Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

je a já zrovna nemůžu kdo má přijít?

Zítra přijde 6 profíků pánové...tak se na to dobře vyspěte a Kili71 dodržuj dnes večer životosprávu,ať to ubruslíš...

Kili71 máš se na co těšit...v pátek na tom zapracujem...

Už se těším na pátek...

Černým se to zdálo divoké?? Souhlasím s trenérem,že to bylo v pořádku. Škoda,že jsem neproměnil poslední nájezd. No nevadí,pořád je na čem pracovat

Fauly se pochopitelně pískají a následuje nájezd...ale dnes to byla čistá hra...

Super dnes, ale asi bys měl začít pískat fauly a dávat nájezdy třeba

čau, prodám brusle Graf G70 Ultra Lite, velikost 8.5US asi 9-9.5 naše. měsíc staré. tady je link: http://www.hokejpro.cz/brusle-graf-g70-3221d/
puvodní cena 16000Kč teď 7500Kč foto když tak poslu na email.

14 dnů nebudu, takže se na vás těšim v srpnu

Luďku nezapomeň zítra dresy,děkuji...

Zítra se Štěpánem a v úterý se na vás budu těšit...

Martine, dresy mam u sebe, vzal jsem je od Boba, pač v pátek nejde.

A ja se dneska tak těšil

Tak to jsem rád,že byl fičák...a věřím,že zítra bude zase...

Štěpán je vynikající trenér,tak ho poslouchejte...

To zas byl dneska fičak

Zítra v 9:00 zubař, takže mám smůlu

No neboj, zas tak velká výprava to nebude... Já chci jít ve středu, když to vyjde a holky by se Ti stejně nejdřív přihlásily přez web!

Ferrari99,díky...

šička7 tak to mi dej určitě dopředu vědět s těma holkama...ne každý trénink by byl pro takovou výpravu vhodný...

Ahoj Mašky, dneska jsi tak pospíchal z tréninku, že tam zůstaly dva dresy, černý a bílý. Mám je u sebe, vezmu ti je v úterý na trénink.

Ahoj. Příští týden tréninky budou? Teda hlavně středa mě zajímá? Tento týden jsem chtěla jít vyjímečně v pátek a přitahnout ňáký další holky a teď koukám, že trénink není...
tak jsem se těšil po 3 měsících na led a díky práci bohužel nemůžu