Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tak trenére, zítra jsi jdu pro nominaci na sobotní HT ALL Star Game

Po úvodním nominačním tréninku na sobotní HT Bauer All Star Game jsou již známa první jména v sestavě...!!!
http://www.hokejovetreninky.cz/kalendar/18-05-2013/
jeden brankář, tři obránci a pět útočníků si zajistili účast v sobotním utkání...

mertuli, ribana stále vozím u sebe...zastav se tento týden na tréninku, nebo na sobotní akci, tentokrát budu přítomen...

Já se těším s váma na příští týden...

Dnes po půl roce na treninku a vůbec jsem nestíhal,tolik potu teklo,ale jinak to bylo super

cheetah, bude to stačit v pátek na tréninku...

Vcera na treninku od 8-9 jsem omylem ztopil bilej dres. Vsiml jsem si toho az doma. Pokud to vydrzi do pristiho patku, tak ho vratim za tyden. Pokud ne, tak ho nejakym hodne slozitym zpusobem dopravim...:-)
Omlouvam se!
Honza

Po úterním tréninku se našla lahev v obalu Vodní lvi Benešov, do pátku k vyzvednutí na tréninku, poté u ledařů ZS.

konečně se dostanu na středeční trenink

Díky pánové...a Míro (+všichni ostatní kdo budete mít zájem) probereme to a vyhodnotíme 10.5. po tréninku, až se vrátím z kondičního soustředění...

Souhlasím, že sobota byl super den. Užil jsem si to. Mašky DÍKY. Skvostný nápad.
Zároveň mne to dovedlo k zamyšlení nad výstrojí a hokejkou. Vzhledem k tomu, že většina z Vás je na tom podobě jako já, chci se zeptat na Vaše zkušenosti s testovanými holemi. Mne to dovedlo k myšlence TVRDŠÍ HŮL = TVRDŠÍ STŘELA (golfák). Zároveň jsem testoval i boty. I tady jsem našel úměru ČÍM DRAŽŠÍ, tím TVRDŠÍ. Uvědomuju si, jak je to hrozně zjednodušující a že to neplatí vždycky, ale základní orientaci mi to dalo. Brusle rozhodně nechám nabrousit. Ty moje jsou asi rok staré, ale hokejku si koupím novou, tvrdší. Díval jsem se na testy na netu. Je toho tam zoufale málo. Ale něco jsem našel. Skvělý poměr cena výkon tam měla FISCHER SX3. Je to naprosto nehokejová značka, ale prodejce to hodnotil jako nejlepší možné. Když jsem volal do firmy a chtěl znát způsob testování, tak trochu znejistěli a výsledek byl tak trochu očekávaný. Tj. trochu subjektivní hodnocení a to co mi neřekli je, že v tom je i marketink. Materiálově ale odpovídala špičkovým holím. Máte s ní někdo zkušenost nebo naopak, máte zkušenost s jinou dobrou holí?

Moc díky všem za sobotní dopoledne na ledě... Mašky, díky za nominaci do sestavy, užil jsem si to...

Díky HT a BAUER za celou sobotu, super den

Celému týmu HT dík za super sobotu. Jak na ledě, tak na semináři

V reakci na četné omluvenky z řad hokejistů HT, kteří musejí hlídat v sobotu děti, doporučuji vzít rodinku na zítřejší HT BAUER ALL STAR GAME a fandit kolegům na ledě...kdo si hraje nezlobí...

Soupiska na zítřejší HT BAUER ALL STAR GAME je kompletní!!!
http://www.hokejovetreninky.cz/kalendar/20-04-2013/
seznam hráčů na testování od 11h může být v případě zájmu ještě dolplněn, stačí potvrdit účast v přihlášce na akci

Stavil jsem se domluvit poslední organizační záležitosti U Houbaře a je připraveno 110 kg kachen...

Příští týden je trénink pouze v úterý...v IceArene se koná turnaj, tak využijte zítřejší dva páteční tréninky

Aby mi opět někdo nevolal v polovině příštího týdne, proč není žádný trénink...

Tváří HT na měsíc květen se stal Radim77... :-)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151653745009493&set=a.417923604492.206523.40
zastínil tentokrát i pavla19...