Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Díky, díky a brzy na viděnou na ledě

Dnešní úvodní hokej další série vyhrál černý tým 5:1, býlý tým srdnatě bojoval, ale doplatil na manažerské chyby svého vedení...a nezodpovědnost ing.Schlixe, který si zapomněl brusle a svojí neúčastí citelně bílý tým oslabil...zítra budou změny v sestavě...

makohout, všichni přejeme brzké uzdravení

YODA, přesně o tom to je...

MAKAT MAKAT A JENOM MAKAT

Zdravím Martine,
omlouvám se, ale jsem teď na nějaký čas z ledu vyautovaný. Při posledním tréninku mi přilehli koleno a je to natržený meniskus a vnitřní vaz... Doufám, že budu do dvou měsíců ready...

Ve čtvrtém utkání série dnes zvítězil bílý tým 1:0 kontroverzním gólem, když se nejlépe zorientoval v brankovišti George a vynutil si tak páté rozhodující utkání

V něm oba týmy předváděli kombinační hokej ve vražedném tempu a zejména jiri2171 se svými dvěma góly ve stylu Dustina Browna táhl tým černých, na což nestačil u bílého týmu ani hattrick alá Scott Hartnell, který zaznamenal whisp...černý tým zvítěžil 7:5 a celkově v sérii 3:2 na zápasy...

Zítra si hráči vítězného týmu odnesou jako prémii poukázku na 20% slevu v obchodech JB Sport...musíme to trochu namotivovat...

Vítězství černého týmu 1:0 dnes zajistil po skvělé individuální akci Tom23, protáhl se kolem obrany a tváří v tvář brankáři Vittoriovi bombou do horního růžku rozhodl o výsledku. Černý tým se tak ujal vedení v sérii 2:1 a zítra může již na prvním tréninku rozhodnout...

Teprve dnes jsem si přečetl diskusi z minulého týdne a se vší skromností musím říct, jak říkají obvykle hokejisté- měl jsem potřebné štěstíčko a byla to zásluha celého týmu :-) Jinak ve sparťanském VIP sektoru opravdu sleduji pozorně extraligové hráče a jejich dovednosti.... :-)

Playoff HT dnes pokračovalo druhým zápasem. V napínavém souboji dominovali brankáři, nakonec zvítězil bílý tým nejtěsnějším rozdílem 1:0 po nechytatelné ráně svaba od modré čáry. Stav je srovnán na 1:1 a již teď je jisté, že o vítězi série hrané na tři vítězná utkání rozhodne jeden z pátečních duelů...

Tak mi chřipka vystavila stopku v podobě čistého hokejového bodyčeku,jsem mimo hru...

Dnešní napínavý hokej na závěr tréninku v duchu probíhajícího playoff přinesl zajímavé kombinační akce bílého týmu, kde pavel19 a ing.Schlix připomínali bratry Radulovovi...takový hokej možná stačí na Lev Praha, ale HT produkuje zámořský styl hokeje, což černému týmu zajistilo vítězství 2:1, když whisp rozhodl pohotovou střelou ve stylu Scotta Hartnella...

Omluva: ve čtvrtek ráno musím do labu

zo zdravotnych dovodov musim vynechat aj zajtrajsi trenink, omlouvam se.

Shop HT:
ribano 4 MAKO
stulpny 9, 21, 46, 75, 97
dres 9 GREBENNIKOV
Vše bude k vyzvednutí od zítřka na trénincích...

Tomáš Císař, díky za zprávu a vykurýruj tělo.
Radek, přeji brzké uzdravení a po jarních prázdninách doražte...

Omlouvám se za včerejší neúčast Radka,ale v poledne se zdravotní stav zhoršil a nejeli jsme. Snad po jarních prázdninách už dorazíme.
Roman
Černý tým se ujal vedení 2:0 na zápasy, dnešní vítězství 3:1 zajistil dvěma góly hrncir, hrající ve skvělé střelecké formě