Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak po prvom treninku som zniceny, dik panove bolo to super.

Masky, omlouvam se za neucast, onemocnel jsem a nestihl se odhlasit.

dobra hra na silvestra

Fotky ze SILVESTER GAME 2012 najdete na našem FB: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151386581844493.537765.403932169492&type=1
Výsledek zápasu tentokrát není důležitý...

Každého kdo má černý dres, žádám aby ho na SilvesterGame vzal, mám jich málo a jsou u Kuchardy, přijedu rovnou z Petrohradu, tak pro jistotu je vemte sebou, děkuji...

Ahoj omlouvám se, ale zítra nepřijdu;((..bohužel jsem se nesrovnal se zmenou počasí;(..a už národním a mám zánět hlásí vek;(..užijte si to moc a přeji všem do nového roku hodně zdravi, pohody a mnoho sportovních uspechu

Omlovuvám se moc ze zítřejšího zápasu,ale bohužel mi přehodili službu a tak se nedostavím.

dedecku nebuď tak surovej k tučňákům...

kluci nebudem se fotit do pul tela. NEkteri nasi kamaradi vypadaji jak tucnaci. nebudu jmenovat. vid ...... Miso.

Všem poho svátky...

Připomínám, zítra po středečním raním tréninku se jdeme podívat na trénink LEV Praha, který začíná v Letňanech od 10.00h...

cau, sorry ale musel sem se odhlasit ze stredy, sem nachcipanej a neni mi dobre. skob

Před úterním tréninkem je focení reklamy, touto cestou bych chtěl požádat, aby každý kdo vlastní zápasový dres HT a jde zítra na trénink, vzal dres HT a přišel o 30 minut dříve, focení je před tréninkem od 8.00hod, přijďte v 7.30hod, děkuji...

HT při oslavách hokeje v Karlových Varech...tuto sobotu 15.12.2012... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151361336229493&set=a.10151361332089493.53392
fotogalerie z pozápasového večírku není veřejná...

Nebo kdo v nejhorším případě bude hrát s prázdným futrálem

Žádám hráče, kteří nosí hokejky ve futrálech, překontrolujte si vždy doma zda máte správné hole, abyste nedopadli jako Petr Čech, který si dnes přinesl hokejky na opačnou stranu...

...už jen čekám až někdo vytáhne z futrálu běžky...

Jena projevil zájem o shlédnutí tréninku HC LEV Praha, naplánoval jsem to na středu 19.12., kdy po našem raním tréninku zajdeme na snídani do nedalekého OC Tesco a od 10hod se v Letňanech podívamé jak trénují Lvi...

Hokejová legenda Slavie Praha Michal Sup, trojnásobný mistr republiky s reprezentačnímy starty na dvou mistrovství světa, bude dnes jedním z trenérů na nedělním tréninku mladých hokejistů...

Dneska nám trochu vázla kombinace...budeme muset na tom trochu zapracovat...

Dobrý den. Neuvažuje se, prosím, o jiných časech tréninků? Středa 7.30 je jediný čas, na který mám šanci se dostat, a to ještě max. 1 - 2x do měsíce (dá - li zaměstnavatel). Nějaký pozdější čas bych uvítal - po 16.00 či o víkendech. Přeji všem krásný nový rok!