Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

HokejoveTreninky.cz...lidé...zábava...radost...díky všem...

Taky díky, před chvílí mi tep klesl na 105 za minutu. Jdu si vygůglovat co to znamená

Dnes to byla parada, bolí mě celej člověk! Diky všem!

Ahoj kafr22, trochu jsem to předpokládal...

Tím se uvolnilo jedno místo pro brankáře

Jestli ještě někdo z golmanů má zájem o dnešní trénink tak má možnost - ale vzhledem k časové tísni - zavolejte (739 030 066)

Za hodinu čau na zimáku...

Ahoj kouci:-) omlouvam se z rana,ted jsem prisel domu z prace.Premiera se odklada:-)

Nevěřím...Johann Kustod a Netopýr v 7.30h na ledě...

Blackstare i takové dny jsou...

Martine dnes mi to nešlo vůbec, kazil jsem naprosto vše

ahoj, překvapivě jdu zítra ráno a se mnou ještě netopýr

Dnes od všech hráčů parádní výkon při střeleckém tréninku, s maximálním nasazením provedená všechna cvičení, se závěrečnou hrou ve velmi svižném tempu...

Blackstare umíš hodně, ale naši brankáři byli dnes opět vynikající...

Já to neumím

Zdravím pánové... bohužel se asi teď nějakou chvilku neuvidime. V práci jsem zapřáhlej jak dostihovej kůň. Tak hlavně ať se Patrik moc nezlepšuje, ať na mě pak nemachruje

Chlapy - necekaně jsem bez auta - nejedete nekdo nahodou ráno na trnink přez centrum? Malostranské náměstí.

Parádní páteční hokej pánové...

Pochvala patří všem,mělo to tempo,šance na obou stranách,brankáři neprůstřelní... Mílo nemáš se zač omlouvat,Hrona jen potvrdil přirozený talent stroje na góly...

Tak nejdrive trosku pravopisu pro Michala: My je s y

Velmi se omlouvám bílému mužstvu, že jsem za ně nastoupil.Hrablo by bylo účinější , než já.Z tohoto důvodu bych nepřeceňoval střlecké schopnosti soupeře.Míla

Hrono mi jsme se domluvili že tě dnes necháme aby jsi začal zase chodit.

Měsíc a půl jsem nebyl na hokeji a dnes 3+2, ani to snad sám nebudu moc komentovat

bobo028: Jojo, hodila

Dedecku uzdrav se nám brzy a za týden tě čekám na modrý čáře v plné síle...

Ahoj, zítra jdu poprvé a chci se zeptat jestli někdo z Vás nemá cestu přes Žižkov...jsem tu na škole a vlastní dopravní prostředek je pro mě zatím utopie, takže kdybyste někdo tu cestu měl, budu rád