Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Chlapi,omlouvám se ale na dnešní trénink nedorazím přepadla mě chřipka

Dneska dobrej trénink, sice se trochu míň bruslilo, ale pro jednou to neva

VÝSLEDKY DNEŠNÍHO MĚŘENÍ TVRDOSTI STŘELY
Kucharda-128km/h
jirkasvacha-108km/h
Mašky-105km/h
Stěna P-104km/h
Ferrari99-100km/h
kafu 01-99km/h
kolcak1-88km/h
MarekT711-88km/h
žolik-88km/h
Blackstar-85km/h
Lukas.Korous-78km/ se zlepšují...100km hranice několikrát prolomena...dobrá práce pánové...

Díky Blackstare, budeme v tom pokračovat...!!!
POZOR

ZÍTŘEJŠÍ TRÉNINK JIŽ PLNĚ OBSAZEN
upozorňoval jsem na to už včera...další zájemci se musí hlásit na příští týden,díky za pochopení...

Parádní trénink, díky Martine i Tome

Připomínám,ve čtvrtek je také trénink

Komu to nevyjde v úterý a středu, má možnost ve čtvrtek 8.45-9.45hod...a v pátek by mohlo být plno,nenechávejte to na poslední chvíli...

I já se velice omlouvám.. Mam takový dojem, že se jedná o mě :-( Při pohledu na brankáře byl připraven, při dalším už stál zády ke mě a bohužel puk už letěl..
Dotyčnému se ještě jednou omlouvám a určitě budu ještě o storpo opatrnější. Doufám, že nedošlo k větší zdravotní újmě

Nedělní trénink proběhl opět výborně,speciální dovednostní cvičení zvládají malí hokejisté bez problémů a zlepšují se doslova před očima...

Příležitost otestovat své schopnosti bude mít každý mladý hráč 18.prosince,na posledním nedělním tréninku v tomto roce.Místo obvyklého tréninku proběhnou dovednostní soutěže...

Omlouvám se gólmanům za tuto politováníhodnou událost, která se stává maximálně jednou za 10 let...budu si dávat pozor,aby se to více neopakovalo...

Ja bych zaradil novou treninkovou jednotku

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150388352494699
Zvlaste pro takovyhle zlobivy hrace

vasekjirk: mě sice nic podnobného zatím nepotkalo, ale naprosto souhlasím.

Chtěl bych apelovat na hráče HT, aby se přesvědčili při střelbě na bránu, že je brankář připravený. Je velice nepříjemné, když dostane při vyndavání puků z branky zezadu pukem do nechráněného místa, jako se to stalo dneska. Bezpečnost by měla být na prvním místě. Díky

Mašky v pátek nepřiju, moje levé koleno nevydrželo středeční trénink

Dnes nejlepší nedělní trénink od letní hokejové školy

Velký počet hráčů sebou přinesl i rekodní návštěvu rodičů a sourozenců...na téměř zaplněných tribunách se fandilo celou hodinu...

Byla to opravdu zábava a radost...

A ještě upozornění

Na zítra si nařiďte budíky,začínáme mimořádně již v 7.15hod

...aby někdo nezaspal...

Na čtvrteční trénink jsou poslední 4 volná místa,několik hráčů volalo,jak je to s počtem,když je 21 přihlášených...vysvětlení: v přihlášených jsou také brankáři a několik kráčů zavolalo a omluvilo se...směrodatné je vždy číslo uvedené jako počet volných míst...děkuji za pochopení a těšim se zítra na tréninku...

Dnešní nedělní trénink mladých hokejistů byl parádní...kluci makali a už bylo vidět,že prázdniny skončili...

Ruki68, je to tak...ahoj příští týden...:-)
Ve středu trénink není a ve čtvrtek je v čase 7.15-8.15hod

V Letňanech bude turnaj a proto jsou příští týden změny...

Koukám, že padl trénink ve středu

Na středeční trénink nedorazím, poranil jsem si nohu