Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

všem v této sekci

Pánové a trenére pěkné vánoce a bohatého ježíška vám všem

Dedecku díky,tobě také hezké svátky a v pátek jsou Vánoce...žádnej hokej...

zitra to nezvladam , prace. hezke svatky hosi. V patek nic neni predpokladam

Díky kafu01...tobě taky pěkné svátky...

dnes to bylo super ale sotva lezu díky Mašky a všem pěkné svátky čus

Upozorňuji,dnešní trénink JUNIOR HT ZRUŠEN !!!
Díky...

přesněji easton synergy se elite grip

ahoj pánové prodám pravou hokejku easton synergy se zahnutí M.Broš sparta praha s gripem za super cenu 3000 kč.M.Kafka 775 054 687

Přidal jsem do menu "Formuláře,dotazník" k možnému silvestrovskému pohodovému hokeji...uskuteční se jen v případě dostatečného zájmu - vyplňte každý,kdo přijde !!!
Děkuji...

trénink dnes byl parádní...do poslední minuty nebylo jasné kdo zvítězí...7:6 pro černé...bílí jdou večer na derby, aby něco okoukali a příště vyhráli...

Bobo hlásím se k začátečníkům...úterní setkání u výčepu s Wránou bylo znát ještě dnes...prohru beru na sebe...

tak to se hlásím taky dobrovolně, ale my chalupáři jsme již pěkně v teple a sosáme čaj s rumem

Konzultační hodiny podávám rád,máme lekce pro začátečníky,ale i pro pokročilé s pivem,vínem a kořalkou.Většinou končí v nonstop báru

Ondro jak tě může dostat firemní večírek...???
Asi špatnej trénink...budeš muset chodit na individuální tréninky k Bobovi(restaurant U Houbaře)...

Dnes jsem Ádovi vrátil lahev a přibyla mi do sbírky pro změnu čepice...pro zapomětlivce: mám ji u sebe a na dalším tréninku se přihlaš...

Ahoj mulane,stulpny s č.2 + další žádaná čísla jsou objednány,zásilka by měla dorazit do 20.12.2010,do vánoc je máš...

Ahoj hrncir,terapeuta budeme mít určitě,příští týden bych měl vědět víc,ale byl si s kolenama u doktora?Aby to nebylo něco vážnějšího...

Ahoj Martine,jen sem se chtěl připomenout,vzal bych si ještě jedny stulpny s číslem 2.Moc díky,pa M.

Sorry ne děsně ale těsně. To ale blbě vyznělo

Super tréninky se budou opakovat...a zapoměl jsem dnes ráno,že mám u sebe nové stulpny HT,čísla 2,13,17,34,64,68.Za týden je beru na trénink...