Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Smike,doufám že přijdeš s kratší hokejkou...nebo přijď dřív a u ledařů to uříznem...

Na zítra máme 4 golmany, připravil jsem speciální střelecký trénink...musíme být perfektně připraveni na dubnová utkání...

Už jsem to zkoušel... Omluvenka je prej jen smrt

Frankie,napíšu ti omluvenku...

hmm málo vzdoruješ

Jo kdyby to šlo, tak uteču hned. Ale poslali mě někam do nějaký Liblice na celej víkend a je to povinný

to jsou dacani, tak prostě uteč
s někým si to vyměň, prostě se snaž a je to

Nedělní trénink je i dnes od 15h !!!
Omylem byl uveden čas od 16h...omlouváme se a děkujeme za upozornění...

Ahoj Maški, tak dneska jsem se dověděl nemilou zprávu ohledně práce... všechny víkendy mám volný, kromě 9.-10.4. takže sem se na zápas v Ostrově těšil uplně zbytečně. Nemůžu tam jet, z práce mě nepustí :-(
už se těším

díky pánové...přiučit se může každý...lekce probíhají pravidelně každý týden v úterý,středu a pátek...
to je víc než highlights...a zítra na tréninku bude replay...

gratulace!! a nejaky replaye, highlighty ?
rad bych se neco priucil 
Marťas gratulace ke gólu, je vidět, že si ode mě něco přeci jen odkoukal

ahoj Martine a co ribano kafu 36 ? nezapoměl jsi dorazím ve středu těším se ahoj všem
Martine gratuluji k uspechu a tesim se na dalsi trenink. Diky treninkum HT jsem zase o kousek dal. Dekuji celemu vedeni za pristup a vedeni treninku.
Oficiální zpráva ČTK: Česká veteránská reprezentace dosáhla velkého úspěchu, ve švédském Grästorpu porazila tým plný švédských hvězd 5:2. Výsledek: Švédsko - Česká republika 2:5 (0:2, 1:1, 1:2). Branky: R. Persson, Rhodin - Válek 2, Maškarinec, Žemlička, R. Procházka. V sestavě domácích nastoupili mj. Näslund, Gustafsson, Höglund, W. Lindström, Svensson, Dahlin a další osobnosti.
Pravidelné tréninky na HT jsou zárukou úspěchu...

Samé dobré zprávy z minulého týdne...
Zítra pokračujem v nastoleném trendu a přivezu na trénink stulpny č.10,23,27 a ribano PAVEL19...a budou i veselé historky ze sobotního zápasu SWE-CZE...

Oficiální zpráva ČTK(vydána se zpožděním-jelikož redaktor byl časově vytížen)
Páteční utkání na ZS Letňany bylo nejdelší v historii HT.Vyrovnání černého mužstva v power play a následná penaltová loterie byla infarktová záležitost pro všechny účastníky a diváky.Nasazení a vůle vyrovnat černých byla srovnatelná s kanadskými profesionály.V neposlední řadě
se musím zmínit o heroickém výkonu brankářů při penaltách
Přeji pěkný zbytek víkendu.Jinak pro Johanna od bruslení se upouštet nebude,ba se bude přidávat

oki