Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

další info už máte v nové aktualitě na hlavní stránce...

Zítra se koná 2. SEMINÁŘ HT

první info: začínáme ráno v Letňanech tréninkem 7.30-8.30hod, pak se přesuneme do Holešovic na trénink NY Rangers, následuje oběd v restauraci U Houbaře po kterém s kávou a svátečním dezertem HT bude zahájen 2.SEMINÁŘ HT...

To jsou debilové. To mají schválně tak nepřehledně. Ještě že mám scrollovací tlačítko na myši :-) Taky mám odhlasováno za HT

ty si ..... všichni to vidí jen ty ne

Do jakého týmu? Ta stránka jenom odpočítává začátek prodeje a nemá žádný odkaz až na jeden: na stránky Bauer.com. Buďte přesní a uveďte přesnou adresu, kde jste vložili HT.

taky jsem do týmu napsal HT

teda Mašky, jsem mile překvapen , hele kde jsem Tě vyšťoural, http://www.hockeyclub-zlin.xf.cz/photo_club_94_95.html , jinak Tě zdraví Kotas, ahoj dav

Ahoj Smike, to je dobře, že už ses uzdravil, zítra bude opět měření tvrdosti střely...

Takže pánové na zítra se dobře připravte, minulé výsledky nebyly příliš omračující...

Ahoj, konecne sem se uzdravil a chtel jsem se zeptat kdy bude zas strelecky trenink (mereni rychlosti strely) moc rad bych se zucasnil

Velká sázka o malé pivo skončila remízou

Dnešní hokej, po prázdninách opět v plném počtu 10 na 10, vyhecoval Kili71 sázkou o pivo...některé hráče to nakoplo a předváděli zcela mimořádný výkon...bylo to tím pivem...?

tak to je ale pak střet zájmů, víme kdo řídí CMA*

protestovat u APK můžeš...ale HT řídí CMA*...

S tou remízou bych počkal, v čase 8:30 byl zápas přeci ukončen, pak už se trénovalo prodloužení, ne ?
Co odvetu ve středu ?

černí podávají oficiální protest u APK, nikdo neřekl že je konec a hraje se až do zapískání trenéra. Proto navrhujeme uznat remízu.

Jo bylo to super

Dnešní parádní hokej rozhodl svým životním gólem Mára Hrnčíř a zajistil bílému týmu nečekané vítězství...

Je třeba také pochválit černý tým,po hokeji, když jsme trénovali hru v prodloužení tak zabojoval a také se prosadil proti bravurně chytajícím brankářům...škoda jejich nezvládnuté koncovky,která patřila opět hráčům v bílých dresech...bylo to pěkné a je vidět,že se z vás stávají vítězné typy hokejistů...jen tak dál pánové...

Na zítra jsou ještě poslední 2 místa...a kdo přijde první, vemte šatnu 1 nebo 2 profi abysme se vešli,díky...

Martine díky, V
Zítra velmi lákavá akce! Škoda, že jsem to nevěděla dřív! Budu, bohužel, mimo Prahu