Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Nazdarek HŤáci

Ahoj Martine, opět se musím, ač opravdu nerad, omluvit, přivezl jsem si z dovolené nějakej "střevní suvenýr" a navíc mě trochu zlobí zuby, tak se radši dám nejdřív dohromady. Už se ale moc těším, až zase začnu chodit. Ještě jednou sorry, čau
Aleš.

Já si nastavil budíka ale tak leda na braní antibiotik a to jsem se dostával zrovna do skvělé formy .Ve druhém střídání jsem i mohl popadnout dech .Má to někdo peška .

Ještě jednou připomínám, tréninky tento týden jsou vždy 7.15-8.15h

UPOZORNĚNÍ

V týdnu 6.-12.8. jsou tréninky pouze úterý, středa, pátek a vždy ve stejný čas 7.15-8.15h

V IceAreně probíhá turnaj, proto jsou změny časů, děkuji za pochopení a nezapomeňte si nastavit budíky...

mertuli já tam byl překvapivě také a nebyl jsem sám...přesto jsme dorazili na trénink...ale neboj, naordinuji ti speciální tréninkové dávky, to doženeš...

Čus sorry že jsem se dneska nedostavil včera jsem byl na zapase Kladno - Lev a patrične jsem si to užil tak jsem byl trochu neschopen

Cau Masky mas pro me stulpny cislo 50?..promin ze jsem nebyl hodne dlouho na treninkach jsem pryc s pritelkyni uvidime se na soustredeni...

Díky za nabídky ,ale nestihnu to.

Ahoj pánové,nepojede zítra někdo ze Zličína? Mám auto v servisu

Cau, tak ja pujdu misto tebe

čau, zejtra nepřijdu, takže je pro gólmany jedno místo navíc

aleshit, v pohodě, to se stává...

Michal89, děkujeme, opatrně s doplňováním tekutin...

Dnes bych chtěl trenérům poděkovat za trénink, bylo to výživné

Ahoj kluci, omlouvám se, něco mi do toho vlezlo (práce).Mrzí mě to.
A.

Ano, počítám...

Jen se chci zeptat jestli semnou na pátek (20.) počítáte jako s brankářem díky

Hmmm

Během letní hokejové školy 10RC KEMP 2012 se vytvořil a stabilizoval trenérský tým projektu HOKEJOVETRENINKY.CZ na sezónu 2012/2013

Aktuální sestavu najdete zde: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151091972549493.492568.403932169492&type=1
Dobrá zpráva pro HOBBY HT, nejlepší střelec historie Sparty Praha Jiří Zelenka se bude zapojovat do dopoledních tréninků v Letňanech...

To Ruki68:Nazdárek expate