Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ne, protihráčům jsem nenahrával

Ale alespoň jsi přihrál některém z černých, ne? To se taky cení :-)
A jestli tě to uklidní tak já nedal gól už asi deset zápasů...

No dnes to snad ani nemůžu komentovat, 2x jsem se krásně prosadil a ujel do samostatného nájezdu a stejně prd, dokonce ani jsem nebyl na konci schopný nahrát spoluhráči v bílém dresu aby dal aspoň jeden fík

Gratuluji Lukasi.......jen tak dal

A já dneska neměl rád Mílu.. O jeho lapačce se mi bude zdát i v noci

Hróňa dneska 3.hattrick v kariéře-GRATULUJEME

Ja bych docela taky jel na zapas. Akorat se mi zase nepodarilo dorazit na trenink(opet jsem ve Francii

No dneska jsem byl draftován do bílého týmu a byl jsem tam platný jako mrtvému oko

A co se týká zápasu 9.4. tam nesmím chybět, přece to musí někdo kazit, ať nevyhrajem vysoko

POZOR!!!
na sobotu 9.4.2011 jsem domluvil přátelské utkání v Ostrově u Karlových Varů předběžně od 17h...více informací přidám později...jen s tímto termínem počítejte a zájemci poznačte si to do svých diářů...

SOUPISKA JE OTEVŘENÁ PRO KAŽDÉHO...

No vidím, že se budu muset hecnout víc, abych konečně Mílu prostřelil a začal taky sbírat góly

ZTRÁTY&NÁLEZY: ke žluté lahvi Bauer,kterou si stále nikdo nevyzvedl přibyly dnes 2 hokejky a delší dobu má u mě někdo řetízek na ruku...pánové zapomětlivci přihlašte se...

Hokej opět dramatický až do poslední vteřiny...rozhodla parádní akce Radamana,kdy pod tlakem zvolil polovysokou střelu,kterou famózně tečoval Johann Kustod ve vítězný gól...akce jako z NHL...

A Jiri2171 zaznamenal minulý týden hattrick...rostou nám tu střelci...

To je vlastně pravda..

Grazllle a ty si dneska nestřílel a nejezdil na bránu 30minut...???

Probereme to v úterý...i tu výživu...

Dneska se mě Blackstar pokusil vyřídit už před zápasem svým zázračným ostřičem bruslí a povedlo se mu to, motal jsem se tam jak vítr v bedně. Jinak bych určitě zopakoval hattrick z minula

Jo dneska výborné. Míla mě opět zavřel bránu a nepustil mě dovnitř, asi si na mě zasedl

Zdarec,díkes za ndešní trénink.. Trochu mě překvapilo jak se motám,ale to se poddá..:-)
Jen se chci zeptat jestli se tréninky nějak liší, opravdu bych potřeboval natrénovat střelbu, jízdu na bránu a tak podobně :-))
A pak bych potřeboval poradit ještě takovej malej detail.. Snažim se hrát tak pětkrát týdně, ale trochu to nedává tělo.. Jsou nějaké cviky před a po, ideálně třeba nějaká "zdravá" výživa.. Ne, že bych byl takovej magor, bůček je bůček, ale jsem fakt hodně mrtvej a maso už nepomáhá..:-))
Díkes za rady, Kuba Grázl

Tak já nekuřák

Super, už se těším. Konečně taky naše hra dostane nějaký řád.

Pro hronase: v pátek nemůžu neboť jsem po obstřiku ploténky a sotva lezu?takže dresy mohu vzít na vyprání někdy příště.Jinak se moc těším na seminář U houbaře....