Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Michale určitě bude

Ty jo, tak jsem zvědav jestli mi bude stačit páteční trénink

Vzhledem k víkendovým zápasům, budou tento týden herní tréninky, zaměřené na souhru a kombinaci, doladíme i předzápasové rozbruslení, budou čumět v Liberci...

Ahoj Johanne, pošli fotky, ať se taky pokocháme...

zdravím všechny, mám za sebou nevšední zážitek, zápas NYR v. NJD, výsledek (3:1) už znáte

Jo děkuji moc za informace.Tuhle něděli teda přijdu.

JUNIOR HT je trénink mládeže, prozatím určen pro ročníky 2001-1997, není absolutně žádný problém s účastí hráče ročníku 1996.
HOBBY HT je pro dospělé bez rozdílu výkonnosti, účast juniorů, eventuelně dorostenců je možná po dohodě.
Je to ok, srozumitelné ?

Ahoj, chapu to teda tak, ze se muzu prihlasit na jakykoliv trenink? A nemusim resit vykonnost ani vek?

Ahoj Tomáši, můžeš chodit na každý náš trénink, přijď v neděli a uvidíš :-)
Trénujeme individuální dovednosti (bruslení,technika hole,střelba)věkový ani výkonnostní rozdíl není překážkou v účasti na našich trénincích.
Budu se těšit.

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat jestli bych mohl chodit na tréninky HT JUNIOR v neděli když jsem ročník 1996.

Zpráva pro brankáře:
V úterý Lukáš Hronek nejde na trénink. Dnes jste byli 4 a Lukáš nechce zabírat místo pravidelným účastníkům. Podařil se ale domluvit brankářský trénink na středu
(v případě zájmu pravidelný). Zájemci o placený brankářský trénink napište mail,sms, nebo do diskuze, jinak se nic nemění a brankáři pokračují v našich trénincích zdarma

Zpráva pro brankáře:
Momentálně jsou na páteční trénink (15.10.) přihlášeni již 3 golmani!
Lukáš Hronek, martinmicek a Skob.
Další brankáři eventuelně po domluvě telefonem ve čtvrtek večer, podle počtu hráčů, díky

Na zítra máme 3 brankáře ( Lukáš, kenya, Skob ), zaměříme se na trénink koncovky, klikovat se nebude, budou se střílet góly...!!!

Užijte si to borci

tak to asi nejvíce klikovat budu opět já :-))), už se těším zítra

Ahoj Martine . Mohl bych se zúčastnit zítřejšího i pátečního tréninku ? Petr Brankář

Bezva vubec netusim jestli tolik kliku vydrzim,ale tesim se .....

tak to se tesim jak si zaklikuju.........

Lukáš Hronek bohužel odložil účast na našem tréninku na příští týden.Bude s námi ale trénovat dvakrát, v úterý a pátek.

Víkend v Liberci se uskuteční!!!
Dostávám dotazy ohledně účasti, jelikož se nikdo nezakliknul...není to podmínkou-ctíme soukromí hráčů:-)
Zaplaceno, nebo minimálně záloha 1.000,-kč je podmínka jisté účasti.
Počet volných míst pro hráče: 2, pro brankáře: 0