Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

No jdu spát abych nebyl na tréninku KO

Ahoj Frankie stulpny 23 zatím nejsou...jsou ještě ve výrobě...

Ahoj Maški, budou zítra ty stulpny 23? Ať vim kvůli penězům... Díky

Blackstar dobře

To je správnej přístup...práce neuteče...

Já jedu do práce až zítra, takže se zůčastním :-D

TENTO TÝDEN POUZE ÚTERÝ A STŘEDA!!!
VŠEM KTEŘÍ CHTĚLI JÍT V PÁTEK,VČETNĚ ZAČÁTEČNÍKŮ, DOPORUČUJI ÚTERNÍ TRÉNIK!!!
V Letňanech probíhá víkendový turnaj a byl nám zrušen páteční led...o to pestřejší to bude v úterý a ve středu...budu se těšit,zítra v 09.00h začínáme...

Tak chlapci, kvůli práci se nedostanu na tréninky celý týden, což mě fakt štve

Dneska skvělé, jen nám to černým moc nedrželo na hokejkách ten puk

No asik bych si měl taky objednat

Zítra na páteční trénink vezu ribano Frankie23 a stulpny 21,těšte se pánové...

No zitra asi ne nemam brusle musel jsem je dat pryc takze to vydim na dyl

Tak to je fajne :-) Císař doval zítra

Mcisari HokejoveTreninky.cz je otevřený projekt pro každého kdo má rád hokej,nic nezkoušíme,sbal si věci a prijeď si zahrát...

Blackstare,díky za upozornění

Fotogalerie už je v pořádku,žádný hacker nás nedostane...mám kamaráda v NASA a ten mi pomohl...

Jo Mašky ještě 2 věci prosím tě

HOBBY HT 28.01.2012
Album nebylo nalezeno. Zkontrolujte správnost adresy alba na Google Picasa.
Tohle to píše, když dám ve fotogalerii jakýkoliv odkaz, nejde žádné video z těch pár co jsem zkoušel, jukni kde bude problém. A za 2.tento trénink ještě neproběhl, to bude až příštím rokem 2012.

Hezky, Mašky to nezní špatně, je mladý a určitě rychlí a pohybově nadaný, bude nás tam po ledu honit s pukem

Chtel jsem se zeptat jestli muzu prijit nekdy zkusit si zahrat. Je mi 14 ale hraju za dospeli Karlovarskou ligu tak pokud by jsem si to mohl mezi vas priject vyzkouset tak bych byl moc rad . Diky

Jo a pánové, když dáte http://www.uloz.to/hledej/?q=hokejovy+trenink tak tam postupně nahrávám rozkouskované to video hodinové co jsme točili 2.2.2011, jezdím bohužel pracovně ke Karlovým arům, tak to nestíhám napráskat ke stahování

Ještě, že jsem furt černý

Ahoj všechny zdravím, bohužel teď nemohu chodit na úterní ani středeční trenaly, ač bych chtěl. Sparta má teď před Liverpoolem a je tu velký šrumec..tak snad už konečně příští týden..mějte se fajn a ať králíci dupou