Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

blackstar: to si me moc nepodporil:D

Já už umírám, Mašky nám tam dává totálně do těla

eFrankie:s tim do toho prave jdu. Skoda, ze jsou ty treninky dopoledne. Rad bych chodil casteji,ale stiham jen to od 7:15 do 8:15

najbis: přesně tak to probíhá

zdravim, rad bych se zucastnil nejakeho treninku. Nejlip asi ve stredu 2.3.2011. Jak to probiha? Proste se prihlasim prijedu do Letnan zaplatim a trenuju?:D Nikdy jsem na podobne akci nebyl tak doufam, ze neumru(fyzicka kondice posledni dobou neni muj pritel:D)

Brusle už mám přebroušené na menší žlábek, tak jsem zvědaví jak budu zítra házet držky na ledě

Jo dnes to bylo super, smajlík přesně vystihuje mou náladu

Souhlasím Blackstare,dneska výborný trénink,vysoká účast,mělo to tempo,nasazení 100%,radost z hokeje...

Po pátečním mimořádném volnu zítra opět najíždíme na pravidelný režim...budu se těšit na odpočinuté hokejisty...

Konečně, už se blíží zítřejší trénink

snad to vyjde v pátek, CUL8r

Hi guys, zase nám na úterý dopol vymysleli v kanceláři nějaké úžasné školení, bez kterého nemůžeme být... to jsou ti realitní makléři co nemají pracovnéí dobu

Ty si hvězda, my amatéři pochvalu nedostaneme

Pánové to vypadá ,že to skončilo 1:0 a gól dal Bobo.Tak to nebylo a musim začít pracovat ještě více abych dával uzle v každém mači a nebyla to taková vzácnost že se o ní bude psát celý týden.Ale jinak moc díky za pochvalu,to potěší

Bobo,moc gratuluji.

To je škoda, že mi utekl Bobův parádní gól

Jo pěkně to Bobovi sedlo

Bobo nezaspal a vyplatilo se...protrhnul své střelecké trápení

Grafiku díky za info.Hrnciri taky díky,na to se ale podívám asi až o víkendu,to bude na delší studium....

Sorry, jenom jsem chtěl připomenout to , že Bobo opět skóroval a tím zlomil stav utkání. NERODÍ SE NOVÝ STŘELEC??? Míla