Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

MartineSimone měl si dát 6...stále je co zlepšovat...

redmike to je bílá liga...

kafu01 to je tím,že si se tolik nevztekal...

Jinak skvělý trénink,ukázal nám pár věcí na kterých je nutné zapracovat...už mám připravenou novinku na příští středu...

dneska ani mých 5 golu nestačilo na výhru :-(

dnes skvělej trénink. bílý rocks !!!

čau dnes parada dobře jsem si zahrál a konečně také jednou vyhrál díky

Čau Skobe,no to asi bude pokuta...a to si budeš muset Škobíno vyřídit s kolegama golmanskejma...

cau cau. omlouvam se za dnesek, ze je dneska utery mi doslo az kdyz sem se podival do kalendare asi v pul 10. v patek si na to dam bacha.

Blackstare vyřídím...

...jinak teď jsem mluvil s Jardou Modrým, v úterý odlétá do USA,kde bude působit v roli trenéra...
http://www.hokej.cz/index.php?lng=CZ&view=clanek&id=52920
bohužel už jsem ho nepřemluvil,aby před odletem přišel na trénink,ale slíbil že při první návštěvě ČR určitě přijde-a Modrák drží slovo...

Mašky, že gratuluji Romanovi k tomu třetímu místu ve zlaté hokejce

eFrankie rychle se uzdrav,ať ti neujede vlak...dneska opět parádní hokej ve vysokém tempu,někteří diváci se museli jít ochladit z toho fofru do obchodního centra naproti zimáku...

Hezky trénuj ať si lepší než Mašky a využij toho, že já nemůžu

Cigáne, aspoň nelži, zase se ti nechce

Tak když už jsem si udělal ráno volno v práci na hokej, tak mě složila angína...

bobmarley jsi přihlášený správně...zítra ráno jsi očekáván...

Ahoj, tentokrát jsem už snad přihlášený správně, tak opakuji svoji prosbu-nebudete mít zítra někdo cestu přes Žižkov, nebo nejedete přímo odsud? Pavel

redmike tys to odhalil...tajemná postava mihnoucí se v pozadí na závěr filmu je klíčem k rozluštění...tak jako ve filmech Davida Lynche...

redmike tys to odhalil...tajemná postava mihnoucí se v pozadí na závěr filmu je klíčem k rozluštění...tak jako ve filmech Davida Lynche...

... a na sebe Martine

redmike jsou tam 4...zapoměl jsem na našeho finského spoluhráče...

Martine, nechybí v tom nutcase videu minimálně jeden hokejista ?

Doporučuji každému www.bezvasleva.cz kde je možné zakoupit kupón za 150,-kč na trénink v hodnotě 300,-kč