Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

7 mám já, jen prosím doplnit jako obsazené číslo, a jinak zdravím z lodi

NJ, ale létat máme po red bullu, ted snad dává křídla, ne?

Topi díky !...dnes to byl ale pěknej fičák...po životabudičích všichni lítali po ledě, že za mnou přišel ledař a prosil o slitování...každopádně stojí za zvážení,zda poskytovat energy drinky golmanům...byli nepřekonatelní a Jirkové si připsali další nulu...

Byl jsem dnes po druhé na tréninku (poprvé ve středu) a oba byly super, přijdu určitě i příští týden. Díky za ně

Blackstar a dejvis díky...

Martine tak včera to bylo úplně perfektní, díky za trénink.

Paráda, díky

Frankie,č.23 je tvoje,neboj,mám to...

Ahoj Mašky, doufám, že Ti došel můj mail s objednávkou...

Je Bobo, čeho ty si nevšimneš sakra!!!

Takže aktualizace obsazených čísel...dopsal jsem i 19...omlouvám se pavel19,já na něho fakt zapoměl...má u mě pivo na dalším semináři HT jako omluvu...

1, 2, 3, 10, 19, 21, 23, 27, 28, 31, 33, 34, 36, 38, 46, 71, 72, 77, 79, 87, 89, 99
otevřená ještě zůstáva 45 kde Jirka stálé váhá...

Chlapci...uvedu objednaná čísla i se jmény...aby nedocházelo ke konfliktům...

pavel19 má svůj dres pochopitelně rezervován s číslem 19...proto jsem to řešil přímo na tréninku,aby měli přednost aktivní účastníci...druhá vlna bude přes média a fanshopy pro širokou veřejnost...

To pavel19:ty vole jestli jsi ho měl "obědnán" tak už ho Mašky asi schroupal k večeři!

Martine, mám také obědnán dres s číslem 19, ale není číslo vyřazeno v tvé nabídce

Martine, díky za super páteční trénink i hru. Fakt spokojenost

Tento týden se uzavírá seznam zápasových dresů...již obsazená čísla:
1, 2, 3, 10, 21, 27, 28, 31, 33, 34, 36, 38, 46, 71, 72, 77, 79, 87, 89, 99.
Příští týden jdou dresy do výroby...případní další zájemci dejte včas vědět...

demar27,máš na vybranou...úterý 9-10,středa 7.30-8.30,pátek 9.15-10.15,takže můžeš už zítra...já už si pohlídám aby sis to užil...

Díky,tak to mne uklidnilo(i když ta představa,že se budu spíš válet pořád na ledě..

Frankie dnes nic není...Marku to bude dobrý do středy...Flameboy to je ok,zvládli jsme to...

Připomínám, zítra je trénink od 8.30 hod.
Povede ho mistr světa Tomáš Kucharčík zatrénovat si přijde olympijský vítěz z Nagana a dvojnásobný mistr světa František Kučera...bude to pro každého účastníka mimořádná příležitost přiučit se něco nového od mistrů hokejového řemesla...