Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Martine a Tomasi,moc diky byl to fakt super trenink i kdyz jsem byl po sichte tak jsem si to uzil a zase se neco od vas naucil,aspon doufam.....

Taky se mi to moc líbilo!

Dnes parádní trénink borci. Takové mužstvo jako jste vy, bych chtěl vést

HOKEJOVÉ UTKÁNÍ !!!
V sobotu 06.11. v České Lípě od 11.00h.
Probíhájí jednání s týmem českolipské amatérské ligy, zájemci o účast ozvěte se mi na mobil.
(přednost mají hráči HT VÍKENDU LIBEREC)

Víkend v Liberci se uskuteční!!!
Dostávám dotazy ohledně účasti, jelikož se nikdo nezakliknul...není to podmínkou-ctíme soukromí hráčů:-)
Zaplaceno, nebo minimálně záloha 1.000,-kč je podmínka jisté účasti.
Počet volných míst pro hráče: 2, pro brankáře: 0

Michale určitě bude

Ty jo, tak jsem zvědav jestli mi bude stačit páteční trénink

Vzhledem k víkendovým zápasům, budou tento týden herní tréninky, zaměřené na souhru a kombinaci, doladíme i předzápasové rozbruslení, budou čumět v Liberci...

Ahoj Johanne, pošli fotky, ať se taky pokocháme...

zdravím všechny, mám za sebou nevšední zážitek, zápas NYR v. NJD, výsledek (3:1) už znáte

Jo děkuji moc za informace.Tuhle něděli teda přijdu.

JUNIOR HT je trénink mládeže, prozatím určen pro ročníky 2001-1997, není absolutně žádný problém s účastí hráče ročníku 1996.
HOBBY HT je pro dospělé bez rozdílu výkonnosti, účast juniorů, eventuelně dorostenců je možná po dohodě.
Je to ok, srozumitelné ?

Ahoj, chapu to teda tak, ze se muzu prihlasit na jakykoliv trenink? A nemusim resit vykonnost ani vek?

Ahoj Tomáši, můžeš chodit na každý náš trénink, přijď v neděli a uvidíš :-)
Trénujeme individuální dovednosti (bruslení,technika hole,střelba)věkový ani výkonnostní rozdíl není překážkou v účasti na našich trénincích.
Budu se těšit.

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat jestli bych mohl chodit na tréninky HT JUNIOR v neděli když jsem ročník 1996.

Zpráva pro brankáře:
V úterý Lukáš Hronek nejde na trénink. Dnes jste byli 4 a Lukáš nechce zabírat místo pravidelným účastníkům. Podařil se ale domluvit brankářský trénink na středu
(v případě zájmu pravidelný). Zájemci o placený brankářský trénink napište mail,sms, nebo do diskuze, jinak se nic nemění a brankáři pokračují v našich trénincích zdarma

Zpráva pro brankáře:
Momentálně jsou na páteční trénink (15.10.) přihlášeni již 3 golmani!
Lukáš Hronek, martinmicek a Skob.
Další brankáři eventuelně po domluvě telefonem ve čtvrtek večer, podle počtu hráčů, díky

Na zítra máme 3 brankáře ( Lukáš, kenya, Skob ), zaměříme se na trénink koncovky, klikovat se nebude, budou se střílet góly...!!!

Užijte si to borci

já musím říci, že se mi tréninky líbí čím dál více, fakt super, díky borci, trenéři