Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

:-D tady je cenzura

Zítra přivezu na hokej k předání další stulpny,těšit se můžou hráči s číslem 10,20,21 a 55...

Blackstare jen ve větším než malém množství...

Pánové v úterý po hokeji někdo zapoměl v šatně klíče...pokud jsou od tajného bytu s milenkou,stačí poslat adresu-předám osobně...

Tak doping jo? No totok, to se tolerovat nebude, vy nadopovaní budete sedět na střídačce

Dedecku vem i pro me...

Bila byla dnes silnejsi a jasne lepsi. budiz ji to prani. I kdyz ceho je moc, toho je prilis. Priste si beru prasky od DR mengeleho a bude litat na lede

Kurňa bolí mě koleno

Jo dneska to bylo fakt super :-) V pátek jdu taky :-) jinak se mi dnes v černém týmu líbilo

Slitování jsme neměli

Jsem rád, že jste měli se mnou slitování, fakt díky

No lepší jste byli každopádně, to si musíme přiznat. A kanonýry jako jsi ty jsme nechávali dorážet u branky

Chtěl jsě napsat, ze jsme byli lepší, píši v autě

Taky tě mám rád, hold dnes jsme byli, ale musiš uznat, že černým jsem také nahrál na gól, jinak byste si ani neškrtli

Maxime dráždíš kobru bosou nohou

bobino, dnes maxáč 3+1, důraz před bránou se vydařil a měl jsem super spolujráče, RUKKI byl trochu nasraný, nějak jsem nebyl schopen mu nahrát, ale budu se do budoucna snažit, slibuji, ještě 98 tréninků

Dnes super trénink, škoda že jsme polevili v prodloužení

Pánové omlouvám se za příjezd až 15min.před tréninkem,speciálně těm kdo přišli poprvé a byli jsme domluveni na 30min.před tréninkem...

Trénink byl parádní a připomínám,že na úterky a pátky může přijít každý,dnes jsem měl ohledně toho několik dotazů...nikdo nikomu nebude překážet...

No právě že lepší je, když ti na hokejce sedí ďábel, pak dáváš pekelné rány a ďábelsky zajímavé góly, abys si s tím kostelem víc neublížil

Já snad s těma hokejkama skočim do kostela,aby z nich tu smůlu farář smyl,jinak to není možný

Blackstare vem foťák i kameru zítra,díky,to je výbornej nápad,ať můžeme přidat nový obrazový materiál...