Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Mašky, na ktorej ploche budeme hrať? Nejaký čas a miesto, kde sa stretneme???

Masky, vidim, ze zajem je velky, ja jsem bohuzel nestihl dolecit virozu, takze uvolnim misto ve Winter classic ... porad jsem doufal, ze to stihnu

HT NATION se stále rozrůstá…
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152262560574493&set=a.417923604492.206523.40
Bobo Junior se již nemůže dočkat až naskočí s tátou na led…

Konecne

HT SHOP

Bílé zápasové dresy HT mají od zítřejšího tréninku k převzetí hráči cantona, Tom Veselý, vittorio a MarioK…
černá ribana HT jsou připravena pro hráče Maggy, lrovinalti, vittorio...další objednávky jsou ve výrobě…

Mašky, byl jsem večer v Letňanech, tak jsem nechal na vrátnici obálku, je tam za mě a za Lukáše, dík. Na led chodím 1x, někdy i 2x týdně a podobně jako mirekb se zlepšuju

Mašky dorazím a zaplatím ve čtvrtek.

mirekb a ostatní, není to tak, že kdo zaplatí první hraje…ale v minulosti se párkrát stalo, že se přihlásili hráči, ukončil jsem přihlašování, udělal sestavu a na některé nezbylo místo. Na zápas potom někdo bez omluvy nedorazil a hráč, který si chtěl zahrát zůstal doma a pak mi volal, proč jsem ho nenominoval když se po zápase dozvěděl, že nás bylo málo…Proto zakliknutí na webu beru jako předběžnou nominaci a po zaplacení, což beru jako opravdový zájem hrát, potvrdím místo v sestavě...

sprchy na Letné opravdu nejsou,za šatny slouží buňky, takže prevlekani je na etapy......

Musis platit co nejrychleji, konkurence je obrovska a neni cas na premysleni. Kdo zaplati jako prvni hraje. Chodim 2x tydne na led a moje vykonost stoupa.

To doufám, ptz v našem čistém prostředí sportu ( jak řekl Guma) se přece nemůže jednat o nějaké zákulisní tlaky

Johanne Kustode, protože mirekb již potvrdil účast a má nominaci jistou…

ještě další info k sobotnímu WinterClassic na Letné:
Hrajeme 4-4, takže počet účastníků je omezen na 2 brankáře a 12 hráčů na jeden tým. Není rozhodující kdo se kliknul jako první, nebo poslední, ale kdo potvrdí účast-abych věděl, že s ním mohu na 100% počítat

Pozor, podle dostupných informací v šatnách na Letné nejsou sprchy, doporučuji přijet v teplákové soupravě a po odehrání se jet vysprchovat domů...

Jsem proste dobrej

Trenére, jak je možný, že mirekb se přihlásí jako poslední a už mě vytlačuje že sestavy?

já taky nemluvil o rannim pive, jen na kavu...musim taky jeste ridit

cantona nahraj hokej a po druhém tréninku přijedeme v 11h všichni k tobě na přenos relive...

Cantona sports bar zítra otevírá již v 8:00

michaldu opatrně s tím raním pivkem...

V pátek po prvním treninku někdo někam na kávu kouknout na hokej?

Monkey31 a všichni příznivci kvalitního hokeje, hrajeme na ploše č.2 (alespoň tak to bylo rezervované), kdo přijde fandit tak to pozná, protože budeme nepřehlédnutelní
Pro hráče sraz v 9.45h u vjezdu na parkoviště, já tam budu od 9.30h a v 10h je předzápasový meeting v místě utkání, podle dostupných informací se do jedné šatny nevejdeme-takže u hřiště...