Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
A ja se dneska tak těšil

Tak to jsem rád,že byl fičák...a věřím,že zítra bude zase...
Štěpán je vynikající trenér,tak ho poslouchejte...

To zas byl dneska fičak

Zítra v 9:00 zubař, takže mám smůlu

No neboj, zas tak velká výprava to nebude... Já chci jít ve středu, když to vyjde a holky by se Ti stejně nejdřív přihlásily přez web!
Ferrari99,díky...
šička7 tak to mi dej určitě dopředu vědět s těma holkama...ne každý trénink by byl pro takovou výpravu vhodný...

Ahoj Mašky, dneska jsi tak pospíchal z tréninku, že tam zůstaly dva dresy, černý a bílý. Mám je u sebe, vezmu ti je v úterý na trénink.
Ahoj. Příští týden tréninky budou? Teda hlavně středa mě zajímá? Tento týden jsem chtěla jít vyjímečně v pátek a přitahnout ňáký další holky a teď koukám, že trénink není...
ok zavolam..predstavim se jkao pavel tomek jen abys vedel :-)
zavolej mi na 739030066 a vysvětlím ti to,díky

hele jak je to stim prihlasovanim ?
Pánové zítra je trénink od 7.15hod. tak ať nikdo nezaspí...
Brankářský speciál není, je klasický trénink jako v úterý a pátek...golmani tedy zítra zdarma
V pátek trénink nebude,zítra je jediný trénink pro tento týden...

radis tu nejlehci..
a jka je to stim prihlasovanim ?Pecka,už se těším.......
Marťas ty to ale rozjíždíš ve velkém

smike zítra trénink nebude, zrušeno, Franta Kučera má hokejovou školu a nemáme led...ve středu je trénink a POZOR: 7.15-8.15hod, posunuto o 15minut
bobe na jakou skupinu se cítíš? Musíš začít chodit a uvidíš...
najbis úroveň tréninkových zápasů je hodně vysoká...stejně jako bobovi doporučuji začít chodit...
Bobo028 mám pro tebe radostnou zprávu, Áda bude trénovat na HOBBY HT, dnes jsem s ním podepsal smlouvu, připrav "mazadlo"...pozdravuje Tě...

chtel sem se zeptat zitra trenink nebude?
cus jak sou rozdeleny ty skupiny ? a kdy ktery chodej ?
Ahoj chtel jsem se zeptat jak je to s tou urovni treninkovych zapasu?

Martine, dresy mam u sebe, vzal jsem je od Boba, pač v pátek nejde.