Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Zítra přivezu 2 ribana Míla54...

Byl trochu problém u výrobce,omlouvám se za zdržení...je to poslední objednávka kterou mi dodal,jestli někdo čeká na ribano,nebo stulpny,dejte mi vědět,objednám znovu a budu urgovat,děkuji...

No to možná jo,ale subjektivní pocit zůstává, jinak tréninky jsou bezvadné, jak si viděl, i když jsem do 2 ráno v práci, tak jsem nastoupen ráno na ledu

Pánové buďte v klidu,nic nekazíte...někdy to jde líp a někdy hůř...ale je pravda,že se všichni lepšíte,sami si to ani neuvědomujete,ale kvalita tréninků se zvedá díky vašim zlepšujícím se výkonům...

Jo to jsme na tom stejně... marně si říkám, třeba když si koupim lehčí a pohyblivější vybavení nebo když nabrousim jinak brusle, že to bude třeba lepší.... ale obávám se, že mě nepomůže nic, že to fakt bude v těch mých nohách a rukách :-D

Frankie v klidu, mě pijde, že mi nejdou ani ty věci, co mi trochu šly

Já doufám, že se nebudou ubírat tímto směrem, cítim, že sem čím dál horší... nebo možná jste všichni kolem mě lepší a lepší... :D

No už se těším na další

Blackstare díky

najbis,nic nezkoušej a rovnou doraž...budu se těšit...

Kluci omlouvám se, že jsem nedal ještě to další video ke stažení,ale mám hodně práce, poslední 3 dny jsem byl do 2 ráno v práci, i dnes před hokejem, tak hned jak budu mít volněji. dám to na web opět.

Dneska suprovní dávám 6 hvězd z 5ti

blackstar: ok jak rikam zkusim dorazit

Najbis neboj, tréninky jsou skvělé, jsem jedna z lam, která se řadí mezi ty nejmíň šikovné hráče, tak se nediv, že nic nevydržím

Sorry, jenom jsem chtěl připomenout to , že Bobo opět skóroval a tím zlomil stav utkání. NERODÍ SE NOVÝ STŘELEC??? Míla

blackstar: to si me moc nepodporil:D

Já už umírám, Mašky nám tam dává totálně do těla

eFrankie:s tim do toho prave jdu. Skoda, ze jsou ty treninky dopoledne. Rad bych chodil casteji,ale stiham jen to od 7:15 do 8:15

najbis: přesně tak to probíhá

zdravim, rad bych se zucastnil nejakeho treninku. Nejlip asi ve stredu 2.3.2011. Jak to probiha? Proste se prihlasim prijedu do Letnan zaplatim a trenuju?:D Nikdy jsem na podobne akci nebyl tak doufam, ze neumru(fyzicka kondice posledni dobou neni muj pritel:D)
Já čekám na ty stulpny 23, raději se připomínám