Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

účastníci zájezdu děkují Maškymu

Děkuji všem účastníkům HOBBY HT VÍKEND LIBEREC za skvělý sportovní i kulturní zážitek

lístky na hokej mám u sebe,při příjezdu na hotel mi zavolejte,díky
http://www.sportparkliberec.cz/cs/hotelarena/article/galerie

Jsme rádi,že se vám to líbí...a bude ještě víc...
Po super tréninku musí přijít super zábava...lístky na páteční Extraligu Liberec-Slavia jsou do sektoru 112/klubové patro viz.
http://www.hcbilitygri.cz/zobraz.asp?t=vstupenky_klub

Bylo a bude nám ctí s Vámi dále pracovat borci

já musím říci, že se mi tréninky líbí čím dál více, fakt super, díky borci, trenéři

Martine a Tomasi,moc diky byl to fakt super trenink i kdyz jsem byl po sichte tak jsem si to uzil a zase se neco od vas naucil,aspon doufam.....

Taky se mi to moc líbilo!

Dnes parádní trénink borci. Takové mužstvo jako jste vy, bych chtěl vést

HOKEJOVÉ UTKÁNÍ !!!
V sobotu 06.11. v České Lípě od 11.00h.
Probíhájí jednání s týmem českolipské amatérské ligy, zájemci o účast ozvěte se mi na mobil.
(přednost mají hráči HT VÍKENDU LIBEREC)

Víkend v Liberci se uskuteční!!!
Dostávám dotazy ohledně účasti, jelikož se nikdo nezakliknul...není to podmínkou-ctíme soukromí hráčů:-)
Zaplaceno, nebo minimálně záloha 1.000,-kč je podmínka jisté účasti.
Počet volných míst pro hráče: 2, pro brankáře: 0

Michale určitě bude

Ty jo, tak jsem zvědav jestli mi bude stačit páteční trénink

Vzhledem k víkendovým zápasům, budou tento týden herní tréninky, zaměřené na souhru a kombinaci, doladíme i předzápasové rozbruslení, budou čumět v Liberci...

Ahoj Johanne, pošli fotky, ať se taky pokocháme...

zdravím všechny, mám za sebou nevšední zážitek, zápas NYR v. NJD, výsledek (3:1) už znáte

Jo děkuji moc za informace.Tuhle něděli teda přijdu.

JUNIOR HT je trénink mládeže, prozatím určen pro ročníky 2001-1997, není absolutně žádný problém s účastí hráče ročníku 1996.
HOBBY HT je pro dospělé bez rozdílu výkonnosti, účast juniorů, eventuelně dorostenců je možná po dohodě.
Je to ok, srozumitelné ?

Ahoj, chapu to teda tak, ze se muzu prihlasit na jakykoliv trenink? A nemusim resit vykonnost ani vek?
Ahoj. zitra musim od 8. Hodne prace