Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Pánové a trenére pěkné vánoce a bohatého ježíška vám všem
  Díky za super tréninkyDedecku díky,tobě také hezké svátky a v pátek jsou Vánoce...žádnej hokej...

zitra to nezvladam , prace. hezke svatky hosi. V patek nic neni predpokladam
Díky kafu01...tobě taky pěkné svátky...

dnes to bylo super ale sotva lezu díky Mašky a všem pěkné svátky čus
Upozorňuji,dnešní trénink JUNIOR HT ZRUŠEN !!!
Díky...

přesněji easton synergy se elite grip
ahoj pánové prodám pravou hokejku easton synergy se zahnutí M.Broš sparta praha s gripem za super cenu 3000 kč.M.Kafka 775 054 687
Přidal jsem do menu "Formuláře,dotazník" k možnému silvestrovskému pohodovému hokeji...uskuteční se jen v případě dostatečného zájmu - vyplňte každý,kdo přijde !!!
Děkuji...

trénink dnes byl parádní...do poslední minuty nebylo jasné kdo zvítězí...7:6 pro černé...bílí jdou večer na derby, aby něco okoukali a příště vyhráli...
Bobo hlásím se k začátečníkům...úterní setkání u výčepu s Wránou bylo znát ještě dnes...prohru beru na sebe...

tak to se hlásím taky dobrovolně, ale my chalupáři jsme již pěkně v teple a sosáme čaj s rumem
! Doufám, že trénink dnes byl pořádnej  
Konzultační hodiny podávám rád,máme lekce pro začátečníky,ale i pro pokročilé s pivem,vínem a kořalkou.Většinou končí v nonstop báru

Ondro jak tě může dostat firemní večírek...???
Asi špatnej trénink...budeš muset chodit na individuální tréninky k Bobovi(restaurant U Houbaře)...

Dnes jsem Ádovi vrátil lahev a přibyla mi do sbírky pro změnu čepice...pro zapomětlivce: mám ji u sebe a na dalším tréninku se přihlaš...

Ahoj mulane,stulpny s č.2 + další žádaná čísla jsou objednány,zásilka by měla dorazit do 20.12.2010,do vánoc je máš...

Ahoj hrncir,terapeuta budeme mít určitě,příští týden bych měl vědět víc,ale byl si s kolenama u doktora?Aby to nebylo něco vážnějšího...

Ahoj Martine,jen sem se chtěl připomenout,vzal bych si ještě jedny stulpny s číslem 2.Moc díky,pa M.
Sorry ne děsně ale těsně. To ale blbě vyznělo

Ten fyzioterapeut je dobrý nápad bo mě už asi týden bolí děsně pod češkou. Normálně ne, ale když to tam zmáčknu tak mě tam trochu štípne. No a druhé koleno mě bolí v určitém úhlu ohnutí nohy (třeba když jdu do/ze schodů), ale to budou asi jenom namožené šlachy. Ale jeden nikdy neví. Hold už nejsme nejmladší.

všem v této sekci