Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ok dik,tak to nemam šanci si zachytat,je to atam už celé obsazené.

Tak to se omlouvám,moje chyba,ze strany HT jde jen o hráčský trénink pořádaný společně s partnery z Profigoalie,kteří provozují brankářské tréninky.
Brankáři na tento trénink jedině přes Profigoalie.com
Stačí to takhle? Snad je to srozumitelné...

Kdo nechce at nechodi

nejdřív je trénink, pak teprve ženy a show

Zdravím! Já ve středu nepřišel, páč mi dementi odtáhli auto, ale jinak chodím středy i pátky vždy a hlavně proto, že jde o trenink. Mě to náhodou baví, protože vidím, že mi to dá mnohem víc než hodina a půl hokeje. Asi při zápase těžko vystřelíš padesátkrát na bránu, stokrát dostaneš přihrávku atd.! Ke sportu je potřeba trénink a k tomu zápasy, ale ty si může každý chodit hrát kamkoliv! S tím jak tréninky probíhaj jsem maximálně spokojený!

Tak od toho snad ty tréninky jsou, kdo nechce jezdit mezi kužely at chodí hrát odborářzkou. Tam nebude jezdit mezi kužely potká puk možná 10x za hodinu a půl a bude spokojený. Já jsem si teda myslel, že trénink je proto aby jsme si nacvičili věci které při hře nejdou nacvičit.

čus souhlasim s valcem koho to neba at nechodi take me to nekdy sere ale je to zabava třeba pondělí bylo po delší době super díky tréno

výborně napsaný válec17...

KOMENTÁŘ- dnes ráno jsem zaslechl v šatně, že někteří jedinci navštívili náš trénink a se slovy " jezdit mezi kuželi mne nebavi" více nepřišli.

Dnes ráno někteří zaregistrovaní nepřišli

Ráno tam budu a doufám, že dáme aspoň na led

U mne dobry, zitra tj. streda rano jdu. Kdyby to pak nekdo zrusil a poslal o tom SMS na 721709656, byl bych mu neskonale vdecen a priste mu prinesl

otázka je jestli by k vyšší účasti nepomohl návrat k předchozímu středečnímu času 7 - 8 hod. Prostě středa je pracovní, a je to ráno znát. Pátek je pro českou populaci (nejen sportovní)specifický den, a kdyby v pátek trenink začínal v 10hod bude stejně narváno..

připravil jsem na téma "středa" Anketu (vpravo pod počasím

prosím každého aby se vyjádřil, děkuji

Ahoj pánové, v případě zrušení určitě zavolám, nebo napíšu.Věřím, že ještě další hráči potvrdí účast a nebude se nic rušit...na druhou stranu, jestli je středeční termín nevhodný, bylo by dobré to vyřešit změnou...

Taktéž bych ráno uvítal sms v případě zrušení zítřejšího hokeje. Tel. 722 946 554.

čau, díky za sms pokud bude zítřejší trenink zrušen,
stačí i zítra ráno.
602885473

Zdravím-jak to vypadá se zítřejším tréninkem? Bude se konat?

dneska po tréninku jsem našel v kabině na místě proti dveřím M2 adapter...nebo co to je...kdyby někomu něco chybělo,dejte mi vědět...

můžeš přijít na jakýkoli jiný trénink,to nemáš zájem...?