Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

smike zítra trénink nebude, zrušeno, Franta Kučera má hokejovou školu a nemáme led...ve středu je trénink a POZOR: 7.15-8.15hod, posunuto o 15minut

bobe na jakou skupinu se cítíš? Musíš začít chodit a uvidíš...

najbis úroveň tréninkových zápasů je hodně vysoká...stejně jako bobovi doporučuji začít chodit...

Bobo028 mám pro tebe radostnou zprávu, Áda bude trénovat na HOBBY HT, dnes jsem s ním podepsal smlouvu, připrav "mazadlo"...pozdravuje Tě...

chtel sem se zeptat zitra trenink nebude?

cus jak sou rozdeleny ty skupiny ? a kdy ktery chodej ?

Ahoj chtel jsem se zeptat jak je to s tou urovni treninkovych zapasu?

no vidíš, Martine, měli jsme dnes spolu teď večer pracovní diskusi, až na moji otázku (věděl jsem od Tebe) se přiznal. Mrzí mi, že jsem dnes nebyl, určitě bych oslavoval s ním více než on sám. To víš, se jménem Růžička to bere více s nadhledem.

Dnešní nominační utkání přineslo nervydrásající podívanou...

V předposlední minutě vyrovnání bílých...v poslední minutě se povedlo černým opět strhnout vedení na svou stranu...fantastické vyrovnání bílých v poslední sekundě zařídil Janru a stal se hvězdou zápasu...

Doufám,že Áda dorazí i na nás starý pardály,vezmu když tak sebou nejaký "mazadlo" aby nám trenink hezky utekl

5.7. v 7:15 co je to za smrtící čas

mam pocit že mě ani Áda Bílek nepomůže

ok,ubral si mi starost,nevšiml jsem si a už vás bylo 5...tak teď je to tak jak má být-4 brankáři...takže místo zase není...

opet sem uvolnil na patek misto pro brankare. nejak mi to nevychazi ted.

Blackstar: Neřekl jsem, že tam vítán nejsi. Nejsem ten pravý, kdo o tom rozhoduje. Nejčastěji je to tak, že asistenty dělají tátové kluků, co tam trénují. Ale nemusí to být pravidlo. tréninky bývají 3x týdně v odpoledních hodinách. Pokud bys to stíhal, domluv se s naším hlavním trenérem

Samozřejmě, učení půl vědění a já nikdy nemám dost. No očividně tam za 4. vítán nejsem, tak jako bych se ani neptal. Budou mi muset stačit ty 3tréninky s Martinem.

Blackstar: 1. Nejsem tam trenér, ale asistent. 2. Tréninky budou až od září. 3. Nevím, k čemu by ti to bylo dobré. Chceš se něco přiučit i někde jinde? :-)

Hrncir hele co kdybych se zašel podívat na ten tvůj trénink dětí? Že bych si vzal věci a pobyl na ledě?

Díky Martine, snažím se co to jen jde

tak,tak, doufám že dorazí i příští středu

ještě že jsme u nás v lajně měli toho mlaďase. jinak jsme dostali s nulou

ok Honzo,přeju brzké uzdravení...

Marťas ty to ale rozjíždíš ve velkém