Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Tak jo, na semináři nesmím chybět

Přibývá dotazů během našich tréninků,nestačím na ně odpovídat a detailně vysvětlovat různé herní situace...
pro každého kdo se účastní našich akcí jsem připravil 1.SEMINÁŘ HT na pátek 08.04.2011 v Restauraci U Houbaře,viz. Kalendář akcí...

Dneska super match! škoda té naší /černí/ děravé obrany
 - všeci si chtěli dát vítězný gól  
Bílý tým hrál na kompletní 2 pětky a proto měl v závěru více sil,Janste zaspal a nepřišel...to byl možná ten chybějící černý obránce...

Škoda toho gólu na závěr, jinak bychom černí vyhráli. Tak je z toho plichta. Ten bílý (už nevím kdo to byl) to udělal excelentně - po střele sebral odražený puk a objel bránu, kde nikám neatakovaný zasunul do prázdné brány. Já u druhé tyčky a gólman jsme na to jenom zírali. Ale stejně tam chyběl druhý černý obránce! Kluci vracíme se a dojíždíme!

Dneska černým chybělo více štěstí v koncovce
 golmani nám ho všechno vybrali 

bylo to pěkné dnes 
Si piš, přece se nám s Frankem nebude prášit od huby

jsme řekli, tak jsme to museli udělat hehe 

No budu muset dávat každý trénink, ať nevyjdu ze cviku hehe 
Míla se už stává brankářskou legendou,musím vyzdvihnout dnes Blackstara a eFrankieho,řekli,že dají gol a taky se prosadili...
xRadekx na sobě pracuje poctivě a dnes vstřelil 2 parádní branky a nebyl daleko od hattricku...
Jen tak dál pánové...

Díky moc, taky gratuluju ke gólu. Ono je to těžký dát nám gola, když tam v bráně stojí takovej čaroděj... Všechna čest Mílovi, chytá fakt parádně.
tak gratulace bílému týmu. Škoda, že nás bylo tak málo.
eFrankie tak se nám to vyšlo a oba jsme dali góla.
Mílo skvělý zákrok, vychytal si mě ďábelsky
, jediná skulinka co jsem si našel a ještě ji zavřeš, moc hezké 

No a příští pátek 11.3. mám 30.narozky
 tak snad bude hojná účast 
 donesu něco na přípitek 
Tak to musím dát taky góla :-D

Těšim se, díky... zítra to hecnu a dám góla

Frankie tento týden by měla zásilka dorazit...teď jsem to urgoval...

Já čekám na ty stulpny 23, raději se připomínám
 DíkyZítra přivezu 2 ribana Míla54...
Byl trochu problém u výrobce,omlouvám se za zdržení...je to poslední objednávka kterou mi dodal,jestli někdo čeká na ribano,nebo stulpny,dejte mi vědět,objednám znovu a budu urgovat,děkuji...

No to možná jo,ale subjektivní pocit zůstává, jinak tréninky jsou bezvadné, jak si viděl, i když jsem do 2 ráno v práci, tak jsem nastoupen ráno na ledu

Pánové buďte v klidu,nic nekazíte...někdy to jde líp a někdy hůř...ale je pravda,že se všichni lepšíte,sami si to ani neuvědomujete,ale kvalita tréninků se zvedá díky vašim zlepšujícím se výkonům...

Tak to nevzdávej, budem dvě gumy, já to budu kazit černým a ty té druhé straně  

Jo to jsme na tom stejně... marně si říkám, třeba když si koupim lehčí a pohyblivější vybavení nebo když nabrousim jinak brusle, že to bude třeba lepší.... ale obávám se, že mě nepomůže nic, že to fakt bude v těch mých nohách a rukách :-D

Velmi rád bych si rozšířil obzory. Školení U Houbaře je pro mě ideální. Po třech pivech a třech Becherovkách můžu zastoupit i lektora.To mám obvykle hokejovou teorii v malíku.Míla54