Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Soupiska na zítřejší utkání je kompletní, sraz v 8.30hod a na zápas máme zarezervovány šatny 5 (HT) a 6 (Atlantic).
Jdeme si pro vítězství...

Zítra je poslední nominační trénink na páteční zápas a stále jsou ještě 2 volná místa,před chvílí mi přišli dvě omluvenky,takže kdo má zájem hrát, potvrďte účast v kalendáři akcí...

Dám si dva

Stane se,...

Připomínám pro zapomětlivce, vzhledem k pátečnímu utkání je trénink již zítra ve ČTVRTEK 27.10.2011 v čase 8.45-9.45 HOD, HALA Č.2

Nařiďte si budíky...

Moc se omlouvám, že jsem dneska nedorazil, ale po včerejším večerním zápase jsem se probudil až teď - a to i přes budíky...

To janste: a myslíš neprosral nebo neposral?

To Pavel19: no hlavně aby jsi dorazil včas a ne jako dneska.Aby jsi to zase nepros....

Trenére, zítra dorazím na trenik, ale na čtvrteční nedorazím, tak doufám že za menčí úplatek budu nominován.

Na zítřejší trénink brankářů se uvolnilo jedno místo...Fazole onemocněl, takže další zájemce z řad golmanů má možnost přijít...

Připomínám

V pátek hrajeme zápas a ještě není uzavřená nominace. Konečná podoba nominace bude oznámena ve čtvrtek odpoledne...

Dnešní nedělní trénink pro mladé hokejisty proběhl výborně.
POZOR !!! v neděli trénujeme na ZS HASA

Dnes 2 hráči čekali na jiném zimním stadionu a pak nestihli rozvičku...

Připomínám, v neděli 30.10. trénink nebude,pokračujeme v neděli 6.11. v plné parádě...

Jj, taky jsem makal jak barevnej, jen plíce chtěly spatřit světlo světa..

Martine dnes opravdu paradni hokej,jel jsem nadoraz

Dnes to bylo vražedné tempo...příprava na páteční utkání graduje...černí dominovali,ale je třeba také vyzdvihnout bílý tým za parádní bojovný výkon korunovaný čestným gólem v samotném závěru...příští pátek si jdeme pro vítězství...

To je CMA*...

Tak tomu říkám neviditelná ruka trhu!!!!!!

Na základě včerejší vášnivé diskuze o sehrání v pětkách, ale také pro hráče, kteří nechtějí, nebo nemohou nastoupit v pátečním utkání a byli by ochuzeni o svojí porci pátečního hokeje, bylo rozhodnuto o přidání tréninku ve ČTVRTEK 27.10. v čase 8.45-9.45hod

Tento trénink je již vypsán v Kalendáři akcí a můžete potvrzovat účast...

To víš pod vedením Maškyho se rodí všestraní hráči

Michale nemysli, víš že máš dneska kritický den, ale na beku Ti to celkem šlo.

Poslední změna v sestavě,Ferrari99 se omluvil a byl povolán machy18...