Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A ja se dneska tak těšil

Tak to jsem rád,že byl fičák...a věřím,že zítra bude zase...

Štěpán je vynikající trenér,tak ho poslouchejte...

To zas byl dneska fičak

Zítra v 9:00 zubař, takže mám smůlu

No neboj, zas tak velká výprava to nebude... Já chci jít ve středu, když to vyjde a holky by se Ti stejně nejdřív přihlásily přez web!

Ferrari99,díky...

šička7 tak to mi dej určitě dopředu vědět s těma holkama...ne každý trénink by byl pro takovou výpravu vhodný...

Ahoj Mašky, dneska jsi tak pospíchal z tréninku, že tam zůstaly dva dresy, černý a bílý. Mám je u sebe, vezmu ti je v úterý na trénink.

Ahoj. Příští týden tréninky budou? Teda hlavně středa mě zajímá? Tento týden jsem chtěla jít vyjímečně v pátek a přitahnout ňáký další holky a teď koukám, že trénink není...

ok zavolam..predstavim se jkao pavel tomek jen abys vedel :-)

zavolej mi na 739030066 a vysvětlím ti to,díky

hele jak je to stim prihlasovanim ?

Pánové zítra je trénink od 7.15hod. tak ať nikdo nezaspí...

Brankářský speciál není, je klasický trénink jako v úterý a pátek...golmani tedy zítra zdarma

V pátek trénink nebude,zítra je jediný trénink pro tento týden...

radis tu nejlehci..

Pecka,už se těším.......

Marťas ty to ale rozjíždíš ve velkém

smike zítra trénink nebude, zrušeno, Franta Kučera má hokejovou školu a nemáme led...ve středu je trénink a POZOR: 7.15-8.15hod, posunuto o 15minut

bobe na jakou skupinu se cítíš? Musíš začít chodit a uvidíš...

najbis úroveň tréninkových zápasů je hodně vysoká...stejně jako bobovi doporučuji začít chodit...

Bobo028 mám pro tebe radostnou zprávu, Áda bude trénovat na HOBBY HT, dnes jsem s ním podepsal smlouvu, připrav "mazadlo"...pozdravuje Tě...

chtel sem se zeptat zitra trenink nebude?

cus jak sou rozdeleny ty skupiny ? a kdy ktery chodej ?

Ahoj chtel jsem se zeptat jak je to s tou urovni treninkovych zapasu?
Martine, dresy mam u sebe, vzal jsem je od Boba, pač v pátek nejde.