Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

POZOR !!! V NEDĚLI TENTO TÝDEN OD 14.30H !!!
NEDĚLNÍ TRÉNINK MLADÝCH HOKEJISTŮ ZÍTRA 14.30-15.30hod !!!
ZS Hasa, Praha 10
pro mladé hráče do 15-ti let
Nezaspěte po nedělním obědě...

K žádnému ovlivňování v restauraci Kučerovka nedošlo,u stolu se sešli zástupci obou týmů a rozhodčí, nicméně jury po zralém uvážení jednohlasně rozhodla o platnosti vítězného gólu...

Nemohu se ubránit dojmu, že jura byla ovlivněna jídlem a nealkoholickým pivem z restaurace Kučerovka. Zajímalo by mě, zda černý tým tento oběd jury nezasponzoroval. Kazdopádně je toto rozhodnutí naprosto skandální a neprofesionální.

Spravný rozhodnutí předsedo

Setina sekundy rozhodla

Oba páteční hokeje vyhrál černý tým v poměru 2:1 a zejména druhý zápes měl dramatickou dohru u kulatého stolu, kde jury rozhodla, že hrona vstřelil rozhodující gól v řádné hrací době...

Pánové jedete někdo zítra ráno na trénink z Benešova? Potřebujeme dopravit brankáře Martina na trénink, vybouchlo mu auto...

Super,a když pujdu na oba, bude množstevní sleva ?

Od pátku 8.2.2013 budou pravidelně každý pátek 2 tréninky

Zůstává tradiční čas 9.15-10.15h a k tomu přidávám trénink v čase 8.00-9.00h

Vyslyšel jsem volání hráčů, pro které byl pátek příliš pozdě a zorganizoval tréninky také v časnějších hodinách...

PŘIPOMÍNÁM, ZÍTRA V PÁTEK 1.ÚNORA 2013 JE TRÉNINK POSUNUT NA 7.45-8.45H

Aby si také Kili71 přivstal...

Kdo ještě chce lístky na dnešní zápas Lev Praha proti rváčům z Čechova od 19h, pošlete mi sms...

Dokonáno jest...

Výsledek dnešní hry byl definitivně určen až u kulatého stolu po skončení tréninku a vítězství v poměru 6:5 bere Bílý tým...

sezóna na HT nikdy nekončí...Juchůůů to je ohromě skvělá zpráva a proto si jdu dát vychlazené

shadows a Art007, přeji brzké uzdravení

hodně úspěchů u zkoušky a sezóna na HT nikdy nekončí...

m.rusik, jak píše shadows, přijeď MHD, na tréninku se domluvíme kdo tě odveze a případně kdo by tě mohl vyzvednout na příští trénink, v diskuzi to nevyřešíme...

tak jsem se ještě ani letos neukázal - a už se ani neukážu. Klíční kost na dvě poloviny a zima v p......

Škoda, že v patek je trénink az od 7.45

Pro mladé hokejisty ročníku 1996 - 2007 je připraven na první červencový týden tradiční 10RC KEMP - Hokejová škola Romana Červenky, základní informace a přihlášku najdete na http://www.romancervenka.cz/hokejova-skola/
Další informace budou průběžně aktualizovány...