Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Připomínám, zítra opět dva tréninky za sebou
První v novém čase 8.00-9.00h a po 15-ti minutové úpravě ledu následuje druhá lekce v tradičním čase 9.15-10.15h, zvolte se vyhovují čas, nebo jako již někteří fajnšmekři začali, pojďte na oba...

Dnes jsem objednával stulpny č.14 pro vejdyho a č.21 pro jirku2171, pokud ještě někdo nedostal objednané zboží, napište mi ještě jednou mail, děkuji. Budu to urgovat...

Pěknou dovolenou Mighael, užij si to a vidíme se příští pátek ráno na modrý...

Momentalne som na dovolenke, zmeskam 3 treninky :-( dufam ze buduci piatok sa uvidime na lade. Zatial panove. :-)
Omlouvám se, že jsem dnes nemohl na led, ale musel jsem široké veřejnosti vysvětlit záhadu tajemných tabulek
http://www.levpraha.cz/clanek.asp?id=Martin-Maskarinec-vysvetluje-Co-jsou-to-tabulkove-hod Zítra vám to vynahradím...

redmike, všiml jsem si, to je na malou oslavu...

filmová sekce HT je zpátky !
Redmikerollout, díky za potvrzení účasti...

Potvrzuji, že zitra dorazím, nejedná se o překlep!!!
PetrPro mladé hokejisty ročníku 1996 - 2007 je připraven na první červencový týden tradiční 10RC KEMP - Hokejová škola Romana Červenky, základní informace a přihlášku najdete na http://www.romancervenka.cz/hokejova-skola/
Další informace budou průběžně aktualizovány...

POZOR !!! V NEDĚLI TENTO TÝDEN OD 14.30H !!!
NEDĚLNÍ TRÉNINK MLADÝCH HOKEJISTŮ ZÍTRA 14.30-15.30hod !!!
ZS Hasa, Praha 10
pro mladé hráče do 15-ti let
Nezaspěte po nedělním obědě...

K žádnému ovlivňování v restauraci Kučerovka nedošlo,u stolu se sešli zástupci obou týmů a rozhodčí, nicméně jury po zralém uvážení jednohlasně rozhodla o platnosti vítězného gólu...

Nemohu se ubránit dojmu, že jura byla ovlivněna jídlem a nealkoholickým pivem z restaurace Kučerovka. Zajímalo by mě, zda černý tým tento oběd jury nezasponzoroval. Kazdopádně je toto rozhodnutí naprosto skandální a neprofesionální.

Spravný rozhodnutí předsedo

Setina sekundy rozhodla
Oba páteční hokeje vyhrál černý tým v poměru 2:1 a zejména druhý zápes měl dramatickou dohru u kulatého stolu, kde jury rozhodla, že hrona vstřelil rozhodující gól v řádné hrací době...

Pánové jedete někdo zítra ráno na trénink z Benešova? Potřebujeme dopravit brankáře Martina na trénink, vybouchlo mu auto...

Super,a když pujdu na oba, bude množstevní sleva ?

Od pátku 8.2.2013 budou pravidelně každý pátek 2 tréninky
Zůstává tradiční čas 9.15-10.15h a k tomu přidávám trénink v čase 8.00-9.00h
Vyslyšel jsem volání hráčů, pro které byl pátek příliš pozdě a zorganizoval tréninky také v časnějších hodinách...

PŘIPOMÍNÁM, ZÍTRA V PÁTEK 1.ÚNORA 2013 JE TRÉNINK POSUNUT NA 7.45-8.45H
Aby si také Kili71 přivstal...

kdyby to nestalo 600 za oba, tak bych sel hned