Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Na čtvrteční trénink jsou poslední 4 volná místa,několik hráčů volalo,jak je to s počtem,když je 21 přihlášených...vysvětlení: v přihlášených jsou také brankáři a několik kráčů zavolalo a omluvilo se...směrodatné je vždy číslo uvedené jako počet volných míst...děkuji za pochopení a těšim se zítra na tréninku...

Dnešní nedělní trénink mladých hokejistů byl parádní...kluci makali a už bylo vidět,že prázdniny skončili...

Ruki68, je to tak...ahoj příští týden...:-)
Ve středu trénink není a ve čtvrtek je v čase 7.15-8.15hod

V Letňanech bude turnaj a proto jsou příští týden změny...

Koukám, že padl trénink ve středu

Blackstar pracoval do 2 hodin ráno, takže zaspal

A je to tady

1. Kucharda-126km/h
2.Mašky-122km/h
3.jiri41-118km/h
4.Schlix-117km/h
5.Kili71-111km/h
6.pave měl prasklou hokejku a Blackstar dostal strach...

Zítřejší trénink povede Tomáš KUCHARDA Kucharčík, máte se na co těšit...

Super díky

Ahoj dreky1,nejsme uzavřená skupina,vítáme každého kdo má rád hokej...a protože hokej je hra, organizuji pro každého kdo má zájem také zápasy, kterých se můžete také zúčastnit...důležitá je jen chuť bavit se hokejem...budu se těšit na tréninku...

Dobrý den,
Je možné si s Vámi zatrénovat, i když s Vámi nehrajeme? Jsme dva začátečníci. Občas si zahrajeme.

Měření střely je super, ale k čemu to je když mi tam ten puk ani nedoletí

Pánové, vítám rady a porady.. Potřebuju novou hokejku - ta moje pomalu končí..Nicméně ne za 4000..:-)

za chvíli budou machy,už je mám stažené...

to blackstar jak to vypadá s těma fotkama... máš už je někde nahrané? rád bych se na ně mrknul...

Dneska skvělé

Připomínám, zítra ve čtvrtek je trénink 8.45-9.45hod

http://www.hokejovetreninky.cz/kalendar/03-11-2011/
Zaměření na střelbu a těšit se můžete na RADAR...budeme měřit tvrdost střely...

Fotky už se nahrávají. Hokej perfektní, skvělá atmosféra, zážitky z cesty

Souhlasím s pavlem19 a také děkuji za nevšední zážitek..velmi vydařená akce...

první fotky (bohužel pouze z mobilu): http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150433046329493.416125.403932169492&type=1

Děkuji za příjemný výlet, bylo to super, občerstvení také a hlavně výborný hokej

POZOR!!! ZÁJEZD AUTOBUSEM DO POPRADU NA HOKEJ !!! Na utkání ruské KHL Lev Poprad-Avantgard Omsk jsou poslední 2 volná místa, pokud má ještě někdo zájem zavolejte mi na 739 030 066,díky naším partnerům je cena (zahrnuje dopravu+vstupenku )pro HT pouhých 1.000,-kč...trénovat na HT se vyplatí...

První bod letošní sezóny je doma

Po skvělém výkonu HOBBY HT zejména v 1.třetině skončilo dnešní utkání proti HC Atlantic nerozhodně 4:4 (4:1, 0:3, 0:0) góly HOBBY HT 1.jiri2171(mulan,Ruki68) 2.hefty(Michal89,Kili71) 3.hefty(Michal89,Kili71) 4.hefty(Kili71)
Hodnocení zápasu proběhne na trénincích příští týden,teď jsem ještě plný emocí...

A ještě upozornění
Na zítra si nařiďte budíky,začínáme mimořádně již v 7.15hod
...aby někdo nezaspal...