Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Blackstare vyřídím...

...jinak teď jsem mluvil s Jardou Modrým, v úterý odlétá do USA,kde bude působit v roli trenéra...
http://www.hokej.cz/index.php?lng=CZ&view=clanek&id=52920
bohužel už jsem ho nepřemluvil,aby před odletem přišel na trénink,ale slíbil že při první návštěvě ČR určitě přijde-a Modrák drží slovo...

Mašky, že gratuluji Romanovi k tomu třetímu místu ve zlaté hokejce

eFrankie rychle se uzdrav,ať ti neujede vlak...dneska opět parádní hokej ve vysokém tempu,někteří diváci se museli jít ochladit z toho fofru do obchodního centra naproti zimáku...

Hezky trénuj ať si lepší než Mašky a využij toho, že já nemůžu

Cigáne, aspoň nelži, zase se ti nechce

Tak když už jsem si udělal ráno volno v práci na hokej, tak mě složila angína...

bobmarley jsi přihlášený správně...zítra ráno jsi očekáván...

Ahoj, tentokrát jsem už snad přihlášený správně, tak opakuji svoji prosbu-nebudete mít zítra někdo cestu přes Žižkov, nebo nejedete přímo odsud? Pavel

redmike tys to odhalil...tajemná postava mihnoucí se v pozadí na závěr filmu je klíčem k rozluštění...tak jako ve filmech Davida Lynche...

redmike tys to odhalil...tajemná postava mihnoucí se v pozadí na závěr filmu je klíčem k rozluštění...tak jako ve filmech Davida Lynche...

... a na sebe Martine

redmike jsou tam 4...zapoměl jsem na našeho finského spoluhráče...

Martine, nechybí v tom nutcase videu minimálně jeden hokejista ?

eFrankie výborně...bobmarley příští týden tě čekáme...vittorio neboj,přáteláčky budou,ale až po hokejové škole Romana Červenky...

A ja bych jel na nejakej pratelacek zase

Jej a to jsem se přihlašoval. Tak jsem to musel asi nějak potentit, tak to mě štve. No nic, tak přístí týden.

Yes... zítra ráno dorazim, dneska jen nabrousit brusle a ráno vás přejedu všechny

Michale doraž a neměj obavy, každý byl začátečník a z rybníkářů vyrostli nejlepší hokejisté...

Ahoj, tak už mám výstroj pohromadě, tak už se snad někdy taky dorazím:-)
Michal
PS: Když to tu čtu, tak asi napřed "na botačku" - jsem začátečník (rybníkář):-)
cau cau. omlouvam se za dnesek, ze je dneska utery mi doslo az kdyz sem se podival do kalendare asi v pul 10. v patek si na to dam bacha.