Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Blackstar má pravdu Frankie...ujíždí ti vlak...už asi Patrikovi nebudeš stačit...

Čau vlceklukas,zatím jsou neděle jen pro mladé hokejisty a budou až po prázdninách...ale sleduj častěji stránky...plánují se novinky...

Frankie, to bylo potřeba,ale o flákání ty radši nemluv

Ahoj Mašky.po delší době koukám na tvoje stránky.koukám,že v nabídce tréninků je také neděle.platí to také pro dospělé hobíky?Lukáš

Pěkně to flákáš Patriku

Omlouvám se, teď jsem došel z práce a ráno musím do práce, tak se nedostavím. To mě mrzí

omlouvám se, do Prahy jsem sice dnes kvůli zítřejšímu tréninku přijel, ale skolila mě horečka

Zítra, tedy v úterý, trénink jako vždy od 9hod, ale středa o 15 minut dříve !!!
Nařiďte si budíky na středu, začínáme v 7.15hod...

Ahoj Martine, tak jsem zpět ze svého italského tripu, takže bych zase rád pravidelně docházel. Tuším že jsem se bavil s Grafikem- platí stále to že máš nějaký ten poukaz? Domlouvali jsme se na předávce, ale nějak jsi tenkrát nedorazil a já pak už odjel...Díky!

Všichni dnes byli parádní...

Bylo to opravdu důstojné vyvrcholení HOBBY sezóny..hra s profíky posunula dnešní hokej do jiné dimenze...díky všem a také přeji hezký víkend...

Má pravdu ten chlapec ...

dnes skvělý trénink. je úžasné být součástí tohoto projektu ! Hezký víkend všem

flameboy354 udělej si čas a dej si volno v práci,zítra je vrchol HOBBY sezóny...těch profíků bude minimálně 8,pak se rozprchnou do svých klubů...

kafu nevadí,už jsi to zažil...a zase přijdou...

tak jsem se těšil po 3 měsících na led a díky práci bohužel nemůžu

je a já zrovna nemůžu kdo má přijít?

Zítra přijde 6 profíků pánové...tak se na to dobře vyspěte a Kili71 dodržuj dnes večer životosprávu,ať to ubruslíš...

Kili71 máš se na co těšit...v pátek na tom zapracujem...

Už se těším na pátek...

Černým se to zdálo divoké?? Souhlasím s trenérem,že to bylo v pořádku. Škoda,že jsem neproměnil poslední nájezd. No nevadí,pořád je na čem pracovat

Vím, že to flákám a to mám doma 4 poukazy nakoupený... Ale teď jsem měl pět týdnů, nebo spíše ještě mám pauzu díky tomu ramenu a v neděli jedu na deset dní do Španělska... jak se vrátim, tak to napravim ale... navíc mi teď začla příprava na fotbale, takže každej den mám tréninky, občas dvoufázový na fotbale... ale jak se vrátím ze Spain, tak dorazim určitě...