Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Ja bych docela taky jel na zapas. Akorat se mi zase nepodarilo dorazit na trenink(opet jsem ve Francii
)No dneska jsem byl draftován do bílého týmu a byl jsem tam platný jako mrtvému oko
Černí dneska zaváleli
gratulace
Už se těším na zítra
A co se týká zápasu 9.4. tam nesmím chybět, přece to musí někdo kazit, ať nevyhrajem vysoko

POZOR!!!
na sobotu 9.4.2011 jsem domluvil přátelské utkání v Ostrově u Karlových Varů předběžně od 17h...více informací přidám později...jen s tímto termínem počítejte a zájemci poznačte si to do svých diářů...
SOUPISKA JE OTEVŘENÁ PRO KAŽDÉHO...

No vidím, že se budu muset hecnout víc, abych konečně Mílu prostřelil a začal taky sbírat góly
zatím mám za všechny tréninky jen 4 góly a 8 asistencí

ZTRÁTY&NÁLEZY: ke žluté lahvi Bauer,kterou si stále nikdo nevyzvedl přibyly dnes 2 hokejky a delší dobu má u mě někdo řetízek na ruku...pánové zapomětlivci přihlašte se...

Hokej opět dramatický až do poslední vteřiny...rozhodla parádní akce Radamana,kdy pod tlakem zvolil polovysokou střelu,kterou famózně tečoval Johann Kustod ve vítězný gól...akce jako z NHL...
A Jiri2171 zaznamenal minulý týden hattrick...rostou nám tu střelci...

To je vlastně pravda..
Ikdyž střelbou bych to nenazýval
Už sonduju na netu jak do toho pořádně říznout aby to mělo trochu razanci a zároveň to neletělo pět metrů od brány :-)Grazllle a ty si dneska nestřílel a nejezdil na bránu 30minut...???
Probereme to v úterý...i tu výživu...

Dneska se mě Blackstar pokusil vyřídit už před zápasem svým zázračným ostřičem bruslí a povedlo se mu to, motal jsem se tam jak vítr v bedně. Jinak bych určitě zopakoval hattrick z minula
ale už mám konečně zase brusle nabroušený a v úterý to hecnu a dám aspoň dva fíky... pokud nebudu hrát proti Mílovi, přes něj vlak nejede 
Jo dneska výborné. Míla mě opět zavřel bránu a nepustil mě dovnitř, asi si na mě zasedl
Dneska mi to konečně trochu šlo, snad se to bude zlepšovat stále, abych se tam jen nemotal a nekazil přihrávky jako dřív 
Zdarec,díkes za ndešní trénink.. Trochu mě překvapilo jak se motám,ale to se poddá..:-)
Jen se chci zeptat jestli se tréninky nějak liší, opravdu bych potřeboval natrénovat střelbu, jízdu na bránu a tak podobně :-))
A pak bych potřeboval poradit ještě takovej malej detail.. Snažim se hrát tak pětkrát týdně, ale trochu to nedává tělo.. Jsou nějaké cviky před a po, ideálně třeba nějaká "zdravá" výživa.. Ne, že bych byl takovej magor, bůček je bůček, ale jsem fakt hodně mrtvej a maso už nepomáhá..:-))
Díkes za rady, Kuba Grázl
Tak já nekuřák

Super, už se těším. Konečně taky naše hra dostane nějaký řád.

Ano i nekuřácký...udělám seznam a podle toho sestavu u kuřáckých a nekuřáckých stolů...

A je salónek i nekuřácký? Nic proti kuřákům, ale pasivně kouřit nechci.
tak to je super
ok nevěrníku...
Nikoho nediskriminujeme,ano salónek je i kuřácký...

musim driv, mam praci. Uz se tesim na stredu. je salonek i kuracky?

Mílo54 tak potvrď účast na semináři,to platí pro každého zájemce...

Hróňa dneska 3.hattrick v kariéře-GRATULUJEME