Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Chlapci...uvedu objednaná čísla i se jmény...aby nedocházelo ke konfliktům...

pavel19 má svůj dres pochopitelně rezervován s číslem 19...proto jsem to řešil přímo na tréninku,aby měli přednost aktivní účastníci...druhá vlna bude přes média a fanshopy pro širokou veřejnost...

To pavel19:ty vole jestli jsi ho měl "obědnán" tak už ho Mašky asi schroupal k večeři!

Martine, mám také obědnán dres s číslem 19, ale není číslo vyřazeno v tvé nabídce

Martine, díky za super páteční trénink i hru. Fakt spokojenost

Tento týden se uzavírá seznam zápasových dresů...již obsazená čísla:
1, 2, 3, 10, 21, 27, 28, 31, 33, 34, 36, 38, 46, 71, 72, 77, 79, 87, 89, 99.
Příští týden jdou dresy do výroby...případní další zájemci dejte včas vědět...

demar27,máš na vybranou...úterý 9-10,středa 7.30-8.30,pátek 9.15-10.15,takže můžeš už zítra...já už si pohlídám aby sis to užil...

Díky,tak to mne uklidnilo(i když ta představa,že se budu spíš válet pořád na ledě..

Frankie dnes nic není...Marku to bude dobrý do středy...Flameboy to je ok,zvládli jsme to...

Ahoj Mašky, zítra je trénink na HASE pro amatéry? Díky

Koleno dobrý. Už můžu i chodit do schodů!

Tak koleno po nárazu do manťáku zatím drží. Uvidím večer. Nejhorší jsou schody. Na příští týden to vidím bledě.

doufam díky ahoj jestli pujdete s jendou večer na jedno dejte echo čus

kafu v pohodě, to je hokej a pavel říkal že tam tu prasklinu má taky tak to ani není od tebe. a po prázdninách tě čeká vítězství uvidíš

Všem se omlouvám za útěk, příště už si to zařídím líp ať neni málo lidí na hru. Jinak díky za super budíček

ja asi nikdy nevyhraju ale dnes to bylo super Michale omlouvam se za sekeru a po prazdninach ahoj

V pohodě...bude tě to tak bavit,že
na práci zapomeneš...

Jen tedy budu muset díky práci odejít již v osm jestli to nevadí

flameboy354 jak se říká...do třetice všeho dobrého...tak zítra čau na hokeji...

tak na potřetí přihlášen

Takže aktualizace obsazených čísel...dopsal jsem i 19...omlouvám se pavel19,já na něho fakt zapoměl...má u mě pivo na dalším semináři HT jako omluvu...
1, 2, 3, 10, 19, 21, 23, 27, 28, 31, 33, 34, 36, 38, 46, 71, 72, 77, 79, 87, 89, 99
otevřená ještě zůstáva 45 kde Jirka stálé váhá...