Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

dedecku nebuď tak surovej k tučňákům...

kluci nebudem se fotit do pul tela. NEkteri nasi kamaradi vypadaji jak tucnaci. nebudu jmenovat. vid ...... Miso.

Všem poho svátky...

Připomínám, zítra po středečním raním tréninku se jdeme podívat na trénink LEV Praha, který začíná v Letňanech od 10.00h...

cau, sorry ale musel sem se odhlasit ze stredy, sem nachcipanej a neni mi dobre. skob

Před úterním tréninkem je focení reklamy, touto cestou bych chtěl požádat, aby každý kdo vlastní zápasový dres HT a jde zítra na trénink, vzal dres HT a přišel o 30 minut dříve, focení je před tréninkem od 8.00hod, přijďte v 7.30hod, děkuji...

HT při oslavách hokeje v Karlových Varech...tuto sobotu 15.12.2012... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151361336229493&set=a.10151361332089493.53392
fotogalerie z pozápasového večírku není veřejná...

Nebo kdo v nejhorším případě bude hrát s prázdným futrálem

Žádám hráče, kteří nosí hokejky ve futrálech, překontrolujte si vždy doma zda máte správné hole, abyste nedopadli jako Petr Čech, který si dnes přinesl hokejky na opačnou stranu...

...už jen čekám až někdo vytáhne z futrálu běžky...

Jena projevil zájem o shlédnutí tréninku HC LEV Praha, naplánoval jsem to na středu 19.12., kdy po našem raním tréninku zajdeme na snídani do nedalekého OC Tesco a od 10hod se v Letňanech podívamé jak trénují Lvi...

Hokejová legenda Slavie Praha Michal Sup, trojnásobný mistr republiky s reprezentačnímy starty na dvou mistrovství světa, bude dnes jedním z trenérů na nedělním tréninku mladých hokejistů...

Dneska nám trochu vázla kombinace...budeme muset na tom trochu zapracovat...

Ahoj, díky moc..jsem přihlášený na 4.12. a vidím se tam, tak by to mělo být oki..brzy na viděnou

Dobrý den filip2004, v neděli 2.12. probíhají na ZS HASA závody krasobruslařů, proto byl trénink zrušen, díky za pochopení.Další neděli, 9.12. pokračujeme...

Dobrý den chci se zeptat zda je trenink v 2.12.Díky

mako44, ve čtvrtek nezapomeň...

Ahoj Ruki68, na který trénink dorazíš? Nevidím tě přihlášeného...

Na Silvester Game 2012 už jsi v sestavě...

Jo Mašky a Silvestrgame chci hrát a v bílém dresu, samozřejmě už jsem přibalil gruzínský koňáček jako všimné a bolestné, že vám to budu kazit

Ahoooj, hlásím, že budu v úterý na skok v čr a hned zase odlétám, tak samozřejmě před odjezdem na letiště dorazím na trénink

Omlovuvám se moc ze zítřejšího zápasu,ale bohužel mi přehodili službu a tak se nedostavím.