Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Momentalne som na dovolenke, zmeskam 3 treninky :-( dufam ze buduci piatok sa uvidime na lade. Zatial panove. :-)

Omlouvám se, že jsem dnes nemohl na led, ale musel jsem široké veřejnosti vysvětlit záhadu tajemných tabulek

redmike, všiml jsem si, to je na malou oslavu...

filmová sekce HT je zpátky !

rollout, díky za potvrzení účasti...

Potvrzuji, že zitra dorazím, nejedná se o překlep!!!

Pro mladé hokejisty ročníku 1996 - 2007 je připraven na první červencový týden tradiční 10RC KEMP - Hokejová škola Romana Červenky, základní informace a přihlášku najdete na http://www.romancervenka.cz/hokejova-skola/
Další informace budou průběžně aktualizovány...

POZOR !!! V NEDĚLI TENTO TÝDEN OD 14.30H !!!
NEDĚLNÍ TRÉNINK MLADÝCH HOKEJISTŮ ZÍTRA 14.30-15.30hod !!!
ZS Hasa, Praha 10
pro mladé hráče do 15-ti let
Nezaspěte po nedělním obědě...

K žádnému ovlivňování v restauraci Kučerovka nedošlo,u stolu se sešli zástupci obou týmů a rozhodčí, nicméně jury po zralém uvážení jednohlasně rozhodla o platnosti vítězného gólu...

Nemohu se ubránit dojmu, že jura byla ovlivněna jídlem a nealkoholickým pivem z restaurace Kučerovka. Zajímalo by mě, zda černý tým tento oběd jury nezasponzoroval. Kazdopádně je toto rozhodnutí naprosto skandální a neprofesionální.

Spravný rozhodnutí předsedo

Setina sekundy rozhodla

Oba páteční hokeje vyhrál černý tým v poměru 2:1 a zejména druhý zápes měl dramatickou dohru u kulatého stolu, kde jury rozhodla, že hrona vstřelil rozhodující gól v řádné hrací době...

Pánové jedete někdo zítra ráno na trénink z Benešova? Potřebujeme dopravit brankáře Martina na trénink, vybouchlo mu auto...

Super,a když pujdu na oba, bude množstevní sleva ?

Od pátku 8.2.2013 budou pravidelně každý pátek 2 tréninky

Zůstává tradiční čas 9.15-10.15h a k tomu přidávám trénink v čase 8.00-9.00h

Vyslyšel jsem volání hráčů, pro které byl pátek příliš pozdě a zorganizoval tréninky také v časnějších hodinách...

PŘIPOMÍNÁM, ZÍTRA V PÁTEK 1.ÚNORA 2013 JE TRÉNINK POSUNUT NA 7.45-8.45H

Aby si také Kili71 přivstal...

Kdo ještě chce lístky na dnešní zápas Lev Praha proti rváčům z Čechova od 19h, pošlete mi sms...

Dokonáno jest...

Výsledek dnešní hry byl definitivně určen až u kulatého stolu po skončení tréninku a vítězství v poměru 6:5 bere Bílý tým...

Pěknou dovolenou Mighael, užij si to a vidíme se příští pátek ráno na modrý...