Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pozor na časy hokejových tréninků příští týden

Obsazená čísla zápasových dresů: 1(vasekjirk) 3(Janste) 10(Janmus) 21(Jiri2171) 27(Blackstar) 33(Mašky) 34 (johann kustod) 36 (kafu01) 38(hrncir) 46 (redmike) 72(ludekm) 77(Radim77) 89(Michal89) 99(Ferrari99)...a dneska parádní střelecký trénink...

Tak ještě poslední aktualizace pro kluky od filmu...

Obsazená čísla: 3(Janste) 10(Janmus) 21(Jiri2171) 27(Blackstar) 33(Mašky) 36 (kafu01) 38(hrncir) 46 (redmike) 72(ludekm) 77(Radim77) 89(Michal89)...

a 36 Kafu take obsazeno

A co má 46 ? ( red 46 )

Volná čísla zápasových dresů ubývají...:-)
Aktuální stav obsazených čísel: 3(Janste) 10(Janmus) 21(Jiri2171) 27(Blackstar) 33(Mašky) 38(hrncir) 72(ludekm) 77(Radim77) 89(Michal89)...

V pohodě, já jen aby Bobo na mě nebyl nasraný, že mu kradu číslo

28 je rezervovaná pro Boba,Blackstar má
pochopitelně svojí 27...omlouvám se
Patrikovi...

Takže zatím objednaná a tím pádem obsazená čísla dresů(v závorce nick majitele): 3(Janste), 21(jiri2171), 28(Blackstar), 33(Mašky), 72 (ludekm), 89(Michal89)...

Na úterní trénink přivezu k vyzvednutí ribano 46RED a stulpny 87...pánové se mají na co těšit...

A důležitá zpráva:

Budu dělat sadu na utkání, která se odehrají v nové sezóně, v případě zájmu o zakoupení vlastního dresu s oblíbeným číslem a případně jménem či přezdívkou, pošlete mi údaje na mail...číslo 33 je již obsazené...

Posilovat můžeš a za náma ne? Si sketa

tak proto se na český fotbal nedá koukat...běhají a posilují...zapoměli na míč...někdy ti ukážem jak ta věc vypadá...

Na fotbale se zatím hlavně nabírá kondice, takže je to hlavně o posilování a běhání

Frankie, tak na fotbal můžeš a za náma ne?

Martine díky

Vím, že to flákám a to mám doma 4 poukazy nakoupený... Ale teď jsem měl pět týdnů, nebo spíše ještě mám pauzu díky tomu ramenu a v neděli jedu na deset dní do Španělska... jak se vrátim, tak to napravim ale... navíc mi teď začla příprava na fotbale, takže každej den mám tréninky, občas dvoufázový na fotbale... ale jak se vrátím ze Spain, tak dorazim určitě...

Blackstar má pravdu Frankie...ujíždí ti vlak...už asi Patrikovi nebudeš stačit...

Čau vlceklukas,zatím jsou neděle jen pro mladé hokejisty a budou až po prázdninách...ale sleduj častěji stránky...plánují se novinky...

Frankie, to bylo potřeba,ale o flákání ty radši nemluv

Ahoj Mašky.po delší době koukám na tvoje stránky.koukám,že v nabídce tréninků je také neděle.platí to také pro dospělé hobíky?Lukáš

Pěkně to flákáš Patriku

Ahoj Martine. Zase mam od patku rymu a kasel. Uz podruhe v lete. Vynechavam a tesim se na soustredeni. Pijes?