Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Čus Mašky, já bych ten lístek rád obdržel až ve čtvrtek na tréninku, jindy nedorazim

Lístky zdarma na první zápas KHL v Praze, Lev - Dinamo Riga obdrží každý zájemce na zítřejším tréninku...

Marcel Melicherčík jo??? Ale no tak Mašky... Tahat tam slováky a kaňadany, když můžeš brát z HT

Nazdar,mám prosbu na golmany.Shaním golmana na tuto nedeli 2.9.2012 na led do černošic ve 20,30.Máme trenink který povede Mašky a chybí mi druhej golman.Kdyby se někomu z vás chtělo napište mi sms a já se vám ozvu.Díky Bobo (602403320)

Připomínám, dnes od 18h jste všichni zváni na Blackstarovu akci v restauraci U Houbaře

Díky za upozornění na špatně uvedený čas a již jsem to opravil...

to Blackstar --- velká gratulace hrdému otci

Blackstar, akce je již vypsána v kalendáři akcí

Program Mimořádného semináře HT si upřesníme v průběhu týdne...

V pátek po 18hod bude zapíjení mé holčičky co se narodila 24.7.2012 - RESTAURACE U HOUBAŘE. Jste zváni, prvních 100 piv platím, slivovička tam bude na stole, navíc to vychází na 24.8. takže to bude i zapíjení jejích prvního měsíce na tomto šíleném světě. Poprosil bych abyste potvrdili účast nejlépe do mého mailu Blackstar@email.cz ať můžu u Boba zamluvit u Houbaře dostatek míst.

Omlouvam se všem, že jsem nedorazil dnes na trenink. Večer jsem si natah třislo pri jednom sranda mači v Letňanech a dnes rano jsem zjistil, že to opravdu nejde. Odhlasil jsem se i ze zitřka

Čau Ruki, díky !!! Posílám pozdrav do Gruzie, dáváš si koňáček...?

Dávej na sebe pozor, hodně štěstí a ať se daří...

Nazdárek..

Díky bobo028, kanonýr Zelí se po hvězdné hráčské kariéře stává nastupující trenérskou hvězdou, je to přirozený talent...

Pochvala kanonýrovi za dnešní vedení treninku,moc se mi to líbilo

Já ti dám do Stopky, asi dostanes na kulky Blackstare :P

Zelí bude v roli šéftrenéra

Do výstroje ale půjde profesionál Honza Snopek, který s námi začal minulý týden trénovat...

Jo, je třeba Slavíčka trefit do STOPky

Tak to se těším,Zelí na treňasu!Doufám,že bude mít výstroj a trošku prověří golmany,který se nám neustále posmívaj

Zítra, v úterý 14.8.2012 bude premiéra nového trénéra na HOBBY HT

Jiří Zelenka, nejlepší střelec historie Sparty Praha zaskočí za Kuchardu a průběžně se bude stále více zapojovat v projektu HOKEJOVETRENINKY.CZ
Zelí bude jistě velkým přínosem i oživením na HT...

Marley P+aleshit, dejte se dohromady

Blackstar přiveze z Moravy slivovičku, tak asi zavedu na trénincích povinně jednoho zdravotního...

Dík za lístky