Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Stěna to je ok,ale jen aby si všechno nesváděl na Střechu...

Kafu díky, vyřídím to Štěpánovi...

PS: dedecku piju dobře,piju rád...proto jsem tvůj kamarád...

dnes neco trochu jineho ale super

Omlouvám se, že jsem dnes nedorazil, ačkoliv jsem byl přihlášen. Musel jsem odjet mimo Prahu a už jsem se nestačil odhlásit. Díky Střecha

Ahoj Martine. Zase mam od patku rymu a kasel. Uz podruhe v lete. Vynechavam a tesim se na soustredeni. Pijes?

Ahoj Martine. Zase mam od patku rymu a kasel. Uz podruhe v lete. Vynechavam a tesim se na soustredeni. Pijes?

Pozor na časy hokejových tréninků příští týden

Obsazená čísla zápasových dresů: 1(vasekjirk) 3(Janste) 10(Janmus) 21(Jiri2171) 27(Blackstar) 33(Mašky) 34 (johann kustod) 36 (kafu01) 38(hrncir) 46 (redmike) 72(ludekm) 77(Radim77) 89(Michal89) 99(Ferrari99)...a dneska parádní střelecký trénink...

Tak ještě poslední aktualizace pro kluky od filmu...

Obsazená čísla: 3(Janste) 10(Janmus) 21(Jiri2171) 27(Blackstar) 33(Mašky) 36 (kafu01) 38(hrncir) 46 (redmike) 72(ludekm) 77(Radim77) 89(Michal89)...

a 36 Kafu take obsazeno

A co má 46 ? ( red 46 )

Volná čísla zápasových dresů ubývají...:-)
Aktuální stav obsazených čísel: 3(Janste) 10(Janmus) 21(Jiri2171) 27(Blackstar) 33(Mašky) 38(hrncir) 72(ludekm) 77(Radim77) 89(Michal89)...

V pohodě, já jen aby Bobo na mě nebyl nasraný, že mu kradu číslo

28 je rezervovaná pro Boba,Blackstar má
pochopitelně svojí 27...omlouvám se
Patrikovi...

Takže zatím objednaná a tím pádem obsazená čísla dresů(v závorce nick majitele): 3(Janste), 21(jiri2171), 28(Blackstar), 33(Mašky), 72 (ludekm), 89(Michal89)...

Na úterní trénink přivezu k vyzvednutí ribano 46RED a stulpny 87...pánové se mají na co těšit...

A důležitá zpráva:

Budu dělat sadu na utkání, která se odehrají v nové sezóně, v případě zájmu o zakoupení vlastního dresu s oblíbeným číslem a případně jménem či přezdívkou, pošlete mi údaje na mail...číslo 33 je již obsazené...

Posilovat můžeš a za náma ne? Si sketa

tak proto se na český fotbal nedá koukat...běhají a posilují...zapoměli na míč...někdy ti ukážem jak ta věc vypadá...

Na fotbale se zatím hlavně nabírá kondice, takže je to hlavně o posilování a běhání

Frankie, tak na fotbal můžeš a za náma ne?

Martine díky

Já chci taky dres