Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ahoj mulane,stulpny s č.2 + další žádaná čísla jsou objednány,zásilka by měla dorazit do 20.12.2010,do vánoc je máš...

Ahoj hrncir,terapeuta budeme mít určitě,příští týden bych měl vědět víc,ale byl si s kolenama u doktora?Aby to nebylo něco vážnějšího...

Ahoj Martine,jen sem se chtěl připomenout,vzal bych si ještě jedny stulpny s číslem 2.Moc díky,pa M.

Sorry ne děsně ale těsně. To ale blbě vyznělo

Ten fyzioterapeut je dobrý nápad bo mě už asi týden bolí děsně pod češkou. Normálně ne, ale když to tam zmáčknu tak mě tam trochu štípne. No a druhé koleno mě bolí v určitém úhlu ohnutí nohy (třeba když jdu do/ze schodů), ale to budou asi jenom namožené šlachy. Ale jeden nikdy neví. Hold už nejsme nejmladší.

Všechno přijde generále

tak to bude hustý

Dnes se mě dedecek ptal,jaké to je odehrát utkání pod otevřeným nebem...neztrácel jsem ani minutu a máme možnost si to všichni vyzkoušet...termín záleží pouze na vašem zájmu...vyplňte anketu,díky...

Nejen pro Lukáše,ale pro všechny připravuji spolupráci s vyhlášeným fyzioterapeutem,abychom řešili případná zranění pod odborným dohledem,vše bude oznámeno na webu.
Ruki,jak píše Tomáš,je důležité měnit rychlost,to je také pro všechny-před kličkou zpomalit pohyb,udělat rychlý manévr(kličku)a zrychlit,první tři kroky stačí...díky za připomínku,v tréninku se na to zaměříme a budeme zdůrazňovat.Dneska parádní trénink pánové...

Lukáši nějaký ten týden ji taky vozím na HT...několikrát jsem se ptal v šatně a nikdo se nehlásil...ještě že ten web máme...

Ok, zkusím sto zlepšit tvojí radou, zrychlit ruce, zpomalit nohy a pak při změně pohybu zrychlit..díky moc za podporu.Cusan

Ruki, hlavně klid. Všechny cvičení které jsme prováděli na začátku tréninku jsou na zlepšení dovedností. Ze začátku je dobré je provádět pomaleji. S přicházející jistotou můžeš zrychlovat. Někdy je potřeba zrychlit ruce a zpomalit nohy a naopak, ale z každé kličky nebo změny pohybu zryhlit... Příště to bude lepší. Děláme nové,složitější věci, abychom se zlepšovali... Zdar a sílu

ahoj, děkuji za dnešní trenál..byl pro mě moc náročný. Všechna cvičení jsem se snažil jezdit naplno, ale samá chyba a pak závěrečná hra-to zase nebyla síla. tak snad to bude příště lepší. Chci se zlepšovat a pracovat na sobe a když hrát tak bud dobře nebo vůbec.Jinak děkuji za láhev a pomoc s čepelí. Pokud pasuje na shaft CCM, tak si ji rad vezmu. Těším se na další trenal. Zdary Ruki

stribrna Bauer je moje (ta uz tam ale nejaky ten tyden je ne? )

Jistě pane Magistře,na zítra ji máš připravenou...

Zdary Mašky, tak ty stránky jsou www.fyzio-sport.webnode.cz
Jinak ta červená slávistická, ta je nejspíš moje

Pánové zapomětlivci...někteří hráči zapomínají své lahve s pitím po tréninku v šatně, mám u sebe už 3 kousky, přihlašte se, vozím je v tašce s dresy...černá Easton, stříbrná Bauer a červená Slavia...

vezmu to na hokej se kouknes. nemuzu tam vycist tvrdost , nic. Maji to neprehledne

Voracek je to slovo...ok,dík

Dnes jsem Ádovi vrátil lahev a přibyla mi do sbírky pro změnu čepice...pro zapomětlivce: mám ji u sebe a na dalším tréninku se přihlaš...