Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Nominace na HT GAMES INTERNATIONAL 08 | 10 | 2011

BRANKÁŘI : jkivals, Míra / beezer
OBRÁNCI : bobo028, Rminer, marsal, fjohny, Mulan, Radim77, Priky
ÚTOČNÍCI : pavel19, Michal89, machy18, Redmike, kolcak1, Ferrari99
smike, eFrankie, hrncir, radaman
Budeme hrát na 3 pětky, jeden obránce + jeden útočník jsou navíc-budou se prostřídávat a kdo bude hrát lépe, bude víc hrát-musím vás naučit hrát pod tlakem, nikdo nemá místo v sestavě jisté...tak jako v NHL...

A protože někteří mají problém s pátečními večery, na telefonu bude připraven Grazlll...
SRAZ VŠECH NOMINOVANÝCH JE VE 13.00 HOD !!!

LET'S GO TO WIN...

Zítra je poslední nominační trénink na sobotní mezistátní utkání, ještě je několik otazníků v sestavě...po tréninku zasedne management a v odpoledních hodinách bude oznámena konečná nominace...a připomínám !!! zájemci o utkání se musí odkliknout v kalendáři akcí na sobotní termín, nominace bude jen ze seznamu potvrzených...děkuji...

Blackstare a janste nedá se nic dělat...

Chodí mi dotazy k sobotnímu utkání...pokusím se to ještě jednou vysvětlit...hrajeme v sobotu 8.10. v čase 14-16hod,soupiska je otevřená pro každého,je nutné potvrdit účast v kalendáři akcí,tím si hráč rezervuje místo.Přednost v nominaci na zápas mají ti,kteří si objednali a koupí zápasový dres se svým číslem a jménem.Zbylá volná místa v sestavě na zápas budou obsazena podle pořadí přihlášení na webu.Konečná nominace bude oznámena zítra (pátek) v odpoledních hodinách,děkuji...

Mašky, takže konečné řešení sobotní mé účasti.
Nepodařilo se mi vykroutit se z mých povinností. Budu Vám alespoň držet palce a tiše závidět.Honza

Omlouvám se, ale Ruki mi doporučil s ohledem na ty záda, abych v žádném případě nechodil na led, tak se musím bohužel odhlásit ze zápasu. Tak si přijdu pro dres a zafandit

dík čus třeba mě ještě uvolní a někdo vypadne ale není to pravděpodobné

kafu, tak příště určitě, uzdrav se brzy...

čau Mašky mrzí mě to ale jsem nachcípanej a ještě musím v sobotu makat tak snad příště ahoj

V pořádku Máro, Radime dnes jsem okouknul soupeře a klidně potvrď účast na sobotní zápas, tvé obavy jsou zbytečné...

Pomalu se nám tvoří sestava na sobotní utkání, připomínám: účastnit se může úplně každý, přednost v nominaci dostanou ti hráči, kteří si objednali zápasový dres...hráči obdrží dárky od partnera akce - zatím jediným a tedy generálním je seminární restaurant U Houbaře...

Zdar Mašky, tak jak dopadl hokej v 11 ?

Paráda! V úterý jsem si trochu narazil koleno a cítím vazy. Proto jsem i nebyl dneska na tréninku. Nechám to v klidu, abych byl na sobotu připraven

Ahoj Radku, ok a dík za zprávu a nezapomeň to hlavně pořádně vyléčit...zdraví je jen jedno...

Čau Mašky, já doufám, že dorazim alespoň v pátek, ale v pondělí sem si nějak hnul s kotníkem a pořádně si ani nemůžu zavázat brusli. Takže to mažu a podle toho jak to bude vypadat ti dám ještě vědět co a jak...

hezkyýýý

fjohny, zatni zuby...

pavlass2, ok, díky za zprávu.
dnes zůstala v šatně černá lahev Salming, mám ji u sebe k vyzvednutí...

Další info k sobotnímu mezistátnímu utkání proti švýcarskému EHC LENK : rozbruslení, 3x 20 minut - pochopitelně s časomírou a rozhodčím a to nejdůležitější...V NOVÝCH DRESECH HT

Slavnostní premiéra nových zápasových dresů HT v plné parádě...

čau, zítra bohužel nedorazím, takže se uvolnilo jedno místo mezi gólmany

Ty jo, pokusim se přeobjednat. I kdyby mi ty zuby měly vypadat!!

fjohny (ale i ostatní hráči HOBBY HT), tento týden jsou tréninky zaměřeny na souhru...musíme se připravit na sobotní zápas, pokuste se přijít alespoň na jeden trénink...těžko na cvicišti-lehko na bojišti...

Tak ve středu musim k zubaři

Mašky: Jak mám rozumět větě: "A protože někteří mají problém s pátečními večery...". Hraje se přece v sobotu po poledni. To jako myslíš, že někteří jsou na tahu