Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Martine veliký souhlas,pro mne je to velká škola každý trénink.

Díky,o super trénink se zasloužilo všech 16 dobrých hráčů,kteří se dnes zůčastnili...

dnes opět super trénink, potěšila i přítomnost dobrých hráčů (jednou taky budeme

Přeji Vám všem Borci klidné prožití svátků Vánočních a Šťastný Nový rok. Váš Tomáš

Super tréninky se budou opakovat...a zapoměl jsem dnes ráno,že mám u sebe nové stulpny HT,čísla 2,13,17,34,64,68.Za týden je beru na trénink...

všem v této sekci

Pánové a trenére pěkné vánoce a bohatého ježíška vám všem

Dedecku díky,tobě také hezké svátky a v pátek jsou Vánoce...žádnej hokej...

zitra to nezvladam , prace. hezke svatky hosi. V patek nic neni predpokladam

Díky kafu01...tobě taky pěkné svátky...

dnes to bylo super ale sotva lezu díky Mašky a všem pěkné svátky čus

Upozorňuji,dnešní trénink JUNIOR HT ZRUŠEN !!!
Díky...

přesněji easton synergy se elite grip

ahoj pánové prodám pravou hokejku easton synergy se zahnutí M.Broš sparta praha s gripem za super cenu 3000 kč.M.Kafka 775 054 687

Přidal jsem do menu "Formuláře,dotazník" k možnému silvestrovskému pohodovému hokeji...uskuteční se jen v případě dostatečného zájmu - vyplňte každý,kdo přijde !!!
Děkuji...

trénink dnes byl parádní...do poslední minuty nebylo jasné kdo zvítězí...7:6 pro černé...bílí jdou večer na derby, aby něco okoukali a příště vyhráli...

Bobo hlásím se k začátečníkům...úterní setkání u výčepu s Wránou bylo znát ještě dnes...prohru beru na sebe...

tak to se hlásím taky dobrovolně, ale my chalupáři jsme již pěkně v teple a sosáme čaj s rumem

Konzultační hodiny podávám rád,máme lekce pro začátečníky,ale i pro pokročilé s pivem,vínem a kořalkou.Většinou končí v nonstop báru

Ondro jak tě může dostat firemní večírek...???
Asi špatnej trénink...budeš muset chodit na individuální tréninky k Bobovi(restaurant U Houbaře)...

TAKŽE ROZHODNUTO !!!
SILVESTROVSKÝ HOKEJ BUDE !!!
31.12.2010 - 08.30-09.30 !!!
ZÁJEMCI NAHLAŠTE SE VČAS-POČET OMEZEN !!!