Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

njn, Chvojkovice - Brod

PS: snad už březen bude lepší a taky se dostanu na led...

Černý ďábel rozhodl

V dnešním hokeji na závěr tréninku předváděl bílý tým nádherný kombinační hokej, který by za normálních okolností stačil k pohodlné výhře...to by však v černém týmu nesměl nastoupit hrona, který čtyřmi góly a jednou asistencí rozhodl o výhře 5:3 pro černé...a svým ďábelským výkonem vytvořil rekord HT...

Johanne díky, zřejmě slušnej oddíl...

Stillmane, lístky jsou již v prodeji a je o ně velký zájem, neslibuji, ale pokud něco budu mít, donesu na tréninky tento týden...

Gratuluji HC Lev Praha k postupu do play-off, btw není to žádné překvapení, pod vedením zkušeného managmentu, např.výkonného ředitele to tak prostě muselo dopadnout

Ahoj Martine, chtěl jsem se zeptat. Myslíš že bude možnost lístků na příští neděli? Jednou si je nabízel, tak jsem se chtěl poptat. Za to člověk nic nedá. Děkuji

Ty máš odvahu po dnešním dopoledni vylézat z úkrytu!

Jak prosím, že dopadlo to derby?

Vítězství bílého týmu 2:1 v prvním dnešním hokeji zajistil skvělým blafákem po samostatném úniku pavel9, druhý zápas skončil jasným vítězstvím bílého týmu 6:2, když rozhodla hrubá individuální chyba ing.Schlixe ve středním pásmu za nerozhodného stavu...potom se taktika černého týmu zvrhla v hokejovou anarchii...

whisp, prodej svůj Lexus a kup si Škoda, budeš mít na tréninky na desítky let...

kdyby to nestalo 600 za oba, tak bych sel hned

Připomínám, zítra opět dva tréninky za sebou

První v novém čase 8.00-9.00h a po 15-ti minutové úpravě ledu následuje druhá lekce v tradičním čase 9.15-10.15h, zvolte se vyhovují čas, nebo jako již někteří fajnšmekři začali, pojďte na oba...

Dnes jsem objednával stulpny č.14 pro vejdyho a č.21 pro jirku2171, pokud ještě někdo nedostal objednané zboží, napište mi ještě jednou mail, děkuji. Budu to urgovat...

Pěknou dovolenou Mighael, užij si to a vidíme se příští pátek ráno na modrý...

Momentalne som na dovolenke, zmeskam 3 treninky :-( dufam ze buduci piatok sa uvidime na lade. Zatial panove. :-)

Omlouvám se, že jsem dnes nemohl na led, ale musel jsem široké veřejnosti vysvětlit záhadu tajemných tabulek

redmike, všiml jsem si, to je na malou oslavu...

filmová sekce HT je zpátky !

rollout, díky za potvrzení účasti...

Potvrzuji, že zitra dorazím, nejedná se o překlep!!!

omluva kouči za zitra, mam nemocný tělo