Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A je salónek i nekuřácký? Nic proti kuřákům, ale pasivně kouřit nechci.

tak to je super

ok nevěrníku...

Nikoho nediskriminujeme,ano salónek je i kuřácký...

musim driv, mam praci. Uz se tesim na stredu. je salonek i kuracky?

Mílo54 tak potvrď účast na semináři,to platí pro každého zájemce...

Velmi rád bych si rozšířil obzory. Školení U Houbaře je pro mě ideální. Po třech pivech a třech Becherovkách můžu zastoupit i lektora.To mám obvykle hokejovou teorii v malíku.Míla54

Tak jo, na semináři nesmím chybět

Přibývá dotazů během našich tréninků,nestačím na ně odpovídat a detailně vysvětlovat různé herní situace...
pro každého kdo se účastní našich akcí jsem připravil 1.SEMINÁŘ HT na pátek 08.04.2011 v Restauraci U Houbaře,viz. Kalendář akcí...

Dneska super match! škoda té naší /černí/ děravé obrany

Bílý tým hrál na kompletní 2 pětky a proto měl v závěru více sil,Janste zaspal a nepřišel...to byl možná ten chybějící černý obránce...

Škoda toho gólu na závěr, jinak bychom černí vyhráli. Tak je z toho plichta. Ten bílý (už nevím kdo to byl) to udělal excelentně - po střele sebral odražený puk a objel bránu, kde nikám neatakovaný zasunul do prázdné brány. Já u druhé tyčky a gólman jsme na to jenom zírali. Ale stejně tam chyběl druhý černý obránce! Kluci vracíme se a dojíždíme!

Dneska černým chybělo více štěstí v koncovce

Si piš, přece se nám s Frankem nebude prášit od huby

Míla se už stává brankářskou legendou,musím vyzdvihnout dnes Blackstara a eFrankieho,řekli,že dají gol a taky se prosadili...

xRadekx na sobě pracuje poctivě a dnes vstřelil 2 parádní branky a nebyl daleko od hattricku...

Jen tak dál pánové...

Díky moc, taky gratuluju ke gólu. Ono je to těžký dát nám gola, když tam v bráně stojí takovej čaroděj... Všechna čest Mílovi, chytá fakt parádně.

tak gratulace bílému týmu. Škoda, že nás bylo tak málo.
eFrankie tak se nám to vyšlo a oba jsme dali góla.
Mílo skvělý zákrok, vychytal si mě ďábelsky

No a příští pátek 11.3. mám 30.narozky

Tak to musím dát taky góla :-D

Těšim se, díky... zítra to hecnu a dám góla

Frankie tento týden by měla zásilka dorazit...teď jsem to urgoval...

Ano i nekuřácký...udělám seznam a podle toho sestavu u kuřáckých a nekuřáckých stolů...