Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ja bych zaradil novou treninkovou jednotku

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150388352494699
Zvlaste pro takovyhle zlobivy hrace

vasekjirk: mě sice nic podnobného zatím nepotkalo, ale naprosto souhlasím.

Chtěl bych apelovat na hráče HT, aby se přesvědčili při střelbě na bránu, že je brankář připravený. Je velice nepříjemné, když dostane při vyndavání puků z branky zezadu pukem do nechráněného místa, jako se to stalo dneska. Bezpečnost by měla být na prvním místě. Díky

Mašky v pátek nepřiju, moje levé koleno nevydrželo středeční trénink

Dnes nejlepší nedělní trénink od letní hokejové školy

Velký počet hráčů sebou přinesl i rekodní návštěvu rodičů a sourozenců...na téměř zaplněných tribunách se fandilo celou hodinu...

Byla to opravdu zábava a radost...

A ještě upozornění

Na zítra si nařiďte budíky,začínáme mimořádně již v 7.15hod

...aby někdo nezaspal...

Na čtvrteční trénink jsou poslední 4 volná místa,několik hráčů volalo,jak je to s počtem,když je 21 přihlášených...vysvětlení: v přihlášených jsou také brankáři a několik kráčů zavolalo a omluvilo se...směrodatné je vždy číslo uvedené jako počet volných míst...děkuji za pochopení a těšim se zítra na tréninku...

Dnešní nedělní trénink mladých hokejistů byl parádní...kluci makali a už bylo vidět,že prázdniny skončili...

Ruki68, je to tak...ahoj příští týden...:-)
Ve středu trénink není a ve čtvrtek je v čase 7.15-8.15hod

V Letňanech bude turnaj a proto jsou příští týden změny...

Koukám, že padl trénink ve středu

Blackstar pracoval do 2 hodin ráno, takže zaspal

A je to tady

1. Kucharda-126km/h
2.Mašky-122km/h
3.jiri41-118km/h
4.Schlix-117km/h
5.Kili71-111km/h
6.pave měl prasklou hokejku a Blackstar dostal strach...

Zítřejší trénink povede Tomáš KUCHARDA Kucharčík, máte se na co těšit...

Super díky

Ahoj dreky1,nejsme uzavřená skupina,vítáme každého kdo má rád hokej...a protože hokej je hra, organizuji pro každého kdo má zájem také zápasy, kterých se můžete také zúčastnit...důležitá je jen chuť bavit se hokejem...budu se těšit na tréninku...

Dobrý den,
Je možné si s Vámi zatrénovat, i když s Vámi nehrajeme? Jsme dva začátečníci. Občas si zahrajeme.

Měření střely je super, ale k čemu to je když mi tam ten puk ani nedoletí

Pánové, vítám rady a porady.. Potřebuju novou hokejku - ta moje pomalu končí..Nicméně ne za 4000..:-)

za chvíli budou machy,už je mám stažené...

to blackstar jak to vypadá s těma fotkama... máš už je někde nahrané? rád bych se na ně mrknul...

Dneska skvělé

Omlouvám se gólmanům za tuto politováníhodnou událost, která se stává maximálně jednou za 10 let...budu si dávat pozor,aby se to více neopakovalo...