Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Hokejová legenda Slavie Praha Michal Sup, trojnásobný mistr republiky s reprezentačnímy starty na dvou mistrovství světa, bude dnes jedním z trenérů na nedělním tréninku mladých hokejistů...

Dneska nám trochu vázla kombinace...budeme muset na tom trochu zapracovat...

Ahoj, díky moc..jsem přihlášený na 4.12. a vidím se tam, tak by to mělo být oki..brzy na viděnou

Dobrý den filip2004, v neděli 2.12. probíhají na ZS HASA závody krasobruslařů, proto byl trénink zrušen, díky za pochopení.Další neděli, 9.12. pokračujeme...

Dobrý den chci se zeptat zda je trenink v 2.12.Díky
mako44, ve čtvrtek nezapomeň...

Ahoj Ruki68, na který trénink dorazíš? Nevidím tě přihlášeného...
Na Silvester Game 2012 už jsi v sestavě...

Jo Mašky a Silvestrgame chci hrát a v bílém dresu, samozřejmě už jsem přibalil gruzínský koňáček jako všimné a bolestné, že vám to budu kazit
Ahoooj, hlásím, že budu v úterý na skok v čr a hned zase odlétám, tak samozřejmě před odjezdem na letiště dorazím na trénink
,,už jsem přihlášen a těším se po půl roce zase na ledě
.. 
Martine, teď jsem našel u sebe v tašce černý dres z dneška, vezmu ho ve čtvrtek na trénink. Martin
huraaa!!!

Zpráva pro gólmany
potvrzuji úterní brankářský trénink pod vedením Martina Altrichtera, po delší době se tak máte na co těšit...

Dnes se někteří nedočkavci vyptávali na tradiční silvestrovské utkání...pochopitelně bude
potvrzovat účast můžete zde http://www.hokejovetreninky.cz/kalendar/31-12-2012
zdravím tak ve středu asi po půl roce na ledě těšim se čus
Omlouvám se za neúčast na HT..mám teď hodně školy..

Upozorňuji na změny v tomto týdnu
Ve středu 7.11. a čtvrtek 8.11. probíhá v IceAréně turnaj a z tohoto důvodu nám byly zrušeny tréninky, nedá se nic dělat...o to více si užijeme úterý a pátek...

DNEŠNÍ NEDĚLNÍ TRÉNINK ZRUŠEN
NA ZS HASA JE POROUCHANÁ ROLBA A PROTO DNEŠNÍ NEDĚLNÍ TRÉNINK NEBUDE
Omlouvám se a děkuji za pochopení...

Ribano Vláček 97 bude zítra k vyzvednutí na tréninku...

Díky za fotky pánové, ve volné chvilce je zpracuji do HT fotogalerie
Vstupenky na dnešní utkání KHL budou k vyzvednutí u vchodu 32...

Jena projevil zájem o shlédnutí tréninku HC LEV Praha, naplánoval jsem to na středu 19.12., kdy po našem raním tréninku zajdeme na snídani do nedalekého OC Tesco a od 10hod se v Letňanech podívamé jak trénují Lvi...