRTEK ZMĚNA ČASU !!!
Trénink je 7.15-8.15hod, nařiďte si budíky...

V ICEARÉNĚ PROBÍHÁ TURNAJ A MÁME POSUNUTÉ LEDY, PŘÍŠTÍ TÝDEN UŽ JEDEME V TRADIČNÍCH ČASECH...děkuji za pochopení...

Máme tady první reklamaci...Kryšpín nastřílel 76km a posunul se tak o jednu příčku na 49.místo, gratuluji a omlouvám se...

Výsledky dnešní střelby

Do první desítky nikdo nedosáhl...po zralé úvaze jsem vytvořil kategorie střelců a Martina s trenéry zařadil do PRO HT, tím se do elitní skupiny HOBBY HT střelců posunuli jirkasvacha, pavel19 a kolcak1, přestože dnes nevystřeli ani jednu ránu...

Michal89 si polepšil o 3km a postoupil na 14.místo, pin svůj výkon zastavil na 103km a 16.pozici. Mladíci Chloubič se 100km a Kuzma jr. s 98km vytvořili základ kategorie JUNIOR HT...

Tvrdě stříleli dedecek a IvanT a se svými 98km dosáhli na 20.a 21.pořadí, jiri2141 se zlepšil o 6km aby uhájil své 23.místo, o pozici níže skončila kanonáda Romana s 94km a na 26.místo dosáhl romanroupec výkonem 91km. Fjohny přidal 1km na posun o 2 pozice a Kuzma se stejným výkonem 88km okupuje 30.místo. Simis se svými 86km skončil celkově 37. Hrncir přidal pěkných 6km, přesto se o jedno místo propadl na 41.místo. Vláček s 81km a AbsoluteZero se 79km vystříleli 44.a 45.pořadí. Největší zlepšení dnes zaznamenal Honza75 a přidal 11km plus 3 místa v tabulce. Maximus dosáhl na 57.příčku svojí pohotovou střelou 66km. Hned za ním výkonem 64km končí Monča. Mirek67 se uvedl 46km, které znamenají 61.místo. Brankář jkivals se dnes poprvé zapojil a výkonem 33km dosáhl na 3.příčku v kategorii GOALIE HT. Ostatní hráči dnes své maximum nepřekonali a budou mít možnost stejně jako všichni další opět za týden. Kompletní, aktualizovaný přehled výsledků všech nově vytvořených kategorií naleznete v přihlášce na příští střelecký trénink...

http://www.hokejovetreninky.cz/kalendar/05-01-2012/

Nice

Hráči HT na Boží hod úplně vyprodali divadlo F.X.Šaldy v Liberci a sklidili bouřlivý potlesk...HT není jen upocená výstroj a lítání po ledě za pukem...HT is a lifestyle...

http://liberecky.denik.cz/multimedia/galerie/3483656.html?section=1%2C16

PŘIPOMÍNÁM-ZÍTRA-VE STŘEDU ZMĚNA ČASU

Trénink je 7.15-8.15hod, nařiďte si budíky o 15 minut dříve...

Ahoj Stěna P, díky...půjde to...registruji to...

Ahoj Martine,
v úterý s sebou přivedu ještě jednoho člověka:-)
Jsem zvědavej, jak mu to půjde a on taky

Tak to, prosím, zaregistruj.
Díky
Stěna

Všem přeji krásné prožití svátků Vánočních. Patrik

Výsledky dnešní střelby

MartinSimon si vystřílel 2.místo a Schlix se prostřílel na bronzovou příčku. Svab skončil na 5.místě a skokanem roku se stal Johann, který si polepšil o rekordních 41 míst a obsadil 9.pozici. Z první desítky tak vypadli jirkasvacha, pavel19 a kolcak1. Zlepšení o 2km a propad o 3 místa na 15.pozici zaznamenal Stěna P. Janste přidal 9km, které ho posunuli o jedno místo na 16.pozici stejně jako ludekm na 17.místě. Michal89 vystřílel 18.místo a jiri2171 skončil na 23.místě. Bobina přidal 3km a 3 místa, což ho posunulo na 24.pozici. Pěkných 19km a 11míst přidal 30.v pořadí Fjohny. Emdav124 přidal 2km, ale klesl o 6 míst na 37.pozici, podobně jako na 38.místě momika se zlepšením o 4km a propadem o 5 příček. Hrncir se prostřílel na 40.místo a Honza75 skončil 50. v pořadí. Propad o 3 místa i přes zlepšení o 10km je výsledek Kat. Zlepšené výkony opět zamíchaly pořadím...

Aktuální pořadí v přihlášce na 29.12.
http://www.hokejovetreninky.cz/kalendar/29-12-2011/

Zítřejší trénink je již plně obsazen

Kdo to nestihl,hlaste se na pátek,děkuji za pochopení...

Hostem střeleského tréninku bude Jan Platil,obránce finského týmu Tappara Tampere...spolu s Martinem Šimonem a Havlikem nám pravděpodobně zamíchají pořadím ve střelecké tabulce...přijďte všichni ve střelecké formě,nedáme svou kůži
lacino...

Během vánoční pauzy si s námi zatrénují také profesionálové...od minulého týdne s námi začal trénovat Havlik,juniorský reprezentant a hráč švědského Färjestadu,zítra se přidá Martin z ruského Orenburgu a další krajánci jsou na cestě...dobří holubi se vracejí...

FOTKY Z PÁTKU: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150527938169493.428415.403932169492&type=3
FOTKY Z NEDĚLE: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150527901559493.428405.403932169492&type=3

to Blackstar:Já bych ten odkaz chtěl

Fotky z pátečního tréninku jsou nahrané na webu. Mašky dá zájemcům odkaz ke stažení

Viktore bez kompletní hokejové výstroje na led nemůžeš, přijď a poradím ti, kde nejvýhodněji nakoupit potřebné věci...