Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Fotky už se nahrávají. Hokej perfektní, skvělá atmosféra, zážitky z cesty

Souhlasím s pavlem19 a také děkuji za nevšední zážitek..velmi vydařená akce...

první fotky (bohužel pouze z mobilu): http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150433046329493.416125.403932169492&type=1

Děkuji za příjemný výlet, bylo to super, občerstvení také a hlavně výborný hokej

POZOR!!! ZÁJEZD AUTOBUSEM DO POPRADU NA HOKEJ !!! Na utkání ruské KHL Lev Poprad-Avantgard Omsk jsou poslední 2 volná místa, pokud má ještě někdo zájem zavolejte mi na 739 030 066,díky naším partnerům je cena (zahrnuje dopravu+vstupenku )pro HT pouhých 1.000,-kč...trénovat na HT se vyplatí...

První bod letošní sezóny je doma

Po skvělém výkonu HOBBY HT zejména v 1.třetině skončilo dnešní utkání proti HC Atlantic nerozhodně 4:4 (4:1, 0:3, 0:0) góly HOBBY HT 1.jiri2171(mulan,Ruki68) 2.hefty(Michal89,Kili71) 3.hefty(Michal89,Kili71) 4.hefty(Kili71)
Hodnocení zápasu proběhne na trénincích příští týden,teď jsem ještě plný emocí...

Poslední změna v sestavě,Ferrari99 se omluvil a byl povolán machy18...

Soupiska na zítřejší utkání je kompletní, sraz v 8.30hod a na zápas máme zarezervovány šatny 5 (HT) a 6 (Atlantic).
Jdeme si pro vítězství...

Zítra je poslední nominační trénink na páteční zápas a stále jsou ještě 2 volná místa,před chvílí mi přišli dvě omluvenky,takže kdo má zájem hrát, potvrďte účast v kalendáři akcí...

Dám si dva

Stane se,...

Připomínám pro zapomětlivce, vzhledem k pátečnímu utkání je trénink již zítra ve ČTVRTEK 27.10.2011 v čase 8.45-9.45 HOD, HALA Č.2

Nařiďte si budíky...

Moc se omlouvám, že jsem dneska nedorazil, ale po včerejším večerním zápase jsem se probudil až teď - a to i přes budíky...

To janste: a myslíš neprosral nebo neposral?

To Pavel19: no hlavně aby jsi dorazil včas a ne jako dneska.Aby jsi to zase nepros....

Trenére, zítra dorazím na trenik, ale na čtvrteční nedorazím, tak doufám že za menčí úplatek budu nominován.

Na zítřejší trénink brankářů se uvolnilo jedno místo...Fazole onemocněl, takže další zájemce z řad golmanů má možnost přijít...

Připomínám

V pátek hrajeme zápas a ještě není uzavřená nominace. Konečná podoba nominace bude oznámena ve čtvrtek odpoledne...

Dnešní nedělní trénink pro mladé hokejisty proběhl výborně.
POZOR !!! v neděli trénujeme na ZS HASA

Dnes 2 hráči čekali na jiném zimním stadionu a pak nestihli rozvičku...

Připomínám, v neděli 30.10. trénink nebude,pokračujeme v neděli 6.11. v plné parádě...

Jj, taky jsem makal jak barevnej, jen plíce chtěly spatřit světlo světa..

Martine dnes opravdu paradni hokej,jel jsem nadoraz

Připomínám, zítra ve čtvrtek je trénink 8.45-9.45hod
http://www.hokejovetreninky.cz/kalendar/03-11-2011/
Zaměření na střelbu a těšit se můžete na RADAR...budeme měřit tvrdost střely...