Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Super diky. Zitra dorazim

Ahoj Najbis jasně že můžeš...

Ahoj Masky, muzu na zitrejsi trenink uplatnit voucher?
Najbi

Pěkné pondělí...Připomínám, tento týden jsou všechny 3 Hokejové Tréninky v čase 7.15-8.15hod

Kili71 dres si můžeš objenat jako ostatní...fjohny mám to u sebe a ve středu to vyřídíme...

Čus Martine. Teď jsem byl tejden mimo, tak sem si nemohl vyzvednout ty stulpny 87. Dorazim ve středu, tak mi je prosím vezmi. Dík moc.

Já chci taky dres

Stěna to je ok,ale jen aby si všechno nesváděl na Střechu...

Kafu díky, vyřídím to Štěpánovi...

PS: dedecku piju dobře,piju rád...proto jsem tvůj kamarád...

dnes neco trochu jineho ale super

Omlouvám se, že jsem dnes nedorazil, ačkoliv jsem byl přihlášen. Musel jsem odjet mimo Prahu a už jsem se nestačil odhlásit. Díky Střecha

Ahoj Martine. Zase mam od patku rymu a kasel. Uz podruhe v lete. Vynechavam a tesim se na soustredeni. Pijes?

Ahoj Martine. Zase mam od patku rymu a kasel. Uz podruhe v lete. Vynechavam a tesim se na soustredeni. Pijes?

Pozor na časy hokejových tréninků příští týden

Obsazená čísla zápasových dresů: 1(vasekjirk) 3(Janste) 10(Janmus) 21(Jiri2171) 27(Blackstar) 33(Mašky) 34 (johann kustod) 36 (kafu01) 38(hrncir) 46 (redmike) 72(ludekm) 77(Radim77) 89(Michal89) 99(Ferrari99)...a dneska parádní střelecký trénink...

Tak ještě poslední aktualizace pro kluky od filmu...

Obsazená čísla: 3(Janste) 10(Janmus) 21(Jiri2171) 27(Blackstar) 33(Mašky) 36 (kafu01) 38(hrncir) 46 (redmike) 72(ludekm) 77(Radim77) 89(Michal89)...

a 36 Kafu take obsazeno

A co má 46 ? ( red 46 )

Volná čísla zápasových dresů ubývají...:-)
Aktuální stav obsazených čísel: 3(Janste) 10(Janmus) 21(Jiri2171) 27(Blackstar) 33(Mašky) 38(hrncir) 72(ludekm) 77(Radim77) 89(Michal89)...

V pohodě, já jen aby Bobo na mě nebyl nasraný, že mu kradu číslo

28 je rezervovaná pro Boba,Blackstar má
pochopitelně svojí 27...omlouvám se
Patrikovi...

Takže zatím objednaná a tím pádem obsazená čísla dresů(v závorce nick majitele): 3(Janste), 21(jiri2171), 28(Blackstar), 33(Mašky), 72 (ludekm), 89(Michal89)...

Ribana Vašek, Johann fon Kustod a stulpny 87 přivezu zítra na trénink
Upozorňuji ještě jednou-pozor na změnu časů tento týden...
Nařiďte si budíky...