Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jezdíte někdo na tréninky autem přes Vinohrady? Rád bych chodil častěji , ale nemam se jak ráno dostat do letnan.

Dnešní trénink zaměřený na kombinaci přinesl své ovoce a při závěrečné hře bylo k vidění nespočet pěkných hokejových akcí s přesným zakončením...kterému nezabránila ani slávisticko-sparťanská golmanská esa...zasloužené vítězství 5:3 černého týmu podpořil výrazně také pavel19, který skončil po heroickém výkonu na antibiotikách...přejeme brzké uzdravení...

mertuli, vyměň šéfa...jiri2171, zítra se určitě vypotíš, mám připravená nová cvičení...brundibar, nezapomínej, nejdřív je trénink...POSSI, ve středu jsem nemohl, popřejem si příští týden...Art007, s čím chceš poradit? Přijď na trénink...vejdy, třísla jsou problém, to chce fyzioterapeuta...whisp, vypoť se...Mighael, dedecek a všichni ostatní, díky, makali jste dobře...

tak to nestíhám šef me napsal dneska ze zitra brno uz od rana

Bohužel mě schválila chřipka chro...chro..., nedaří se mi to vylezet. Doufám ze do příštího tréninku budu moci opět nastoupit....

Ahoj Mašky, omlouvám se, musel jsem se z pracovních důvodů odhlásit ze zítřejšího tréninku

Ahoj Mašky. V pátek jsem dostal zelenou od pana doktora z ortopedie, takže dorazíme 16.1. ještě s kamarádem. Moc se těším a přeji ti vše NEJ NEJ do nového roku.
Possi

Najde se někdo, kdo mi poradí, zda mám "jít do toho"? Nejsem sice nejmladší, a na brusle jsem se postavil opět asi po 7 letech - hokej jsem začal s kamarády hrát po 10ti letech. Ale rozhodně mě to chytlo - a asi bych si potřeboval významně zlepšit své dovednosti. Pokud někdo poradí, napiště mi na art@art007.cz - budu vděčný za každou zkušenost a radu.

Pro "vejdy". Mně pomáhá Fastum gel, chladit, klid. Nebo konopná mast, wobenzym, klid. Následně rehabilitace.

Pánové co pomůže na natáhlé tříslo a jak dlouho mě tato nepříjemnost bude trápit...?

Také by mi vyhovoval spíše večerní čas či víkend.

To je výborná otázka,mě by vyhovoval spíše víkend, přes týden skoro nemám šanci se na tréninky dostat - nebydlím v Praze.

Dobrý den. Neuvažuje se, prosím, o jiných časech tréninků? Středa 7.30 je jediný čas, na který mám šanci se dostat, a to ještě max. 1 - 2x do měsíce (dá - li zaměstnavatel). Nějaký pozdější čas bych uvítal - po 16.00 či o víkendech. Přeji všem krásný nový rok!

tak po prvom treninku som zniceny, dik panove bolo to super.

Masky, omlouvam se za neucast, onemocnel jsem a nestihl se odhlasit.

dobra hra na silvestra

Fotky ze SILVESTER GAME 2012 najdete na našem FB: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151386581844493.537765.403932169492&type=1
Výsledek zápasu tentokrát není důležitý...

Každého kdo má černý dres, žádám aby ho na SilvesterGame vzal, mám jich málo a jsou u Kuchardy, přijedu rovnou z Petrohradu, tak pro jistotu je vemte sebou, děkuji...

Ahoj omlouvám se, ale zítra nepřijdu;((..bohužel jsem se nesrovnal se zmenou počasí;(..a už národním a mám zánět hlásí vek;(..užijte si to moc a přeji všem do nového roku hodně zdravi, pohody a mnoho sportovních uspechu

čau kouči, tenhle týden vynechávam...v neděli sem dostal při zápase hokejkou přes nos,nic vážnýho...hlavně se musim učit na zkoušku,tak až v únoru