Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Hokej opět dramatický až do poslední vteřiny...rozhodla parádní akce Radamana,kdy pod tlakem zvolil polovysokou střelu,kterou famózně tečoval Johann Kustod ve vítězný gól...akce jako z NHL...
A Jiri2171 zaznamenal minulý týden hattrick...rostou nám tu střelci...

To je vlastně pravda..
Ikdyž střelbou bych to nenazýval
Už sonduju na netu jak do toho pořádně říznout aby to mělo trochu razanci a zároveň to neletělo pět metrů od brány :-)Grazllle a ty si dneska nestřílel a nejezdil na bránu 30minut...???
Probereme to v úterý...i tu výživu...

Dneska se mě Blackstar pokusil vyřídit už před zápasem svým zázračným ostřičem bruslí a povedlo se mu to, motal jsem se tam jak vítr v bedně. Jinak bych určitě zopakoval hattrick z minula
ale už mám konečně zase brusle nabroušený a v úterý to hecnu a dám aspoň dva fíky... pokud nebudu hrát proti Mílovi, přes něj vlak nejede 
Jo dneska výborné. Míla mě opět zavřel bránu a nepustil mě dovnitř, asi si na mě zasedl
Dneska mi to konečně trochu šlo, snad se to bude zlepšovat stále, abych se tam jen nemotal a nekazil přihrávky jako dřív 
Zdarec,díkes za ndešní trénink.. Trochu mě překvapilo jak se motám,ale to se poddá..:-)
Jen se chci zeptat jestli se tréninky nějak liší, opravdu bych potřeboval natrénovat střelbu, jízdu na bránu a tak podobně :-))
A pak bych potřeboval poradit ještě takovej malej detail.. Snažim se hrát tak pětkrát týdně, ale trochu to nedává tělo.. Jsou nějaké cviky před a po, ideálně třeba nějaká "zdravá" výživa.. Ne, že bych byl takovej magor, bůček je bůček, ale jsem fakt hodně mrtvej a maso už nepomáhá..:-))
Díkes za rady, Kuba Grázl
Tak já nekuřák

Super, už se těším. Konečně taky naše hra dostane nějaký řád.

Ano i nekuřácký...udělám seznam a podle toho sestavu u kuřáckých a nekuřáckých stolů...

A je salónek i nekuřácký? Nic proti kuřákům, ale pasivně kouřit nechci.
tak to je super
ok nevěrníku...
Nikoho nediskriminujeme,ano salónek je i kuřácký...

musim driv, mam praci. Uz se tesim na stredu. je salonek i kuracky?

Mílo54 tak potvrď účast na semináři,to platí pro každého zájemce...

Velmi rád bych si rozšířil obzory. Školení U Houbaře je pro mě ideální. Po třech pivech a třech Becherovkách můžu zastoupit i lektora.To mám obvykle hokejovou teorii v malíku.Míla54
Tak jo, na semináři nesmím chybět

Přibývá dotazů během našich tréninků,nestačím na ně odpovídat a detailně vysvětlovat různé herní situace...
pro každého kdo se účastní našich akcí jsem připravil 1.SEMINÁŘ HT na pátek 08.04.2011 v Restauraci U Houbaře,viz. Kalendář akcí...

Dneska super match! škoda té naší /černí/ děravé obrany
- všeci si chtěli dát vítězný gól 
Bílý tým hrál na kompletní 2 pětky a proto měl v závěru více sil,Janste zaspal a nepřišel...to byl možná ten chybějící černý obránce...

ZTRÁTY&NÁLEZY: ke žluté lahvi Bauer,kterou si stále nikdo nevyzvedl přibyly dnes 2 hokejky a delší dobu má u mě někdo řetízek na ruku...pánové zapomětlivci přihlašte se...