Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Díky Blackstare,stává se z tebe Topscorer...

Web opět šlape...byli jsme napadeni hackerem, ale náš genius Radaman vše uvedl na pravou míru a jedeme dál...

Tak už se ozval golman Míra...brankáři opět 0 volných míst...

eFrankie zapomeň na fotbal...hokej je ta pravá hra pro tebe...

Na zítra se uvolnilo jedno místo pro brankáře

Ahoj Mašky, tak pro změnu když už nemám angínu, tak jsem si o víkendu na fotbalovym turnaji natáhl vazy v rameni. Tak se zase asi nějakou chvíli na tréninku neobjevim

Čau hrncir a Radim77, soupiska se tady zatím najít nedá...ale už se na ní pracuje...

Každý kdo si koupil z HT Collection stulpny a ribano má rezervované číslo, které si vybral...proto jsou vaše čísla označená jako obsazená...

Ahoj, dá se tady někde najít soupiska? Všechna obsazená čísla? Pro ty, kteří ještě číslo nemají by se to mohlo hodit :-) (já mám 38, taky obsazeno)

cau cau. taky zejtra nedorazim, tak uvolnuju jedno misto do brany. neco mi do toho vlezlo. mejte se.

Ahoj Martine, v utery nejdu tak pišu tady, 77 je už taky obsazena

Ahoj Martine-nevím jestli jsi zaznamenal dole naši diskuzi s Grafikem, ale zkrátka jde o to, jestli by u tebe nemohl Grafik nechat pro mě jeden poukaz, který bych si od tebe vzal v pátek na tréninku...Co se týká peněz, přišlo by mi jako nejjednodušší pokud bys Grafikovi ve středu ten poukaz zaplatil a já bych ti to dal hned v pátek (pokud by ti to takhle nevadilo)...

Dnešní odpolední trénink byl parádní...

Poslední nedělní trénink hokejové školy Romana Červenky si všichni užili...nyní budou následovat 2 týdenní kempy za účasti Romana jako hlavního trenéra, naprosto ojedinělá hokejová škola startuje už za týden na ZS Hasa, v Praze 10...více na www.RomanCervenka.cz

Děkuji, už se těším na úterní trénink

Dobrá připomínka Blackstare...

Žádám o doplnění obsazeného čísla u ribana a štulpen číslo 27, to mám já, děkuji

Radime neomlouvej se, každý dnes předvedl vyborný výkon...černí měli lepší start do zápasu, už při krátké zkoušce předzápasového rozbruslení to u bílých trochu skřípalo...každopádně nám to odhalilo na čem je třeba zapracovat a přineslo téma na 2.seminář HT...

Dneska jsem nějak nevěděl, která bije, pravá strana není moc pro mě, omluva spoluhráčům, poklova černým

ok

Grafik: ty já jsem si neuvědomil že v tu středu teď nemůžu. Tak pokud by ti to nevadilo-a ani tobě Martine, tak já bych si ten voucher převzal přes Martina v pátek
Ahoj, omlouvam se, ale dnes jsem si natahl sval na noze, tak to musim na posledni chvili zrusit.