Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Díky Ferrari99, příležitosti půjdeme naproti...

Jelikož jsme dnes bojovali jako lvi, čtvrteční trénink je zrušen a dáváme si den volna

V pátek pokračujeme v plné parádě...

Velký dík Mašky za možnost zahrát si v takový hale a na takovým ledě. Ikdyž se mi nepodařilo skórovat, byl to krásný zážitek. Třeba bude ještě někdy příležitost. Ještě jednou dík, užil jsem si to.

Ahoj,jsem přihlášku na akci v O2 zachytil až teď, takže super, že jsou dva zápasy. Pokud dostanu důvěru jsem připraven provětrat svůj nový HT dress v jednom z obou dle nominace. Seeya

Zítra se hrají 2 zápasy

První utkání od 20.00h je zcela v režii HT, hráči kteří mají zápasové dresy !!! NEZAPOMEŇTE SI JE DOMA !!! tvoří jeden tým, druhý tým nastoupí v černých tréninkových dresech, ty vám přivezu.
Druhé utkání od 22.00h je přátelský zápas proti týmu REX BOHEMIA, náš HOBBY HT nastoupí v bílých tréninkových dresech, ty taky přivezu.
Soupisky s dalšími informacemi na obě utkání najdete v kalendáři akcí...

Ahoj Vsem, ja myslim, ze na informaci jak se bude hrat cekame asi vsichni. Pokud bude led i od 22.00 hod. a bude mensi zajem, tak si dam hokejovy marathon a pujdu dvakrat

Ahoj Martine koukal jsem že je hlášených asi 40 lidí a to se asi nedá hrát hokey v takovém to počtu máš nějakou představu jak tu skupinu rozdělit .
Já klidně můžu i od těch 22 h . Mám problém nemám dres. Bude možnost si ho u tebe zapůjčit .
Díky P

Ve středu večer bude pro nás otevřen vchod č.10

Parkování je možné v OC Harfa, nebo před vchodem 10...

Zdravim, jenom dotaz ohledně té středy... Bude nějakej sraz před halou?? Nějak nevím kudy bych se tam měl dostat díky

V mailu jsem včera poslal špatnou informaci k úternímu tréninku, v úterý jdeme na led v tradičním čase od 8.30h...

Pro velký zájem o možnost zahrát si v O2 Aréně, pracuji na dalším hokeji v čase 22-24h, tak aby se dostalo na každého zájemce, přednost zvolit si čas budou mít pravidelní účastníci HT, diváky tam mít nemůžeme...děkuji za pochopení...

Spravedlivě na každého? Vždyt tam jsou přihlášení lidi kteří na HT skoro nechodí. Tak nevím proč by na to měli doplatit ti kteří chodí pravidelně

Vzal bych do O2 Arény i kameru a foťák s fotografem. Že bychom si tuto událost zvěčnili. Je to možné?

Ahoj Martine,
nechtěl by jsi tu středeční O2 Arénu rozdělit na dva hodinové
zápasy ?
Pro velky zájem ? Dostalo by se spravedlivé na každého

Ahoj Mašky,můžu s sebou ve středu vzít dceru jako diváka?

Martine, k tomu středečnímu utkání v O2 aréně. Můžeš napsat v kolik a kde je sraz? Dá se tam zaparkovat na parkovišti? S parkováním je tam totiž většinou problém.

Pro dedecka, ale i ostatní připomínám

Bílý tým bude hrát v zápasových dresech HT, podle toho se připravuje sestava, tak si je pánové nezapomeňte vzít ve středu do O2 Arény

dedecek bude kapitán týmu v černých tréninkových dresech, které vám přivezu...

jestli bude hrat Masky utocnika, cerny hrajou v 6 , ne?

Už se těším na další led...

Masky taky dekuji za vcerejsi zazitek, hlavne za ten druhej zapas, uz dlouho jsem nemel prodlouzenou na kolotoci