Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Já doufám, že se nebudou ubírat tímto směrem, cítim, že sem čím dál horší... nebo možná jste všichni kolem mě lepší a lepší... :D
No už se těším na další

doufám, že se tréninky budou vyvýjet tímto směrem 

myslím, že to bylo super, bylo to svižné atd. fakt super 

Blackstare díky
,dneska 10 proti 10 už byl hokej se vším všudy...a těšíme se na další video... 

najbis,nic nezkoušej a rovnou doraž...budu se těšit...

Kluci omlouvám se, že jsem nedal ještě to další video ke stažení,ale mám hodně práce, poslední 3 dny jsem byl do 2 ráno v práci, i dnes před hokejem, tak hned jak budu mít volněji. dám to na web opět.

Dneska suprovní dávám 6 hvězd z 5ti

Dneska moc pěkný trénink a skvělý hokej. Powerplay se taky povedla až na ten konec, kdy to Mašky nestihl odpískat, aby jsme prohráli jen o gól 

blackstar: ok jak rikam zkusim dorazit

Najbis neboj, tréninky jsou skvělé, jsem jedna z lam, která se řadí mezi ty nejmíň šikovné hráče, tak se nediv, že nic nevydržím

tak jen přijď 
Sorry, jenom jsem chtěl připomenout to , že Bobo opět skóroval a tím zlomil stav utkání. NERODÍ SE NOVÝ STŘELEC??? Míla
blackstar: to si me moc nepodporil:D
Já už umírám, Mašky nám tam dává totálně do těla

ale je to fajn 

heheeFrankie:s tim do toho prave jdu. Skoda, ze jsou ty treninky dopoledne. Rad bych chodil casteji,ale stiham jen to od 7:15 do 8:15
 nevite o necem odpoledne nebo navecer? neni neco podobneho v planu?najbis: přesně tak to probíhá
 a o fyzičku se neboj, tam ji získáš...zdravim, rad bych se zucastnil nejakeho treninku. Nejlip asi ve stredu 2.3.2011. Jak to probiha? Proste se prihlasim prijedu do Letnan zaplatim a trenuju?:D Nikdy jsem na podobne akci nebyl tak doufam, ze neumru(fyzicka kondice posledni dobou neni muj pritel:D)
Brusle už mám přebroušené na menší žlábek, tak jsem zvědaví jak budu zítra házet držky na ledě

Jo dnes to bylo super, smajlík přesně vystihuje mou náladu
 Bylo super střídat celý útok, dobře se i odpočalo a jak si psal, mělo to tempo a šmrnc 

takových to chce více, těším se na zítra :-) dnes si půjdu zaběhat po práci, ať začnu trochu zlepšovat kondičku 

Souhlasím Blackstare,dneska výborný trénink,vysoká účast,mělo to tempo,nasazení 100%,radost z hokeje...

Po pátečním mimořádném volnu zítra opět najíždíme na pravidelný režim...budu se těšit na odpočinuté hokejisty...

Konečně, už se blíží zítřejší trénink

Frankie v klidu, mě pijde, že mi nejdou ani ty věci, co mi trochu šly