Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Já ti dám do Stopky, asi dostanes na kulky Blackstare :P

Zelí bude v roli šéftrenéra

Do výstroje ale půjde profesionál Honza Snopek, který s námi začal minulý týden trénovat...

Jo, je třeba Slavíčka trefit do STOPky

Tak to se těším,Zelí na treňasu!Doufám,že bude mít výstroj a trošku prověří golmany,který se nám neustále posmívaj

Zítra, v úterý 14.8.2012 bude premiéra nového trénéra na HOBBY HT

Jiří Zelenka, nejlepší střelec historie Sparty Praha zaskočí za Kuchardu a průběžně se bude stále více zapojovat v projektu HOKEJOVETRENINKY.CZ
Zelí bude jistě velkým přínosem i oživením na HT...

Marley P+aleshit, dejte se dohromady

Blackstar přiveze z Moravy slivovičku, tak asi zavedu na trénincích povinně jednoho zdravotního...

To Ruki68:Nazdárek expate

Nazdarek HŤáci

Ahoj Martine, opět se musím, ač opravdu nerad, omluvit, přivezl jsem si z dovolené nějakej "střevní suvenýr" a navíc mě trochu zlobí zuby, tak se radši dám nejdřív dohromady. Už se ale moc těším, až zase začnu chodit. Ještě jednou sorry, čau
Aleš.

Já si nastavil budíka ale tak leda na braní antibiotik a to jsem se dostával zrovna do skvělé formy .Ve druhém střídání jsem i mohl popadnout dech .Má to někdo peška .

Ještě jednou připomínám, tréninky tento týden jsou vždy 7.15-8.15h

UPOZORNĚNÍ

V týdnu 6.-12.8. jsou tréninky pouze úterý, středa, pátek a vždy ve stejný čas 7.15-8.15h

V IceAreně probíhá turnaj, proto jsou změny časů, děkuji za pochopení a nezapomeňte si nastavit budíky...

mertuli já tam byl překvapivě také a nebyl jsem sám...přesto jsme dorazili na trénink...ale neboj, naordinuji ti speciální tréninkové dávky, to doženeš...

Čus sorry že jsem se dneska nedostavil včera jsem byl na zapase Kladno - Lev a patrične jsem si to užil tak jsem byl trochu neschopen

Cau Masky mas pro me stulpny cislo 50?..promin ze jsem nebyl hodne dlouho na treninkach jsem pryc s pritelkyni uvidime se na soustredeni...

Díky za nabídky ,ale nestihnu to.

Ahoj pánové,nepojede zítra někdo ze Zličína? Mám auto v servisu

Cau, tak ja pujdu misto tebe

čau, zejtra nepřijdu, takže je pro gólmany jedno místo navíc
Pochvala kanonýrovi za dnešní vedení treninku,moc se mi to líbilo