Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

mašky že ti zapoměl trenér říct,že když nedáš tak nemusíš klikovat

eště že to trénuješ

včera jsem koukal, že Mašky byl se svým nájezdem hvězdou sportovního zpravodajství České televize Branky body vteřiny

mirku67, když nebude příště až za rok, tak v pohodě...

Blackstare a smike, díky a v úterý bude střelecký trénink se vším všudy...

Patnáctiminutový sestřih bude vysílat ČT4 příští týden...

dobra prace

http://www.sportovninoviny.cz/hokej/zpravy/novy-slavil-v-kladne-narozeniny-v-exhibici-i-s-

Takže úterního tréninku se zúčastní hvězda zápasu legend Martin Maškarinec, přijďte, ať se něčemu přiučíte

Nájezdů bylo v zápase dost, ale jediná Hvězda s číslem 33 týmu Legend ČR byla úspěšná, ani slavný Jaromír Jágr neproměnil svůj nájezd, který měl během zápasu.

ČTK: 27.08. - 19:44
Vítězstvím Legend 4:3 po samostatných nájezdech skončila sobotní exhibice u příležitosti oslav 60. narozenin někdejšího útočníka Milana Nového. Zaplněný kladenský stadion mohl sledovat v akci spoustu hvězd v čele s Jaromírem Jágrem. Výsledek: Hvězdy Kladna - Legendy ČR 3:4 po sam. nájezdech (0:0, 1:1, 2:2 - 0:0). Branky: 27. L. Procházka, 32. Tatíček, 33. O. Vejvoda ml. - 17. D. Pospíšil, 34. Volek, 37. R. Ťoupal, rozhodující nájezd Maškarinec.

Martine nádherný vítězný gól

ahoj Martine, dneska jsem zjistil, že jsem si omylem ve středu vzal s sebou bílej dres. příště vrátim

Díky Blackstare...a těšit se můžete všichni...už zítra, ve středu 7.30-8.30hod. bude další skvělý trénink Tomáše Kucharčíka...

Dnes velký dík Tomášovi za trénink.

Díky Tome, skvělí trénink

Připomínám, zítra je trénink od 8.30 hod.

Povede ho mistr světa Tomáš Kucharčík zatrénovat si přijde olympijský vítěz z Nagana a dvojnásobný mistr světa František Kučera...bude to pro každého účastníka mimořádná příležitost přiučit se něco nového od mistrů hokejového řemesla...

7 mám já, jen prosím doplnit jako obsazené číslo, a jinak zdravím z lodi

NJ, ale létat máme po red bullu, ted snad dává křídla, ne?

Topi díky !...dnes to byl ale pěknej fičák...po životabudičích všichni lítali po ledě, že za mnou přišel ledař a prosil o slitování...každopádně stojí za zvážení,zda poskytovat energy drinky golmanům...byli nepřekonatelní a Jirkové si připsali další nulu...

Byl jsem dnes po druhé na tréninku (poprvé ve středu) a oba byly super, přijdu určitě i příští týden. Díky za ně

Blackstar a dejvis díky...

Přidal jsem pod článek video z 1.třetiny...zítra je střelecký trénink...musíme zapracovat na koncovce...zítra je rozbor u videa vtipálci...