Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Připomínám,tento týden jsou pouze 2 tréninky,v úterý a ve středu...

Páteční trénink je zrušen(turnaj mládeže v Letňanech)
Každý má ještě možnost zúčastnit se víkendových utkání,viz. Kalendář akcí...

No Frankie, konečně ti to docvaklo, co má přednost

Doplnil jsem fotky z pátečního tréninku s Romanem Červenkou...a připomínám: zítra jsou k vyzvednutí ribana č.3,KENYA22,MAREK VLČEK24 a KAFU36...

V práci moc pochopení nemají... ale tohle je příležitost, která se ještě dlouho nemusí opakovat. Snad mě za to nevyrazí. Jinak se už moc těšim...

Dobrá zpráva...Frankie jede na HT GAMES do K.V.
Zařídil si to v práci a už je v sestavě...

Připomínám,je to ideální možnost pro začátečníky,vyzkoušet své hokejové dovednosti v utkání s dalšími hobby hráči,večer mezi zápasy si také řekneme důležité body k taktice,na kterou během tréninků není dost prostoru a času...

Ještě to chce hodit fotky někam třeba na www.ulozto.cz volně ke stažení

Na oficiálním webu Romana Červenky www.10RC.cz jsou další fotky Frankie...brzy bude fotogalerie na HT...

Frankie neboj,fotky budou...

Ribana číslo 3,22,24 a 36 přivezu na úterní trénink...

Ahoj může autor někam hodit všechny dnešní fotky někam v nezmenšené kvalitě? Díky moc

to Blackstar:Diky za recept,jen jsem na odtucnovaci diete,ale konci mi zitra :-) A neboj tohle Ti pan Maskarinec nesmaze,protoze bude prvni,kdo si ho udela............

Tak mi to dneska nevyšlo. Teď jsem se vrátil z autoservisu. To byste fakt nevěřilim jak se ti mechanici přetrhnou

škoda, že mám právě dietku... jinak bych si ho hned udělal

Tak pánové ten slíbený recept na tu dobrotu, co jste baštili na oslavě mých narozenin tzv. BEBE řez:
2 balíčky BEBE (dle chuti nejlépe jedny tmavé a jedny světlé)
1 vanilkový pudink uvaříme ve 0,3 litru vody, po uvaření míchat do vychladnutí
zvlášť ušlehat 20dkg másla, 1 žloutek, 6dkg cukru
po částech přidáváme vychladlý puding
na vyšší plech začneme lepit sušenku k sušence bokem na výšku kratší strany
dolepíme sušenky a zbytkem náplně potřeme ze všech stran krom spodní
přikryjeme alobalem a dáme na noc do lednice
To je vše a Hroňo, ne že to budeš žrát nevychlazené!!!!!

MAŠKY prosím nemaž to, když to kluci chtěli, díky

No Mašky boduješ :-)

Jo pánové, závidim vám... Mě nečekané zúžení finančního obnosu trochu utnulo tréninky, takže můžu jen slintat a číst.. Ale doufám, že se to brzo nějak spraví.. Už mi to faaakt chybí..

Na HT s sny mění ve skutečnost, děkujeme Mašky

O tomhle jsem snil, od doby, kdy jsem četl, že s Romanem spolupracuješ... tajně sem doufal, že ho někdy na náš trénink přivedeš... a celej dnešek jsem byl sám na sebe naštvanej, že sem se neúčastnil středečního tréninku s další mega osobností...

Paráda Maški, těšim se jak si ze mě udělá trhací kalendář a povozí mě zdarma na kolotoči...

To je velká výzva , ve středu Jarda Modrý , teď Roman Červenka.To je z říše fantazie. Trénujeme na úrovni, o které jsme ani nesnili.
Míla
No jo, hokej je přednější.. doufám, že tě vyfásnu na izbu :D