Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Zdravím Martine, chci se zeptat jak budou příští týden tréninky? Jestli budou opět ut,st a pa? Tento týden jsem bohužel mohl jen v ut. Měj se

Ahoj všem kteří dnes absolvovali trénink pod vedením Martina.Byla to opravdu lahůdka zatrénovat si po boku Martina Maškarince za účasti Romana Červenky,Štěpána Novotného ale samozřejmě i dalších hráčů kteří se hokeji věnují ať už na profesionální úrovni nebo jen hobby jako já.Byl to pro mě opravdový zážitek ale také samozřejmě inspirace hrát hokej s láskou a s nasazením.
Díky Martine.....Jirka.

Michale určitě ostuda nebyla, naopak všichni oceňovali jak se hráči, kteří se hokeji nevěnovali a hrají jen pro zábavu srdnatě popasovali s profesionály...klobouk dolů pánové!!!

A v pátek 16.07. je repeté...

Středeční trénink byl veliká pecka. Tak doufám, že jsme ti Martine mi hobby hráči při hře na dvě neudělali ostudu

Ok, Lukáši důležité je, že jsi nezraněn, opatrně na D1 a těšíme se na příště.

Ahoj. Včera jsem byl přihlášen na dopolední trénink a nedorazil. Na D1 těsně před Prahou jsem téměř 2 hodiny čekal před bouračkou.Omlouvám se.
Lukáš

Dnes jsme po tréninku řešili s Mauntfíldem ubytování pro mimopražské hráče.Doporučuji případným zájemcům: http://www.pns-ubytovna.cz/cenik/
trenéři z Bukačovi hokejové školy jsou tam vždy velmi spokojeni.

Ahoj Jirko, těším se na Tebe. Je to HOBBY TRÉNINK, Jakub Klepiš a Lukáš Hronek se ho účastní v rámci finální přípravy na novou sezónu, což je mimořádná možnost setkat se s hokejovou osobností přímo na ledě a vřele každému doporučuji účast...

Ahoj Martine,koukal jsem že máš 16.7.ráno trénink.Je to trénink týkající se hobby hráčů? Jestli ano tak určitě rád přijdu.Přeji Ti pěkný den a ať se Ti daří,ahoj Jirka Nýdrle

Neslibuju, ale taky se pokusim přijít.

Kdyz me do toho neskoci prace prijdu ve stredu

Ahoj Michale, v Letňanech je 2 týdny hokejová škola F.Kučery, původně nám zrušili všechny ledy, podařilo se mi získat na středu jedinou možnost 9.45-10.45, obávám se, že během prázdnin to bude dost divoké, jsou tam turnaje a další týden v srpnu hokejová škola, ale od září budou obvyklé časy

Ahoj Martine, chodil jsem v poslední době poměrně často ve středu na treninky. Moc se přimlouvám za jejich ponechání v čase 7.30 - 8.30 hod. Čas 9.45 - 10.45 hod dne 7.7. je pouze vyjímkou? Dík
Michal Kulík

sorry snaž

Pro maški- smaž se- furt

2.malá poznámka se ruší...dres je na svém místě...děkujeme...

Pro Vagi v pondělí večer je brankářskej trénink!?! Už jsi se přihlásil?

2.malá poznámka:
-dresy na trénink se pouze půjčují
-po tréninku se nahází do červeného báglu uprostřed šatny
-chybí mi jeden červený dres
-příště po tréninku zhasneme a očekáváme vrácení...

Malá poznámka:
-všiml jsem si, že někteří hráči nedokončí cvičení, když ztratí puk, dostanou nepřesnou přihrávku apod.
-to není dobře, je důležité každé cvičení dokončit, vrátit se pro puk, vyžádat si další nahrávku apod.
Takže od příštího tréninku očekávám důsledně provedené každé cvičení(nikdo nikam nikoho nehoní-raději pomalu a kvalitně),děkuji za případné připomínky...

Jirko díky, jsem moc rád, že lahůdka zachutnala...