Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ahoj, viděl jsem že sobotní zápas se nahrával na video (pokud kamera nebyla zaměřena jen na jednoho hráče). Bude možné dostat se k záznamu? Díky Honza

Hokejové zápasy super! To, co bylo v zápasech, se na tréninku tak nenaučíš jako v zápase. Už se těším na další.

Hokejovej víkend byl parádní. Díky za něj, skvělá parta, zážitek pro mě jako začátečníka byl perfektní. Jen víc a víc takových akcí

Organizační poznámka k víkendovým HT GAMES...sraz do 15.00h na hotelu,nebo do 16.00h na zimáku.Pokoje jsou zarezervované na moje jméno.Kdo přijede už dopoledne může se v klidu ubytovat,já dorazím ve 14h na hotel...

No Masky zarizuje ubytovani a my se ubytujem...

Nějak ubytujete? Mašky přeci zařizuje ubytování pokud se nepletu

Nevim jaky je predzapasovy plan, ale hlasim ze s druzkou dorazim patrne po 14:00. Takze se nejak ubytujem a pak ti Masky zavolam (pokud byste treba uz nebyli na hotelu).

To Hrona :-) ten recept co je, tak je nachystán na ty 2 balíčky že by to mělo vyjít, pokud chceš více, tak musíš počítač stejným poměrem všechny suroviny

NJ je to lump :-) Frankie ty dacane

Mašky, samé lepší akce, ty jedeš

Ahoj, nechci být bonzák ale Frenk slaví dnes narozeniny, takže v KV by to měl šoupnout

POZOR ŽHAVÁ NOVINKA

Každý účastník HT GAMES-zápasů v Ostrově, které hrajeme tento víkend obdrží Voucher Kadeřnického Salonu Petra Měchurová na stříhání,masáž a vlasovou kosmetiku v hodnotě 1000,-kč...

To Blackstar:Ahoj Patriku,jeste dotaz k Bebe rezum

Radime gratuluji ke gólu,byl parádní...

Dneska to bylo v tempu a všichni podali skvělý výkon...výborná příprava na víkendové HT GAMES...

dneska super zápas, dik bílí,i gol jsem si dal

a trenink samozřějmě taky ...

dedecku brzy se nám uzdrav...

ahoj. angina me prekazila plan na tento tyden. budu se tesit na pristi

Jirko gratuluju...

Zítra vem na trénink ukázat pohár...

Hrona - treninky a letni priprava opet prinesla "uspech"... dalsi cena za nejlepsiho brankare z nedelniho turnaje v Popovicich

chceš se přidat ke mě a k mé manželce?

Pánové víkend byl opravdu parádní (janste video bude,ještě se zpracovává ve studiu),výkon všech hráčů byl kvalitní,zápasy ukázaly,jakým směrem posunout tréninky...prohry nejsou důležité,proti velmi silným soupeřům si všichni vedli výborně...na pátečním Semináři HT bude podrobný rozbor-připomínám,potvrďte účast v kalendáři akcí,abychom věděli jak velký stůl rezervovat...
Tento týden máme opět náročný,budu se na vás těšit...