Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Blackstar: Neřekl jsem, že tam vítán nejsi. Nejsem ten pravý, kdo o tom rozhoduje. Nejčastěji je to tak, že asistenty dělají tátové kluků, co tam trénují. Ale nemusí to být pravidlo. tréninky bývají 3x týdně v odpoledních hodinách. Pokud bys to stíhal, domluv se s naším hlavním trenérem

Samozřejmě, učení půl vědění a já nikdy nemám dost. No očividně tam za 4. vítán nejsem, tak jako bych se ani neptal. Budou mi muset stačit ty 3tréninky s Martinem.
Aspoň se budu víc soustředit na ně

Blackstar: 1. Nejsem tam trenér, ale asistent. 2. Tréninky budou až od září. 3. Nevím, k čemu by ti to bylo dobré. Chceš se něco přiučit i někde jinde? :-)
Hrncir hele co kdybych se zašel podívat na ten tvůj trénink dětí? Že bych si vzal věci a pobyl na ledě?

Díky Martine, snažím se co to jen jde

tak,tak, doufám že dorazí i příští středu

ještě že jsme u nás v lajně měli toho mlaďase. jinak jsme dostali s nulou

ok Honzo,přeju brzké uzdravení...

Ahoj, omlouvam se, ale dnes jsem si natahl sval na noze, tak to musim na posledni chvili zrusit.

Díky Blackstare,stává se z tebe Topscorer...
, pravidelné tréninky přinášejí své ovoce...

dneska super, díky všem černým spoluhráčům

Web opět šlape...byli jsme napadeni hackerem, ale náš genius Radaman vše uvedl na pravou míru a jedeme dál...

Tak už se ozval golman Míra...brankáři opět 0 volných míst...

eFrankie zapomeň na fotbal...hokej je ta pravá hra pro tebe...
přeju brzké uzdravení !!!
Na zítra se uvolnilo jedno místo pro brankáře
tak kdo z golmanů má zájem přihlašte se ještě...

Ahoj Mašky, tak pro změnu když už nemám angínu, tak jsem si o víkendu na fotbalovym turnaji natáhl vazy v rameni. Tak se zase asi nějakou chvíli na tréninku neobjevim

Čau hrncir a Radim77, soupiska se tady zatím najít nedá...ale už se na ní pracuje...
Každý kdo si koupil z HT Collection stulpny a ribano má rezervované číslo, které si vybral...proto jsou vaše čísla označená jako obsazená...

Ahoj, dá se tady někde najít soupiska? Všechna obsazená čísla? Pro ty, kteří ještě číslo nemají by se to mohlo hodit :-) (já mám 38, taky obsazeno)
cau cau. taky zejtra nedorazim, tak uvolnuju jedno misto do brany. neco mi do toho vlezlo. mejte se.
Ahoj Martine, v utery nejdu tak pišu tady, 77 je už taky obsazena

opet sem uvolnil na patek misto pro brankare. nejak mi to nevychazi ted.