Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Dobrý večer,byli jsme dnes u Vás poprvé na nedělním treninku a měli by jsme zájem o rodinnou vstupenku na zítřejší KHL zápas,pokud je to možné ? Dejte mi prosím vědět.Děkuji.Martin Bečvařík

Všichni účastníci dnešního nedělního tréninku mají možnost zajít zítra na zápas KHL, Lev Praha-Donbass Doněck od 19h v TipsportAréně, k dispozici budou rodinné vstupenky, takže i 5-ti členná rodina má vstup zdarma, jako malý revanš za nepřítomnost jednoho trenéra, objednávky pošlete mailem, díky...

Omlouvám se, že jsem se za vámi nestihl zastavit, bylo toho na úvod dost...zítra si to vynahradíme...zahrajeme si s vítězným KHL pukem...

Riga už má po tréninku...

Mašky dík, dinamo Riga přilétá zítra (středa) v 16.10

Michale dal jsem ti jeden stranou...
a jardo74, zamálo...

Pro velký zájem HT jsem ještě několik lístků sehnal a ve středu na tréninku budou k dispozici pro případné zájemce...

Dík za lístky

Čus Mašky, já bych ten lístek rád obdržel až ve čtvrtek na tréninku, jindy nedorazim

Lístky zdarma na první zápas KHL v Praze, Lev - Dinamo Riga obdrží každý zájemce na zítřejším tréninku...

Marcel Melicherčík jo??? Ale no tak Mašky... Tahat tam slováky a kaňadany, když můžeš brát z HT

Nazdar,mám prosbu na golmany.Shaním golmana na tuto nedeli 2.9.2012 na led do černošic ve 20,30.Máme trenink který povede Mašky a chybí mi druhej golman.Kdyby se někomu z vás chtělo napište mi sms a já se vám ozvu.Díky Bobo (602403320)

Připomínám, dnes od 18h jste všichni zváni na Blackstarovu akci v restauraci U Houbaře

Díky za upozornění na špatně uvedený čas a již jsem to opravil...

to Blackstar --- velká gratulace hrdému otci

Blackstar, akce je již vypsána v kalendáři akcí

Program Mimořádného semináře HT si upřesníme v průběhu týdne...

V pátek po 18hod bude zapíjení mé holčičky co se narodila 24.7.2012 - RESTAURACE U HOUBAŘE. Jste zváni, prvních 100 piv platím, slivovička tam bude na stole, navíc to vychází na 24.8. takže to bude i zapíjení jejích prvního měsíce na tomto šíleném světě. Poprosil bych abyste potvrdili účast nejlépe do mého mailu Blackstar@email.cz ať můžu u Boba zamluvit u Houbaře dostatek míst.

Omlouvam se všem, že jsem nedorazil dnes na trenink. Večer jsem si natah třislo pri jednom sranda mači v Letňanech a dnes rano jsem zjistil, že to opravdu nejde. Odhlasil jsem se i ze zitřka

Čau Ruki, díky !!! Posílám pozdrav do Gruzie, dáváš si koňáček...?

Dávej na sebe pozor, hodně štěstí a ať se daří...

Nazdárek..

Díky bobo028, kanonýr Zelí se po hvězdné hráčské kariéře stává nastupující trenérskou hvězdou, je to přirozený talent...

Pošlete mi požadavky ohledně vstupenek na KHL na mail:
maskarinec@hokejovetreninky.cz
Díky...