Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Ahoj Michale, v Letňanech je 2 týdny hokejová škola F.Kučery, původně nám zrušili všechny ledy, podařilo se mi získat na středu jedinou možnost 9.45-10.45, obávám se, že během prázdnin to bude dost divoké, jsou tam turnaje a další týden v srpnu hokejová škola, ale od září budou obvyklé časy

Ahoj Martine, chodil jsem v poslední době poměrně často ve středu na treninky. Moc se přimlouvám za jejich ponechání v čase 7.30 - 8.30 hod. Čas 9.45 - 10.45 hod dne 7.7. je pouze vyjímkou? Dík
Michal Kulík
sorry snaž
Pro maški- smaž se- furt

2.malá poznámka se ruší...dres je na svém místě...děkujeme...

Pro Vagi v pondělí večer je brankářskej trénink!?! Už jsi se přihlásil?

2.malá poznámka:
-dresy na trénink se pouze půjčují
-po tréninku se nahází do červeného báglu uprostřed šatny
-chybí mi jeden červený dres
-příště po tréninku zhasneme a očekáváme vrácení...

Malá poznámka:
-všiml jsem si, že někteří hráči nedokončí cvičení, když ztratí puk, dostanou nepřesnou přihrávku apod.
-to není dobře, je důležité každé cvičení dokončit, vrátit se pro puk, vyžádat si další nahrávku apod.
Takže od příštího tréninku očekávám důsledně provedené každé cvičení(nikdo nikam nikoho nehoní-raději pomalu a kvalitně),děkuji za případné připomínky...

můžeš přijít na jakýkoli jiný trénink,to nemáš zájem...?

ok dik,tak to nemam šanci si zachytat,je to atam už celé obsazené.
Tak to se omlouvám,moje chyba,ze strany HT jde jen o hráčský trénink pořádaný společně s partnery z Profigoalie,kteří provozují brankářské tréninky.
Brankáři na tento trénink jedině přes Profigoalie.com
Stačí to takhle? Snad je to srozumitelné...

Kdo nechce at nechodi
nejdřív je trénink, pak teprve ženy a show

Zdravím! Já ve středu nepřišel, páč mi dementi odtáhli auto, ale jinak chodím středy i pátky vždy a hlavně proto, že jde o trenink. Mě to náhodou baví, protože vidím, že mi to dá mnohem víc než hodina a půl hokeje. Asi při zápase těžko vystřelíš padesátkrát na bránu, stokrát dostaneš přihrávku atd.! Ke sportu je potřeba trénink a k tomu zápasy, ale ty si může každý chodit hrát kamkoliv! S tím jak tréninky probíhaj jsem maximálně spokojený!

Tak od toho snad ty tréninky jsou, kdo nechce jezdit mezi kužely at chodí hrát odborářzkou. Tam nebude jezdit mezi kužely potká puk možná 10x za hodinu a půl a bude spokojený. Já jsem si teda myslel, že trénink je proto aby jsme si nacvičili věci které při hře nejdou nacvičit.
čus souhlasim s valcem koho to neba at nechodi take me to nekdy sere ale je to zabava třeba pondělí bylo po delší době super díky tréno
výborně napsaný válec17...

KOMENTÁŘ- dnes ráno jsem zaslechl v šatně, že někteří jedinci navštívili náš trénink a se slovy " jezdit mezi kuželi mne nebavi" více nepřišli.
nebudeme! To co děláme, děláme proto abyste si Vy i Vaši spoluhráči lépe a bezpečněji zahráli kolektivní
hru zvanou hokej a udělali něco pro zdraví. Tréninky jsou postaveny tak aby progresivně působily na herní dovednosti a schopnosti účastníků. Kdo nechce pracovat a zlepšit své herní a jiné kvality ........ , ať dá raději
, 
Dnes ráno někteří zaregistrovaní nepřišli
, to se stává, ale pro příště mi aspoň
. Budu Vás mít
. Pro příští středu platí znovu akce 1+1
.

Kdyz me do toho neskoci prace prijdu ve stredu